Regel nu jouw smart home installateur

Ring Videodeurbel installatie

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 5458 smart home installateurs in jouw regio

Ring Videodeurbel installeren? 10.000+ betrouwbare elektriciens in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele elektricien via Zoofy om jouw Ring Videodeurbel te installeren.

Regel nu jouw smart home installateur
212 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Ring Video Deurbel monteren

Ring Videodeurbel monteren? Het lijkt zo makkelijk, maar kan best complex zijn. Zeker als het een bedrade Ring Videoderubel betreft. Wees gerust bij Zoofy ben je op het juiste adres om jouw Ring Videodeurbel te monteren. Wist je dat een goede hoek kiezen bij het monteren van de Ring Videodeurbel van cruciaal belang kan zijn? Bij het monteren en installeren van een Ring Videodeurbel is een professionele aanpak onmisbaar. Het boeken van een elektricien via Zoofy zorgt dan ook voor een stressvrije en succesvolle Ring Videodeurbel installatie.

10.000+ Elektriciens door heel Nederland beschikbaar om jouw Ring Video Deurbel op te hangen

De elektriciens en smarthome installateurs in Nederland met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele vakmannen. Alle elektricience hebben ruime ervaring met klussen, zoals de klus Ring Videodeurbel monteren. Maak je geen zorgen over apparatuur of materiaal voor de Ring Videodeurbel ophangen, de vakmannen beschikken over de juiste elementen zodat ze jouw Ring Videodeurbel op professionele wijze kunnen monteren en ophangen op bestaande bedrading.

Ring Videodeurbel laten installeren »

Betrouwbare klusjesman binnen handbereik om jouw Ring Videodeurbel op te hangen

Zoofy biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om een professionele elektricien of smarthome installateur te boeken voor de service Ring Videodeurbel plaatsen. Via Zoofy boek je snel geselecteerde elektriciens bij jou in de buurt, die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid. Geen gedoe meer dus met het vergelijken van offertes en uren bellen, via de website en app van Zoofy bestel je direct een elektricien om jouw Ring Videodeurbel te monteren.

Voordeel bij Zoofy is dat je bij het bestellen van een elektricien voor de klus Ring Videodeurbel monteren ook direct vooraf de tarieven worden gecommuniceerd, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Door het boeken van een elektricien voor de klus Ring Videodeurbel monteren via Zoofy bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar ben je ook verzekerd van een snelle, betrouwbare en kwalitatieve oplossing voor jouw klus.

Kies zelf een geschikt moment en boek zonder voorrijkosten. Zo heb je snel een professionele en vakkundige elektricien voor de klus Ring Videodeurbel monteren bij jou thuis om de klus op te lossen.

Ring Videodeurbel laten installeren »

Ring Videodeurbel installeren

Zoofy: de snelste en makkelijkste manier om een jouw Ring Videodeurbel te monteren

Wanneer je een elektricien nodig hebt om jouw Ring Videodeurbel te monteren, dan wil je dit snel en makkelijk regelen. Gelukkig biedt Zoofy uitkomst: het is de snelste en makkelijkste manier om een betrouwbare elektricien te boeken voor de klus Ring Videodeurbel monteren. Via Zoofy kun je eenvoudig en snel een elektricien boeken voor vandaag, morgen of een later moment. 

Met het handige boekingssysteem kun je de gewenste datum en tijd selecteren en zie je direct de tarieven. Wat goed is om te weten is dat gemiddeld 98% van de Ring Videodeurbel klussen binnen 20 minuten worden opgepakt door een elektricien of smarthome installateur (op de door jouw gewenste datum), wat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op een vakman voor de klus Ring Videodeurbel monteren.

Zoofy werkt uitsluitend met betrouwbare elektriciens die geselecteerd zijn op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, zodat je altijd verzekerd bent van een professionele en vakkundige oplossing voor jouw klus Ring Videodeurbel monteren.

Boek een elektricien »

Uitdagingen bij het Monteren van een Ring Videodeurbel

Een Ring Videodeurbel monteren kan een complexe taak zijn. Hier zijn enkele uitdagingen waar je mogelijk mee te maken krijgt:

» Aansluiten op bestaande bedrading

Een Ring Videodeurbel aansluiten op de juiste bedrading van je deurbel en het voedingssysteem kan ingewikkeld zijn, vooral als je niet bekend bent met elektrische systemen.

» Mogelijk is een transformator benodigd

Sommige huizen hebben mogelijk een transformator nodig om de juiste stroomvoorziening te bieden voor de Ring Videodeurbel. Het correct aansluiten en configureren van de transformator kan een technische uitdaging zijn.

» Verbinding maken met de Wi-Fi-verbinding

Het opzetten van een stabiele en betrouwbare Wi-Fi-verbinding voor de Ring Videodeurbel is cruciaal voor een goede werking. Het positioneren van de deurbel op een geschikte locatie met voldoende signaalsterkte kan lastig zijn.

» Op de juiste hoogte en juiste hoek monteren 

Het correct monteren van de deurbel op de juiste hoogte en hoek is belangrijk voor een optimaal gezichtsveld en functionaliteit. Het bevestigen van de deurbel op verschillende soorten oppervlakken kan uitdagingen met zich meebrengen.

Kies voor gemak en boek een vakexpert

Het voordeel van het inschakelen van een elektricien is dat deze professionals de expertise hebben om deze uitdagingen aan te pakken. Ze hebben kennis van elektrische systemen, bekabeling en het configureren van de Ring Videodeurbel. 

Door een elektricien in te schakelen, kun je er zeker van zijn dat de deurbel correct wordt geïnstalleerd en dat alle technische aspecten goed worden afgehandeld. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je Ring Videodeurbel probleemloos werkt en je huis optimaal beveiligd is. Vertrouw op een elektricien van Zoofy voor een professionele en zorgeloze installatie van je Ring Videodeurbel.

Ring Videodeurbel aan muur monteren

Wat kost het om een Ring Videodeurbel te laten installeren

Bij Zoofy doen we niet geheimzinnig over de kosten van het monteren van een Ring Videodeurbel. Met meer dan 5.300+ eerder uitgevoerde klussen hebben we heel wat Ring Videodeurbellen laten installeren over de jaren, dus we weten bijna exact wat het kost. Daarom hanteren we voor het monteren van een Ring Videodeurbel ook een vaste prijs vanaf €99 euro inclusief btw. 

Waarom een vanaf prijs? Het is een vanaf prijs omdat de prijzen per dag en op ieder moment kunnen verschillen. Wil je dezelfde dag met spoed, of 's avonds of in het weekend de Ring videodeurbel laten monteren? Dan betaal je een wat hoger bedrag. De exacte kosten zie je meteen bij het selecteren van een datum en tijdstip tijdens het boeken. Alleen het gebruikte materiaal en eventuele parkeerkosten kunnen hier nog bij komen.

Bekijk het prijzenoverzicht:

Prijs installeren Reguliere vanaf prijs
Ring Videodeurbel v.a. € 99
servicekosten €24,95

Ring Videodeurbel laten installeren »

In een modern huis mag een Ring Video Deurbel niet ontbreken. Deze deurbel beschikt over een camera, waarbij je direct kunt zien wie er voor je deur staat. Ook heb je de mogelijkheid om opnames in het verleden terug af te spelen of om opnames op te slaan in de cloud. Bij de Ring Video Deurbel krijg je de melding op je telefoon wanneer iemand voor de deur staat. Zo kun je niet altijd de postbode zien, maar je hebt ook de mogelijkheid om met de persoon te praten. Zo kun je direct instructies geven over waar hij het pakketje mag achterlaten en mis je nooit meer een pakketje als je niet thuis bent. Jij blij, maar de buren ook. De Deurbel is strak vormgegeven en aanpasbaar bij de stijl van jouw huis dankzij verschillende frontjes. De Ring Deurbel zorgt ervoor dat je in scherp beeld ziet wie er voor de deur staat. 

Ring Videodeurbel laten installeren »

Ring deurbel installeren

De deurbel is een van de bekendere slimme deurbellen en sluit je meestal gewoon aan op de plek van de oude deurbel. De Ring moet je doormiddel van kabels aansluiten. Maak daarvoor gebruik van je bestaande bedrading die jouw Ring Video Deurbel van stroom kan voorzien. Let wel, de deurbel heeft 16-24 voltt nodig. Dat wijkt af van de standaard transformators zoals wij die in Nederland kennen. Veelal is er in bestaande bedrading slechts 8 voltt aanwezig.

Ook in nieuwbouw huizen wordt zo'n standaard volttage nog steeds gebruikt. Als je daarop de Ring deurbel zou aansluiten zou hij simpelweg niet aangaan. Hij heeft nou eenmaal wat meer power nodig om jouw van beeldmateriaal te voorzien. Daarom moet je een andere deurbel travo in je meterkast inbouwen. Bij de Nest Hello wordt deze niet meegeleverd, bij de Ring Video Doorbell is dat wel het geval. Bij de Ring Video Deurbel krijg je bovendien een draadloze 'gong' geleverd, waarmee je zelf kunt bepalen in welke ruimte in huis je de bel hoort. Stop gemakkelijk de stekker in het stopcontact en jouw gong doet zijn werk!

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een boor en draden, of gaat zo'n andere travo in je meterkast bouwen jouw doe-het-zelf pet te boven? Laat het dan over aan een van onze Smart Home installateurs. De vakman zorgt ervoor dat de Ring Deurbel wordt aangesloten en dat de draadjes netjes worden weggewerkt. Indien nodig trekt de vakman zelfs een nieuw draad vanaf het kozijn naar de meterkast. Die sluit hij dan aan op de bijgeleverde transformator. Dat doen we voor een transparant uurtarief. Voor onze smart home installateurs is de Ring Doorbell Pro installeren, een fluitje van een cent.

Als eerste stap zal de monteur de deurbel koppelen aan de Ring app. Download de Ring Video Deurbel app op je telefoon en kies voor nieuw apparaat toevoegen. Volg de stappen in de app. De vakman zorgt ervoor dat de juiste Wifi instellingen worden geselecteerd. 

Ring Videodeurbel installeren

Is de app installeren gebeurd, dan volgt het De Ring Deurbel installeren. De monteur schalt de stroom uit in de stoppenkast. De oude deurbel wordt verwijderd en de installateur zorgt ervoor dat de bestaande draadjes niet in het gat naar beneden vallen. Met dank aan de meegeleverde montagebeugel komt de bel netjes op zijn plek te hangen. Daarvoor is het nodig om een gaten te boren met de meegeleverde boor van 2,5 centimeter diep.

Door middel van pluggen blijft de beugel strak op zijn plek zitten. De monteur haalt de bedrading door de montagebeugel en bevestigt deze aan de Ring Doorbell pro. Geen zorgen, de vakman weet hoe hij de draden hoort aan te sluiten. Alles wordt netjes dichtgemaakt en de Ring bel wordt geplaatst. Nu alleen nog even goed testen of alles werkt en klaar is de Ring Deurbel installeren is gelukt. 

Boek een elektricien »

Ring Video Deurbel 2

Ring video deurbel 2

Je raadt het al: de Ring Video Deurbel 2 is de opvolger van de Ring 1. De Ring 1 is het voordelige startmodel. Je hebt alle belangrijke functies tot je beschikking voor een scherpe prijs. Het verschil met de Ring 2 is klein (€100) en biedt zeker een aantal voordelen, waardoor je de meerprijs snel hebt terugverdiend. Je wifi verbinding is cruciaal, Zo ook bij de nieuwe editie. Anders kun je vertraging krijgen in de verbinding.

De koppeling aan andere smart merken werkt bij de Ring. Bij de Ring 2 hoef je niet een kleur te kiezen. Bovendien oplaadbare batterij is uitwisselbaar, zodat je nooit je deurbel hoeft uit te zetten. Wel zo handig. Ook de beeldkwaliteit is erop vooruit gegaan bij de nieuwe editie. Daardoor kun je nog beter zien wie er voor de deur staat.

Bij de Video Doorbell 2 is de beeldkwaliteit 1080p HD ten opzichte van de Ring Video Deurbel 1, die een beeldkwaliteit heeft van 720p. En alsof het nog niet genoeg was om je over de streep te trekken om toch die Ring 2 aan te schaffen: bij de Ring 1 kun je alleen zien wie er voor de deur staat als je op een knop drukt en/of er beweging wordt gedetecteerd en de Ring 2 doet dat altijd.

Ring pro: de voordelen

De Ring Pro maakt jouw leven dus veiliger en leuker. Maar wat zijn nog verder de voor- en nadelen van de Ring Pro? Bij de Ring Pro kun je bijvoorbeeld instellen waar je videodeurbel op reageert. Als je aan een weg woont, wil je natuurlijk niet dat jouw Ring Pro opnames gaat aanmaken bij iedere willekeurige voorbijganger en auto. Deze functie is wel erg gevoelig. Let dus op dat je hem goed afstelt. Als je per ongeluk een struik in de zone mee selecteert, kan het zijn dat bij de volgende storm je Ring Pro opnames gaat maken.

Wil je even geen meldingen en/of opnames ontvangen? Geen probleem. Bij de Ring Pro deurbel kun je voor een bepaalde tijd snoozen. En alsof dit alles nog niet genoeg was: op de Ring Deurbel Pro geldt een purchase protection. Dat betekent dat je zij kosteloos een nieuwe Ring Deurbel pro stuurt als deze onverhoopt wordt gestolen. Nooit geweten dat er een illegale markt was voor digitale deurbellen, maar hey, super handig! Winning!

Boek een elektricien »

Wat kost de installatie van de Ring deurbel

Hieronder vind je de vanaf prijs voor het installeren van een Ring Video doorbell. Onze smart home experts hebben in de meeste gevallen dit klusje al binnen het eerste uur gefikst en kost het je €99.

Bekijk het prijzenoverzicht:

Prijs installeren Reguliere vanaf prijs
Ring Videodeurbel v.a. € 99
servicekosten €24,95

Vakman nodig?

Zoofy heeft voor elke klus een vakman. Ook voor doe-het-zelf klussen ben je bij ons aan het juiste adres. Check ons blog voor anti-inbraak tips of zelf een schuifdeur te maken. Of misschien ben je na de aanschaf van je Ring deurbel wel op zoek naar een artikel over hoe je inbraak tegengaat? Zo gefikst.

Benieuwd naar hoe ons platform verschilt ten opzichte van concurrenten? Dat lees je hier. En als je nog steeds niet overtuigd bent, check dan hoe Zoofy scoort qua reviews op Google reviews of Trustpilot

Andere smarthome klussen

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af