Hulp nodig bij de garage opruimen?

Hulp nodig bij de garage opruimen?
Boek deze klus
17 keer aangevraagd
11700 gescreende klushulpen
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Is je garage een onoverzichtelijke bende? Het opruimen van de garage kan een hels karwei zijn. Toch loont het de moeite, want zo nu en dan je garage opruimen geeft rust. En vanaf nu kan je het lekker laten doen. Met de klushulp is het zo gefikst. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer.

Lees meer
Boek deze klus

Hoe werkt het

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste klushulpen

Avatar 1
2927 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,76/5 (1165 recensies)

‘Snel en vakkundig gemaakt. Edward was vriendelijk en behulpzaam. Dank je wel’

Avatar 2
389 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,69/5 (108 recensies)

‘’

Avatar 3
226 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,83/5 (100 recensies)

‘Peter kwam binnen twee uur nadat ik een urgente vraag bij Zoofy had neergelegd. Wij waren aan het verhuizen en bij het loskoppelen bleek dat de kraan van de wasmachine stuk was. Peter heeft de kapotte kraan binnen een kwartier vervangen. Hij had no...’

Avatar 4
190 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,90/5 (61 recensies)

‘Zeer goede communicatie en follow up’

Avatar 5
138 klussen uitgevoerd
★★★★★
★★★★★
4,67/5 (48 recensies)

‘Abdel was helping me with removing ceiling lights which needed his professional skills. He was very helpful in giving advices on how to cover holes in the walls and how to deinstalled washing machine. He went extra to help me with moving out safely. ...’

Garage en gereedschap laten opruimen door de klushulp

Herken je dat? Hoe groot je garage, schuur of kelderbox ook is, deze altijd weer te klein blijkt? Zeker wanneer je graag alles bewaart, is dit een probleem dat zich vaak voordoet. Voor je het weet is er in het gunstigste geval nog maar een heel smal paadje over of is er een soort ontstaan.
Helaas is een garage opruimen, een schuur opruimen of ontruimen niet ieders favoriete klus of ontbreekt je gewoon de gelegenheid of de tijd. Vaak is het ook meer werk dan verwacht. Tijd dus om externe hulp in te schakelen.
De oplossing zit hem in een enkel telefoontje of een enkele muisklikken! Bij Zoofy regel je namelijk snel en eenvoudig een klushulp, bijvoorbeeld voor je garage opruimen. Omdat via Zoofy genoeg klushulpen beschikbaar zijn, kan een landelijke dekking worden gegarandeerd.
Hoewel een klushulp geen professional is, doen alle klushulpen hun uiterste best om jouw klus naar volledige tevredenheid te klaren. Toch blijft het mensenwerk. Daarom mag je rekenen op onze “komt goed garantie”.
Mocht er onverhoopt iets misgaan dan komen we samen zeker tot een oplossing.
Aan de hand van review scores monitoren we voortduren de kwaliteit van een klushulp. Bij Zoofy vinden we klanttevredenheid namelijk erg belangrijk.

Overige klussen

IKEA montage service Behang verwijderen Verhuishulp Tuinhulp Computerhulp Rookmelder vervangen Deurbel aansluiten Fietsreparatie aan huis Smartphone hulp aan huis Printer instellen Wifi instellen Kerstboom optuigen