Ring Video Doorbell installatie

Ring Video Doorbell installatie

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 401 smart home installateurs bij jou in de buurt

Altijd in haarscherp beeld zien wie er voor de deur staat en een melding krijgen op je mobiele telefoon. Dat is handig! Het kan met de Ring Pro deurbel. Installeren kan zelf. Een beetje handigheid is wel een vereiste. Geen zin om het zelf te doen. Laat het over aan een van onze smart home installateurs. Deze plaatst de deurbel voor en werkt de kabels netjes voor je weg tijdens de all-in installatie. Plan een afspraak in voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Nu regelen
67 recensies
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Ring Video Doorbell Pro installeren

Strak vormgegeven en aanpasbaar bij de stijl van je huis dankzij de verschillende frontjes. De Ring Doorbell pro zorgt ervoor dat je in scherp beeld ziet wie er voor de deur staat. Wordt er aangebeld dan ontvang je een melding op je mobiele telefoon. 

De Ring Doorbell is een van de bekendere slimme deurbellen en sluit je meestal gewoon aan op de plek van de oude deurbel. Geen zin om zelf aan de slag te gaan met een boortje en draden, laat het dan over aan een van onze Smart Home installateurs. 

De vakman zorgt ervoor dat de Ring Video doorbell pro wordt aangesloten en dat de draadjes netjes worden weggewerkt. Alles voor een vooraf duidelijke prijs. 

Als eerste stap zal de monteur de deurbel koppelen aan de Ring app. Download de Ring app op je telefoon en kies voor nieuw apparaat toevoegen. Volg de stappen in de app. De vakman zorgt ervoor dat de juiste Wifi instellingen worden geselecteerd. 

Ring Installeren

Is dit gebeurd, dan volgt het monteren van de deurbel. De monteur schalt de stroom uit in de stoppenkast. De oude deurbel wordt verwijderd en de installateur zorgt ervoor dat de bestaande draadjes niet in het gat naar beneden vallen. 

Met dank aan de meegeleverde montagebeugel komt de bel netjes op zijn plek te hangen. Daarvoor is het nodig om een gaten te boren met de meegeleverde boor van 2,5 centimeter diep. Door middel van pluggen blijft de beugel strak op zijn plek zitten. 

De monteur haalt de bedrading door de montagebeugel en bevestigt deze aan de Ring Doorbell. Geen zorgen, de vakman weet hoe hij de draden hoort aan te sluiten. 

Alles wordt netjes dichtgemaakt en de Ring bel wordt geplaatst. Nu alleen nog even goed testen of alles werkt en klaar is de ring installatie is gelukt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af