Regel nu jouw klushulp

Hulp nodig bij de garage opruimen?

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2655 klushulpen in jouw regio

Is je garage een onoverzichtelijke bende? Het opruimen van de garage kan een hels karwei zijn. Toch loont het de moeite, want zo nu en dan je garage opruimen geeft rust. En vanaf nu kan je het lekker laten doen. Met de klushulp is het zo gefikst. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer.

Regel nu jouw klushulp
5 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 4 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Garage en gereedschap laten opruimen door de klushulp

Herken je dat? Hoe groot je garage, schuur of kelderbox ook is, deze altijd weer te klein blijkt? Zeker wanneer je graag alles bewaart, is dit een probleem dat zich vaak voordoet. Voor je het weet is er in het gunstigste geval nog maar een heel smal paadje over of is er een soort ontstaan.
Helaas is een garage opruimen, een schuur opruimen of ontruimen niet ieders favoriete klus of ontbreekt je gewoon de gelegenheid of de tijd. Vaak is het ook meer werk dan verwacht. Tijd dus om externe hulp in te schakelen.
De oplossing zit hem in een enkel telefoontje of een enkele muisklikken! Bij Zoofy regel je namelijk snel en eenvoudig een klushulp, bijvoorbeeld voor je garage opruimen. Omdat via Zoofy genoeg klushulpen beschikbaar zijn, kan een landelijke dekking worden gegarandeerd.
Hoewel een klushulp geen professional is, doen alle klushulpen hun uiterste best om jouw klus naar volledige tevredenheid te klaren. Toch blijft het mensenwerk. Daarom mag je rekenen op onze “komt goed garantie”.
Mocht er onverhoopt iets misgaan dan komen we samen zeker tot een oplossing.
Aan de hand van review scores monitoren we voortduren de kwaliteit van een klushulp. Bij Zoofy vinden we klanttevredenheid namelijk erg belangrijk.

Waar kan de klushulp mij mee helpen?

Een klushulp is uitermate geschikt om je te ondersteunen bij het herinrichten en opruimen van de spulletjes in je garage. Een klushulp kijkt namelijk met een frisse en onbevooroordeelde blik naar je garage. Daardoor krijg je mogelijk andere inzichten en kun je samen betere beslissingen nemen. Indien gewenst kan de klushulp ook overbodige en herbruikbare spulletjes naar de kringloopwinkel of een goed doel brengen. Onbruikbare zaken kunnen naar de stort worden afgevoerd. Let op, overleg van te voren even met de klushulp over vervoer of het regelen van een aanhanger.
Ben je het type dat na het klussen altijd heel gedisciplineerd het gereedschap opruimt of kun je wel wat hulp gebruiken met het gereedschap opruimen?
Een klushulp kan je garage ook volledig ontruimen. Wanneer de ruimte volledig is leeggehaald, wordt deze met het oog op een aanstaande oplevering of verkoop uiteraard bezemschoon opgeleverd.
Maar de klushulp kan nog zoveel méér. Denk aan het schilderen van de ruimte, het monteren van schappen of het ophangen van lampen. Uiteraard beperken de vaardigheden van de klushulp zich niet alleen tot je garage of kelder. Hoe is het met je zolder gesteld? Ook hier biedt de klushulp vast uitkomst. Regel je klushulp voor je zolder opruimen snel via Zoofy!

Geen klus die niet ingevuld kan worden

Onze klushulpen schakel je behalve voor je garage opruimen ook heel eenvoudig en snel voor tal van andere klussen in. Want zeg nou zelf, er liggen vast nog wel een aantal klussen op je te wachten die je steeds maar uitstelt, waar je vanwege tijdgebrek niet aan toekomt of waar je simpelweg een paar extra handen bij nodig hebt.
Zo wordt er driftig gebruik gemaakt van onze IKEA montage service. Erg handig toch wanneer je IKEA meubel snel en correct is gemonteerd en op zijn plaats komt te staan? Dat scheelt een hoop tijd en ergernis én levert een goed resultaat op. Heb je de kast Billy gekocht? Die staat binnen no time. Met het inschakelen van een klushulp blijft ook je nachtrust gewaarborgd. Een IKEA bed in elkaar zetten is voor onze klushulp een fluitje van een cent.

Het gras is altijd groener bij de buren, maar dat van jou is helaas langer

Zit je ook liever in je tuin met een goed boek en een lekkere kop koffie of een glas wijn? Word je niet zo vrolijk van het veel te lange gras of het onkruid dat steeds meer oppervlakte verovert? Neem voor onkruid verwijderen of voor gras maaien dan even contact met Zoofy op. Maar ook voor het verwijderen van de bladeren uit je vijver, het scheren van je heg of het snoeien van planten en heesters is de klushulp de aangewezen persoon. Vind snel je ideale tuinhulp via Zoofy.
Wanneer je terras en tegels in het voorjaar aan een flinke schoonmaakbeurt toe zijn, bijvoorbeeld met behulp van een hoge drukreiniger, vinden wij snel een klushulp bij jou in de buurt. Houd je deurbel goed in de gaten want voor je het weet heeft de klushulp zich al bij jou gemeld. Mocht je deurbel het niet doen of heb je nog geen deurbel? Geen punt, als de klushulp er dan toch is kan die gelijk deurbel aansluiten.

Wat zijn de kosten van een klushulp voor garage opruimen

Een klushulp schakel je al in vanaf het voordelige uurtarief van €29,00 (minimum afname één uur), bijvoorbeeld voor garage opruimen, schuur opruimen of gereedschap opruimen. Wanneer je in het weekend, ´s avonds of met spoed een klushulp via Zoofy inschakelt, ligt het tarief hoger. voorfietskosten worden nooit in rekening gebracht, wel een eenmalig bedrag per klus van € 24,95 aan servicekosten.

Regel nu snel, eenvoudig en goedkoop je klushulp via Zoofy. Er is meer te doen dan je denkt en voor de kosten hoef je het niet te laten.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af