Regel nu jouw klushulp

Auto wassen

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3620 klushulpen in jouw regio

Geen zin om je auto te wassen? Laat je auto wassen door een klushulp van Zoofy. Boek direct via de website wanneer het jou uitkomt.

Regel nu jouw klushulp
0 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je auto wassen door een klushulp van Zoofy

Laat via Zoofy direct je auto wassen wanneer het jou uitkomt. Boek via Zoofy eenvoudig een klushulp voor het schoonmaken van de auto.

Auto wassen tegen betaling

Als je je auto wilt laten wassen tegen betaling, kun je zoeken naar autowasbedrijven in jouw omgeving. Veel autowasbedrijven bieden verschillende waspakketten aan, waarbij je kunt kiezen voor een basic wasbeurt, een uitgebreidere wasbeurt of een wasbeurt met extra diensten zoals waxen of polijsten. De prijzen kunnen verschillen per bedrijf en per pakket, dus het is aan te raden om verschillende bedrijven te vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Auto wassen via Zoofy

Als je geen tijd of zin hebt om zelf naar een autowasbedrijf te gaan, kun je ook overwegen om een mobiele autowasser in te huren. Dit zijn hulpen die naar jouw locatie komen om je auto te wassen en te poetsen, zodat je niet zelf hoeft te rijden. De prijzen voor mobiele autowassers kunnen iets hoger zijn dan bij een traditioneel autowasbedrijf, maar het kan wel een handige optie zijn als je het druk hebt. Via Zoofy boek je zo'n handige autowasser. Zo hoef jij de deur niet uit voor het wassen van de wagen.

Mocht je nog meer kleine klussen hebben liggen? Bekijk dan deze klussen:

email instellen
kast monteren

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af