Regel nu jouw schilder

Muren sauzen

Vanaf €13 per m2 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2557 schilders in jouw regio

Wil je de muren sauzen maar heb je geen zin om zelf met de roller aan de slag te gaan? Schakel dan de hulp in van een schilder in de buurt. Deze plakt de ruimte netjes af en brengt de nieuwe laag verf streeploos aan. De getoonde prijs is incl arbeid, btw, en standaard muurverf. Let op: is de muur in slechte staat, nog onbewerkt of zijn er meerdere lagen nodig, dan kan de schilder een meerprijs rekenen. Minimale afname is 1 uur arbeid a €55,- incl btw.

Regel nu jouw schilder
110 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Muur sauzen

muren sauzen

Ga je de muren (laten) sauzen? Een likje verf alleen al, kan voor een enorme make-over zorgen in je woning. Je kunt een oude kleur opfrissen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hele nieuwe look. Of wil je de muren sauzen in je nieuwe paleisje? Misschien wil je wel je hele huis schilderen. Je kunt er dan voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met verf. Een verhuizing kost immers al genoeg, toch? Als je zelf de muren wil schilderen verwijzen we je graag door naar onze blog: Hoe schilder ik een muur - een doe het zelf plan. Het sauzen van de muren klinkt echter altijd gemakkelijker dan het is. Er kunnen heel wat problemen op je schilderspad komen. Schilderen blijft vakwerk. Dus ben je niet zo'n held op een ladder? We got you! Op deze pagina kun je informatie vinden over de prijs van muren sauzen, muren sauzen tips en informatie over je muren laten sauzen.

Kosten muren sauzen

Hoewel we de prijzen van muren sauzen zo duidelijk mogelijk voor je online zouden willen zetten, kan de prijs sterk variëren. De prijs is namelijk afhankelijk van allerlei omstandigheden. Denk dan bijvoorbeeld aan een muur die in slechte staat verkeerd, nog onbewerkt is of veel verf opzuigt waardoor er meerdere lagen nodig zijn. Zo zijn er vele factoren die op voorhand misschien niet of slecht voorspeld kunnen worden. Om de prijs van muren sauzen te bepalen, is het daarom van belang dat de vakman duidelijke foto's van de situatie worden aangereikt, of dat hij zelfs langskomt om de boel te bekijken. Pas dan kan er een duidelijke indicatie van de kosten worden gegeven, hoelang de vakman er mee bezig denkt te zijn en hoeveel m2 het uiteindelijk gaat worden. Voor kleine schilderklussen wordt er gewerkt met de prijs per m2, zoals vermeld op de website.

Muren sauzen schilder

Muren sauzen prijs per m2

Ben je benieuwd naar de prijs per m2 voor het sauzen van de muren? Zoofy werkt alleen samen met de meeste betrouwbare en vakkundige schilders. Bovendien kan je zien wat de (vaste) uurtarieven of vierkante meterprijzen zijn van de schilders en kan je hun beoordelingen lezen van voorgaande tevreden klanten. Wil je naast het verven van je kozijnen ook je deuren laten verven? Dat kan! Onze schilders kunnen je helpen met o.a. het sausen van muren, het spuiten van latex en het schilderen van gevels, houtwerk en meubels. De prijs per m2 begint vanaf 15 euro inclusief btw. De minimale afname is 1 uur arbeid a 50 euro incl btw. Wij hanteren nooit voorrijkosten. Bij een muur van 10m2 die in goede staat is moet je rekenen op de bedrag van 150 euro.

Muren sauzen tips: Als je zelf gaat sauzen

Stel je voor: je raakt op den duur uitgekeken op de 'Home is where the heart is' quote op de muur. Tijd voor iets nieuws. Wij geven je een aantal muren sauzen tips zodat jij deze verfklus met twee vingers aan je kwast kunt klaren.

Zelf je muren sauzen

 • Muur saus tip 1 - Het verwijderen van schilderstape: Haal altijd direct na het verven je afgeplakte stukken tape van de muur. Als je tot morgen wacht wordt het gegarandeerd huilen: je trekt dan zo je pas vers geverfde muur zo mee. 
 • Muur saus tip 2 - Hou je verfspullen vers: Muren sauzen nemen wat tijd in beslag. Vooral als je meerdere muren of kamers wilt gaan verven, zul je wel even bezig zijn. Neem je even een break, of ga je morgen pas weer verder? Stop dan je verfbak, kwasten en rollers in een plastic zak met een knoop erin. Zo drogen je spullen niet uit.
 • Muur saus tip 3 - Meerdere verflagen: Geef je gesausde muur nooit een tweede laag terwijl de muur nog nat is. Zo voorkom je kleurverschil.
 • Muur saus tip 4 - Spetters: Heb je gespetterd? Spetters verwijder gemakkelijk achteraf met een vochtige spons.
 • Muur saus tip 5 - Kies de juiste roller: Rollers. De keuze is reuze. Gebruik voor het sauzen van muren een vachtroller. Voor een vlakke muur gebruik je een vachtroller met korte haren. Voor een muur met structuur gebruik je een vachtroller met lange haren.

Muren laten sauzen

Geen zin om het zelf te doen? Laat jouw muur dan sauzen door een vakkundig schilder. Plan gemakkelijk en snel een afspraak in! Bij Zoofy kies je zelf een gewenste dag en tijdstip uit die jou het beste uitkomt. Zo kan je de volgende dag nog lekker uitslapen of niet onnodig vrije dagen op te nemen. Heb je een andere verfklus dan muren laten sauzen? Onze schilders kunnen je ook helpen met een deur, een meubel, een trap of het plafond te schilderen. Ook buiten kunnen ze je van dienst zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan klussen zoals je gevel laten schilderen of het schilderen van je kozijnen. Of als je weinig tijd hebt, kun je er ook voor kiezen om een schilder te laten langs komen voor latex verf spuiten. De prijs per m2 is hierbij goedkoper en bovendien heb je met latex verf nooit last van banen of strepen op de muur.

Muren laten sauzen

Altijd een vakman bij jou in de buurt

Zoofy heeft een landelijke dekking in schilders. Maar ook voor andere klussen hebben we altijd vakmannen bij jou in de buurt. Dus of je nou een klusjesman in Amsterdam zoekt of een loodgieter in Rotterdam. Zoofy kan je klus snel fiksen. We hebben meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, slotenmakers, dakdekkers, timmermannen en witgoedmonteurs voor je klaar staan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af