Regel nu jouw klushulp

Printer instellen

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2456 klushulpen in jouw regio

Heb je hulp nodig bij het instellen van de printer? Laat een klushulp van Zoofy met deze klus. Je regelt hier eenvoudig een klushulp die langskomt zonder voorfietskosten. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Printer laten aansluiten door een klushulp van Zoofy

Een printer installeren kan zonder enige ervaring een ingewikkeld klusje zijn. Naast de typische printerproblemen, waarbij de kleuren niet overeenkomen met wat je op het scherm ziet of waarbij er sprake is van afleidende strepen over het scherm, ontstaan de meeste problemen bij een printer installeren elders. Een printer aansluiten op wifi en het laten samenwerken van de computer en de printer levert bijvoorbeeld vaak problemen op. Ook kun je te maken hebben met een printer die offline blijft, waardoor je geen afdrukken kunt maken. Een printer installeren is voor ons bekend terrein en wij weten altijd een oplossing te vinden voor zich voordoende installatieproblemen.

Waarom een printer instellen via Zoofy?

Een groot voordeel van een printer instellen via Zoofy is dat er geen voorfietskosten in rekening worden gebracht. Wij kunnen je dit bieden door studenten die door het hele land verspreid werken. Het is daarom mogelijk om in elke uithoek van het land een printer te installeren zonder er extra voor te betalen. Hiermee bespaar je gemiddeld zo'n €20. Bovendien zijn wij 24 uur per dag voor je bereikbaar om gemakkelijk een afspraak te maken. Wij zullen in eerste instantie proberen het probleem of de problemen met de printer telefonisch op te lossen. In het geval dit niet meteen lukt, komen wij de pr

inter instellen bij jou thuis op een door jou gewenst tijdstip. Binnen een uur na de aanvraag krijg je van ons een e-mail met de afspraakbevestiging. Als je tevreden bent krijg je na de afspraak een digitale rekening via de e-mail, maar een overschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast is een bijkomend voordeel van Zoofy dat je tot 24 uur voor de afspraak met de student de gemaakte afspraak kosteloos kunt annuleren. Ten slotte hechten wij veel waarde aan de klanttevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt printen. Daarom bieden wij je een 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro.

Printer instellen

Een printer instellen vereist de juiste instellingen en drivers. Wij weten welke instellingen en drivers er nodig zijn om jou te kunnen helpen met het probleem. Wij kunnen de printer aansluiten op de wifi of een netwerkkabel gebruiken om jouw printer te laten communiceren met de computer. Zodoende wordt de printer aangesloten op het gewenste apparaat en de andere apparaten die je wilt aansluiten. Het door jou gebruikte besturingssysteem, Windows of MacOS op de computer en Android of iOS op de smartphone, vormt geen obstakel bij een printer installeren. Ook kunnen wij met onze kennis van diverse merken ieder type printer aansluiten op laptops, computers en mobiele apparaten. Het maakt dus niet uit of je problemen hebt met een printer van Canon, HP, Brother of Epson. Een printer instellen op deze manier is daarom ook het eenvoudigst en snel te regelen bij onze shop.

Printer aansluiten op wifi

Een printer aansluiten op wifi is niet voor iedereen even eenvoudig en kan een vervelend klusje zijn. Het verbinden van de printer met wifi is echter een vereiste om draadloos te kunnen afdrukken. Wij weten hoe dit klusje uitgevoerd moet worden en welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een WPS-knop aanwezig op jouw printer en router. Wij kunnen dan via wifi jouw printer zoeken en de printer draadloos beschikbaar maken. Als deze knop ontbreekt, kunnen wij de printer aansluiten op het gewenste apparaat en toevoegen aan het netwerk. Hierdoor wordt draadloos printen vanaf jouw laptop, computer of mobiele telefoon een makkelijk en vlot klusje.

Printer online zetten

Een printer die offline staat, kan verschillende oorzaken hebben. Zo is een goede verbinding vereist om de printer te bedienen en een afdruk te maken. Wij kunnen de verbinding herstellen vanaf elk type apparaat. Ook is het mogelijk dat het papier vast is komen te zitten of dat je de cartridges moet vullen. Vastgelopen papier en lege cartridges kunnen niet alleen de oorzaak zijn van een offline printer, maar ook van een onderbroken afdruksessie. Het is dus belangrijk om te checken of deze functies nog werken. Het papier is niet altijd goed zichtbaar, waardoor je niet weet waar de oorzaak wellicht ligt. Indien de oorzaak ligt bij het vastgelopen papier, halen wij het papier zorgvuldig uit de printer en maken wij een testafdruk om te testen of alles weer naar behoren werkt. Wij zoeken voor je uit wat de oorzaak is en helpen je vervolgens met het vinden van een oplossing. Ook geven we tips hoe je dit soort problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Printer cartridge vullen

Het (na)vullen van cartridges kan problemen met de printer in de toekomst voorkomen. Het vullen van een cartridge moet echter met de juiste inkt en op een zorgvuldige manier gebeuren. Als dit niet wordt gedaan, kan de inkt of de cassette jouw printer beschadigen met problemen op de korte en/of lange termijn als gevolg. Wij zijn jouw specialist bij het vullen van de cartridge en hulp bij de printer instellen in het algemeen. Als het gaat om het vullen van de cartridge van de printer zijn er twee mogelijkheden:

  • Inktpatronen navullen
  • Cartridge vervangen

 

cartridge vervangen


Het navullen van inktpatronen bespaart op de kosten voor een nieuwe cartridge en is daarom de meest voordelige én de meest duurzame optie van de twee. Wij helpen je graag bij het vullen van de cartridge en geven daar natuurlijk uitleg bij, zodat je de volgende keer zelf de cartridge kunt vullen. Als je een nieuwe cartridge koopt, kan het voorkomen dat jouw printer de cartridge niet accepteert. In dat geval kijken wij naar de plaatsing van de cartridge en zullen we het probleem uiteraard oplossen.

Scannen met de printer

Als wij een printer instellen is het natuurlijk wel zo fijn dat je met de printer kunt scannen. Het inscannen van foto's of documenten is erg handig als je bestanden digitaal nodig hebt en daarna wilt opslaan of doorsturen. Indien je niet kunt scannen, geeft de printer waarschijnlijk een foutmelding aan of lukt het de printer niet om verbinding te maken met de scanner van het apparaat. Wij kunnen voor de juiste software zorgen en deze downloaden én we laten zien hoe je kunt scannen met jouw eigen printer. Natuurlijk geven we ook veel bruikbare tips mee, zodat je het probleem in de toekomst zelf kunt oplossen.

De kosten van een printer instellen

Wij staan voor duidelijke communicatie en streven ernaar om altijd een compleet beeld te geven van de klus. Hier horen de kosten natuurlijk ook bij. Op deze manier weet je altijd wat je van tevoren kunt verwachten en kom je dus niet voor verrassingen te staan als we bij jou thuis de printer instellen. Op onze website wordt veelal aangegeven wat de prijs per uur is voor een printer instellen. In enkele gevallen wordt een vaste prijs vermeld. De prijs per uur wordt onder andere bepaald door de huidige markt en jouw regio. De uiteindelijke kosten worden echter hoger als u een afspraak maakt met spoed, in de avonduren of in het weekend. Bij het maken van een afspraak wordt er €24,95 aan servicekosten in rekening gebracht, bij spoed is dit bedrag ook €24,95. Eventuele materiaalkosten kunnen in rekening gebracht worden. Alle prijzen zijn inclusief btw. Ook als het om de kosten gaat, is het bij ons dus duidelijk wat je kunt verwachten. Je bent dan ook van harte welkom om bij ons een afspraak te maken, zodat wij snel bij jou thuis langs kunnen komen om de printer te installeren en/of eventuele problemen met de printer te verhelpen.

Andere klushulp klussen:

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af