Regel nu jouw klushulp

IKEA bank in elkaar zetten

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1953 klushulpen in jouw regio

Kekke nieuwe bank aangeschaft maar hulp nodig bij het in elkaar zetten? Maak direct een afspraak. Schakel een klushulp in voor het moment dat jou het beste uitkomt. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

IKEA bank in elkaar zetten

Je (IKEA) bank is ongeveer het belangrijkste meubel in je woonkamer. Je brengt er veel tijd op door en als het goed is gaat hij een flink aantal mee zodat jij op je IKEA bank lekker Netflix erop kunt kijken, relaxen, socializen of af en toe in slaap vallen. Daarnaast moet hij ook lekker zitten en bij je woonstijl passen. IKEA biedt een groot assortiment aan scherp geprijsde banken. Maar als je eenmaal zo'n pareltje hebt aangeschaft, moet je die IKEA bank nog in elkaar zetten. Hij staat nu nog, met de grootste zorg ingepakt in het plastic in je woonkamer. Kan je wel wat hulp gebruiken? Daarvoor is de klushulp in het leven geroepen. Onze klushulpen kunnen binnen een mum van tijd jouw IKEA bank in elkaar zetten.

IKEA bank montage via Zoofy

Het in elkaar zetten van een IKEA bank is een relatief eenvoudig proces. Je begint met het lezen van de instructies die bij de bank worden geleverd. Vervolgens moet je de onderdelen van de bank in elkaar zetten. Dit kan met behulp van schroeven, bouten en moeren.

Voordelen

- Het in elkaar zetten van een IKEA bank is een relatief eenvoudig proces.

- Je kunt de bank zelf in elkaar zetten, waardoor je geld bespaart op de kosten van een vakman.

Nadelen

- Als je niet goed oplet, kan het zijn dat je de bank niet goed in elkaar zet.

Mogelijke kosten

De kosten voor het in elkaar zetten van een IKEA bank zijn afhankelijk van de grootte en het type bank. Als je de bank zelf in elkaar zet, zijn er geen kosten aan verbonden. Als je de bank door een vakman laat in elkaar zetten, kunnen de kosten variëren van €50 tot €100.

Kun je dit beter aan een vakpersoon over laten?

Het is aan jou om te bepalen of je de bank zelf in elkaar wilt zetten of dat je liever een vakman inschakelt. Als je niet goed bent in het in elkaar zetten van meubels, of als je geen tijd hebt om de bank in elkaar te zetten, dan is het misschien beter om een vakman in te schakelen.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach