Regel nu jouw klushulp

Malm meubel monteren

Vanaf €45 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2704 klushulpen in jouw regio

Wil jij jouw IKEA Malm meubel laten monteren? Boek direct en eenvoudig zonder gedoe een klushulp bij jou in de buurt. Géén voorrijkosten.

Regel nu jouw klushulp
1 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Malm meubel laten monteren via Zoofy

Boek nu een klusjesman zonder gedoe. Laat Zoofy je Malm kast monteren van IKEA. Op zoek naar iemand die je helpt met het monteren van je nieuwe Malm kast? Zoek niet verder dan Zoofy! We hebben een brede selectie van professionals die je kunnen helpen met de montage van je nieuwe kast, en ze zijn allemaal hoog beoordeeld, met een gemiddelde score van 9,2. Je kunt ze gemakkelijk en zonder voorrijkosten boeken, zodat je de klus snel en efficiënt kunt klaren. Dus waarom wachten? Boek vandaag nog een vakman bij Zoofy!

Wat is de Malm lijn van IKEA

De MALM-kast is een populair meubel van IKEA, dat beschikbaar is in verschillende afmetingen en kleuren. Het is een stijlvol en functioneel meubel dat ideaal is voor het opbergen van kleding, beddengoed en andere spullen. De MALM-kast is gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde instructies en gereedschappen. Bekijk hieronder meer over de montage.

Malm meubel ikea monteren

De meubels van IKEA zijn meestal gemakkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde instructies en gereedschappen. Het is raadzaam om de instructies zorgvuldig te lezen en te volgen om er zeker van te zijn dat het meubel op de juiste manier wordt gemonteerd. Als je problemen ondervindt bij het monteren van je IKEA-meubel, kun je altijd contact zoeken via Zoofy. Wij leveren een vakbekwaam persoon die de installatie van al jouw IKEA meubels kan voorzien. Bekijk hier de kosten voor IKEA keuken plaatsen.

Naast de Malm ikea meubel kan Zoofy ook deze ikea installatie voor je voorzien:

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af