Regel nu jouw klushulp

Kallax kast monteren

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2814 klushulpen in jouw regio

Wil jij jouw IKEA Kallax kast laten monteren? Boek direct en eenvoudig zonder gedoe een klushulp bij jou in de buurt. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw klushulp
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Kallax kast laten monteren via Zoofy

Laat Zoofy je Kallax kast monteren van IKEA. Boek nu een klusjesman zonder gedoe. Laat een professional van Zoofy je helpen met de montage van je Kallax kast. Op zoek naar een vakman om je te helpen met de montage van je Kallax kast? Zoek niet verder dan Zoofy! Onze professionals worden hoog gewaardeerd, met een gemiddelde score van 9,2! Boeken is eenvoudig en er zijn geen voorrijkosten of gedoe met offertes!

Kallax kast monteren van IKEA

Een Kallax kast van IKEA is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een functionele en stijlvolle opslagoplossing voor hun huis. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, dus er is altijd wel een kast die bij jouw behoeften past. De Kallax kasten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om stevig en duurzaam te zijn. Ze zijn ook eenvoudig te monteren en te personaliseren met accessoires zoals legplanken, manden en deurtjes. Als je op zoek bent naar een kast voor thuis, is een Kallax kast van IKEA een goede optie om te overwegen.

Kallax kast monteren via Zoofy

Zoofy is een platform waarmee je gemakkelijk professionele hulp kunt boeken voor klussen en taken in en rondom het huis. Als je je Kallax kast wilt laten monteren via Zoofy, kun je een klus boeken op het platform en vervolgens pakt een klushulp jouw klus op. Zoofy biedt de mogelijkheid om reviews van andere gebruikers te lezen. Je boekt direct een afspraak met de klushulp, dus je hij komt langs op een van jouw gekozen tijdstippen.

Andere IKEA kast? Bekijk hieronder de andere mogelijkheden:

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach