Regel nu jouw klushulp

Verhuishulp

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 6762 klushulpen in jouw regio

Voor het tillen van een bank, kast of het sjouwen van dozen. Regel het zonder gedoe. Maak direct een afspraak en bestel een van onze klushulpen. Wij regelen extra mankracht en jij de verhuiswagen. Een Klushulp is een student of gepensioneerde klusser. Zij beschikken niet over certificaten of een-KVK nummer. Ze zijn geschikt om in te zetten voor makkelijke klusjes.

Regel nu jouw klushulp
141 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 3 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Verhuishulp met de klushulpen van Zoofy

Het is zover. Je hebt je huis verkocht en een ander huis gekocht. De sleuteloverdracht nadert, het verhuizen komt nu steeds dichterbij. Tijd om alle spullen in te gaan pakken. Voor veel mensen een bron van stress en een hoop werk. Want wat een spullen blijk je door de jaren heen toch verzameld te hebben. En al helemaal als je zolder of garage een grote verzamelplaats van allerlei spullen is geworden, kan deze klus onoverzichtelijk lijken. Waar kun je nu het beste beginnen met inpakken?! Verhuishulp is hierbij handig. Denk maar aan het gezegde: 'vele handen, maken licht werk'. Wist je dat er studenten zijn, die tegen een aantrekkelijk uurtarief van maar €39,-, meehelpen om deze klus te klaren? Deze verhuishulp is op eenvoudige wijze te regelen. Je doet dit via Zoofy Inpakhulp en sjouwhulp is bij deze service inbegrepen!

Het fijne van het inhuren van sjouwhulp is, dat de klus niet alleen uit het inpakken van dozen bestaat. Dezelfde ingepakte dozen worden ook door de sjouwhulp van de trap afgedragen. Zeker als je aardig wat dozen hebt en andere zware spullen, is het prettig als er vele handen zijn. Daarnaast is het verplaatsen van zware meubels met sjouwhulp een stuk eenvoudiger uitvoerbaar.
Wat er precies onder verhuishulp en inpakhulp verstaan wordt door studenten, leggen we in dit artikel verder uit.

Wat is verhuishulp en sjouwhulp

Het grote voordeel van de verhuishulp die Zoofy aanbiedt, is dat er geen voorrijkosten gerekend worden. De studenten komen per fiets aan. Goed om te weten: bij deze klushulp is geen verhuiswagen inbegrepen. Wel snelle handen die helpen met inpakken. En sterke armen die zware meubels helpen sjouwen of verplaatsen. De sjouwhulp heeft geen problemen met je zware hoekbank of bed. En dat scheelt flink gedoe. Geen handdoeken meer die onder de buffetkast geschoven moeten worden en dan weer wegglijden. Sjouwhulp maakt het verhuizen een stuk sneller en eenvoudiger.
De sjouwhulp is ook in te schakelen voor het sjouwen van spullen uit de verhuiswagen naar de nieuwe woning.

Een verhuishulp helpt ook om je spullen netjes te ordenen. Bijvoorbeeld: alle spullen van de keuken bij elkaar geordend in dozen inpakken. Het systematisch uitruimen van keukenlaatjes en kastjes. Uiteraard heb jezelf de leiding en wordt er niets uitgezocht of weggedaan zonder jouw toestemming.
Als alle spullen gesorteerd bij elkaar staan, zal de student het voor je inpakken. Je kunt hier het beste verhuisdozen voor aanschaffen. Deze zijn stevig en speciaal gemaakt om spullen in te verplaatsen. Je kunt deze bij de bouwmarkt kopen.

Tip: Om het verhuizen organisatorisch te laten verlopen, kan het handig zijn om van boven naar beneden te werken. Dit betekent dat je met de bovenste kamer in het huis start. Bij de meeste mensen zal dit de zolder zijn. Ook is het handig als je een bak hebt met spullen die je wilt wegdoen. Twijfel je over spullen? Maak dan een twijfelbak. Deze kun je op een later moment uitzoeken. Een voordeel van verhuizen is dat je ook meteen door alle bewaarde spullen gaat. Zo start je extra fris en opgeruimd in je nieuwe woning.

Verhuishulp uitbreiden met extra klussen

Naast een sjouwhulp en inpakhulp zijn er nog veel meer klussen waar je op een voordelige manier extra handen voor in kunt schakelen. Het gazon maaien is vaak een klus die door mensen uitgesteld wordt. Zeker bij een verhuizing zal dit niet hoog op je prioriteitenlijst staan. Geen punt, bij ons kun je je gazon prachtig glad laten maaien. Ook voor snoeiwerk van de tuin kun je bij ons terecht. Onkruid verwijderen is een klus waar niet veel mensen enthousiast van worden. Het kost best wat tijd en groeit weer snel terug. Maar wat een voldoening als je een opgeruimde, onkruidvrije tuin hebt. Je schakelt daar vast graag een geschikte klusjesman voor in.

Is het nodig dat de garage eerst opgeruimd wordt voor je verhuizen kunt? Begrijpelijk dat veel mensen tegen deze klus opzien. Een klushulp die je garage opruimt kan zoveel voor je betekenen. Zeker in een ruimte waar al snel allerlei dingen neergezet worden, kan de chaos met het verstrijken van de tijd, niet meer te overzien zijn. Een klushulp zorgt ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt. Ook voor het opruimen van een zolder of andere ruimte is de klushulp in te schakelen.

Kosten verhuishulp

Een verhuishulp rekent een uurtarief van €39,00. Dit is inclusief BTW. Voor de student is dit een een mooie manier om een ander te helpen. En ook om daarnaast zelf een zakcentje te verdienen. Daarnaast kunnen studenten voor kleine klussen in en rondom het huis ingehuurd worden. Ideaal als je nog wat klusjes hebt liggen, waar je niet aan toekwam. Denk aan de grote Billy kast in de garage die gemonteerd moet worden in het nieuwe huis. Geen punt, via de klushulp wordt deze kast zo voor je in elkaar gezet. En dat tegen hetzelfde scherpe tarief!

De voordelige kosten voor een verhuishulp maken het mogelijk om sneller en effectiever het verhuisproces te laten verlopen. Zo kijk je positiever terug op een grote verandering in je leven; namelijk je verhuizing van je oude naar je nieuwe huis.

Verhuishulp gezocht

Naast de verhuishulp is er nog een groot gevarieerd aanbod van klussen die bij ons af te nemen zijn. Ontdek ons veelzijdige aanbod eens op Zoofy De pagina waar alle klussen bij elkaar staan en die werkt zonder ingewikkelde offertes. Het inhuren van de gewenste klus is snel gebeurd en altijd met vakmensen die in de regio werkzaam zijn. Want ook je Ikea bed in elkaar zetten, is een service die je hier kunt vinden.

Klushulp voor in de nieuwe woning regelen

Net als de verhuishulp kan er ook klushulp geboden worden voor je nieuwe woning. Denk aan het aansluiten van de deurbel. Een klein klusje wat voor veel gemak kan zorgen. Win tijd en beslis om dit uit te besteden. Je kunt ervoor kiezen om dit meteen goed aan te pakken en een deurbel met videofunctie te laten plaatsen. Extra veilig, zo weet je altijd wie er voor de deur staat. Een deurbel die je kunt laten installeren is de Nest Hello Videodeurbel. De installateur zal de oude bel en bedrading meteen demonteren voor je.

Als alle spullen over zijn naar de nieuwe woning, begint de klus van de dozen uitpakken. Nadat de woning schoon is, wil je de ramen gaan zemen. Je merkt dat het zonnescherm erg vies is. De klusjesman kan het zonnescherm professioneel reinigen voor je. Zo kun je genieten van een mooie woning van zowel de binnen - als buitenkant.
Voor groter onderhoud als het reinigen van de dakgoot is een dakdekker degene die je snel van opstoppingen en vuil verlost. Afhankelijk van de hoogte kan het zijn dat ze met twee personen komen. Je kunt altijd overleggen met de dakdekker over wat het meest passend is bij je woning.

Voor optimaal woonplezier wil je ook graag kijken naar een mooie, opgeruimde tuin. Het verwijderen van dode planten en het netjes maken van de tuin is een vakman wel toevertrouwd. Een tuinhulp inhuren helpt je hierbij.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af