Regel nu jouw smart home installateur
Ring video deurbel installatie

Ring video deurbel installatie

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3585 smart home installateurs in jouw regio

Altijd in haarscherp beeld zien wie er voor de deur staat en een melding krijgen op je mobiele telefoon. Dat is handig! Het kan met de Ring Pro deurbel. Installeren kan zelf. Een beetje handigheid is wel een vereiste. Geen zin om het zelf te doen. Laat het over aan een van onze smart home installateurs. Deze plaatst de deurbel en werkt de kabels netjes voor je weg. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw smart home installateur
196 recensies
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Ring Video Deurbel plaatsen

Ring video deurbel installeren

In een modern huis mag een Ring Video Deurbel niet ontbreken. Deze deurbel beschikt over een camera, waarbij je direct kunt zien wie er voor je deur staat. Ook heb je de mogelijkheid om opnames in het verleden terug af te spelen of om opnames op te slaan in de cloud. Bij de Ring Video Deurbel krijg je de melding op je telefoon wanneer iemand voor de deur staat. Zo kun je niet altijd de postbode zien, maar je hebt ook de mogelijkheid om met de persoon te praten. Zo kun je direct instructies geven over waar hij het pakketje mag achterlaten en mis je nooit meer een pakketje als je niet thuis bent. Jij blij, maar de buren ook. De Deurbel is strak vormgegeven en aanpasbaar bij de stijl van jouw huis dankzij verschillende frontjes. De Ring Deurbel zorgt ervoor dat je in scherp beeld ziet wie er voor de deur staat. 

Boek nu smart home specialist

Ring deurbel installeren

De deurbel is een van de bekendere slimme deurbellen en sluit je meestal gewoon aan op de plek van de oude deurbel. De Ring moet je doormiddel van kabels aansluiten. Maak daarvoor gebruik van je bestaande bedrading die jouw Ring Video Deurbel van stroom kan voorzien. Let wel, de deurbel heeft 16-24 voltt nodig. Dat wijkt af van de standaard transformators zoals wij die in Nederland kennen. Veelal is er in bestaande bedrading slechts 8 voltt aanwezig. Ook in nieuwbouw huizen wordt zo'n standaard volttage nog steeds gebruikt. Als je daarop de Ring deurbel zou aansluiten zou hij simpelweg niet aangaan. Hij heeft nou eenmaal wat meer power nodig om jouw van beeldmateriaal te voorzien. Daarom moet je een andere deurbel travo in je meterkast inbouwen. Bij de Nest Hello wordt deze niet meegeleverd, bij de Ring Video Doorbell is dat wel het geval. Bij de Ring Video Deurbel krijg je bovendien een draadloze 'gong' geleverd, waarmee je zelf kunt bepalen in welke ruimte in huis je de bel hoort. Stop gemakkelijk de stekker in het stopcontact en jouw gong doet zijn werk!

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een boor en draden, of gaat zo'n andere travo in je meterkast bouwen jouw doe-het-zelf pet te boven? Laat het dan over aan een van onze Smart Home installateurs. De vakman zorgt ervoor dat de Ring Deurbel wordt aangesloten en dat de draadjes netjes worden weggewerkt. Indien nodig trekt de vakman zelfs een nieuw draad vanaf het kozijn naar de meterkast. Die sluit hij dan aan op de bijgeleverde transformator. Dat doen we voor een transparant uurtarief. Voor onze smart home installateurs is de Ring Doorbell Pro installeren, een fluitje van een cent.

Als eerste stap zal de monteur de deurbel koppelen aan de Ring app. Download de Ring Video Deurbel app op je telefoon en kies voor nieuw apparaat toevoegen. Volg de stappen in de app. De vakman zorgt ervoor dat de juiste Wifi instellingen worden geselecteerd. 

Ring doorbell installeren

Is de app installeren gebeurd, dan volgt het De Ring Deurbel installeren. De monteur schalt de stroom uit in de stoppenkast. De oude deurbel wordt verwijderd en de installateur zorgt ervoor dat de bestaande draadjes niet in het gat naar beneden vallen. Met dank aan de meegeleverde montagebeugel komt de bel netjes op zijn plek te hangen. Daarvoor is het nodig om een gaten te boren met de meegeleverde boor van 2,5 centimeter diep. Door middel van pluggen blijft de beugel strak op zijn plek zitten. De monteur haalt de bedrading door de montagebeugel en bevestigt deze aan de Ring Doorbell pro. Geen zorgen, de vakman weet hoe hij de draden hoort aan te sluiten. Alles wordt netjes dichtgemaakt en de Ring bel wordt geplaatst. Nu alleen nog even goed testen of alles werkt en klaar is de Ring Deurbel installeren is gelukt. 

Ring Video Deurbel 2

Ring video deurbel 2

Je raadt het al: de Ring Video Deurbel 2 is de opvolger van de Ring 1. De Ring 1 is het voordelige startmodel. Je hebt alle belangrijke functies tot je beschikking voor een scherpe prijs. Het verschil met de Ring 2 is klein (€100) en biedt zeker een aantal voordelen, waardoor je de meerprijs snel hebt terugverdiend. Je wifi verbinding is cruciaal, Zo ook bij de nieuwe editie. Anders kun je vertraging krijgen in de verbinding. De koppeling aan andere smart merken werkt bij de Ring. Bij de Ring 2 hoef je niet een kleur te kiezen. Bovendien oplaadbare batterij is uitwisselbaar, zodat je nooit je deurbel hoeft uit te zetten. Wel zo handig. Ook de beeldkwaliteit is erop vooruit gegaan bij de nieuwe editie. Daardoor kun je nog beter zien wie er voor de deur staat. Bij de Video Doorbell 2 is de beeldkwaliteit 1080p HD ten opzichte van de Ring Video Deurbel 1, die een beeldkwaliteit heeft van 720p. En alsof het nog niet genoeg was om je over de streep te trekken om toch die Ring 2 aan te schaffen: bij de Ring 1 kun je alleen zien wie er voor de deur staat als je op een knop drukt en/of er beweging wordt gedetecteerd en de Ring 2 doet dat altijd.

Ring pro: de voordelen

De Ring Pro maakt jouw leven dus veiliger en leuker. Maar wat zijn nog verder de voor- en nadelen van de Ring Pro? Bij de Ring Pro kun je bijvoorbeeld instellen waar je videodeurbel op reageert. Als je aan een weg woont, wil je natuurlijk niet dat jouw Ring Pro opnames gaat aanmaken bij iedere willekeurige voorbijganger en auto. Deze functie is wel erg gevoelig. Let dus op dat je hem goed afstelt. Als je per ongeluk een struik in de zone mee selecteert, kan het zijn dat bij de volgende storm je Ring Pro opnames gaat maken. Wil je even geen meldingen en/of opnames ontvangen? Geen probleem. Bij de Ring Pro deurbel kun je voor een bepaalde tijd snoozen. En alsof dit alles nog niet genoeg was: op de Ring Deurbel Pro geldt een purchase protection. Dat betekent dat je zij kosteloos een nieuwe Ring Deurbel pro stuurt als deze onverhoopt wordt gestolen. Nooit geweten dat er een illegale markt was voor digitale deurbellen, maar hey, super handig! Winning!

Boek nu smart home specialist

Wat kost de installatie van de Ring deurbel

Hieronder vind je de vanaf prijs voor het installeren van een Ring Video doorbell. Onze smart home experts hebben in de meeste gevallen dit klusje al binnen het eerste uur gefikst en kost het je €99.

Bekijk het prijzenoverzicht:

Prijs installeren Reguliere vanaf prijs Prijs spoed
Ring Video Doorbell € 89 € 116
servicekosten €24,95 N.v.t.
servicekosten met spoed N.v.t. €24,95

Vakman nodig?

Zoofy heeft voor elke klus een vakman. Ook voor doe-het-zelf klussen ben je bij ons aan het juiste adres. Check ons blog voor anti-inbraak tips of zelf een schuifdeur te maken. Of misschien ben je na de aanschaf van je Ring deurbel wel op zoek naar een artikel over hoe je inbraak tegengaat? Zo gefikst.

Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot

Andere smarthome klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af