Regel nu jouw smart home installateur
Nest Hello Videodeurbel installatie

Nest Hello Videodeurbel installatie

Vanaf €99 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3655 smart home installateurs in jouw regio

Nest Hello Videodeurbel aangeschaft? Mooi! Nu nog even installeren. Oude bel verwijderen, alle draadjes netjes aansluiten en verbinden maar. Laat het over aan onze installateurs. Voor een vast tarief hangt de deurbel netjes op z’n plek. Mocht er een nieuwe beltrafo of relais nodig zijn dan kan de installateur in overleg extra kosten rekenen.

Regel nu jouw smart home installateur
112 recensies
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Nest Hello deurbel

Altijd zien wie er voor de deur staat. En ook nog eens in haarscherp beeld. Met dank aan je nieuwe Nest Hello deurbel. Wordt er aangebeld dan krijg je een melding op je mobiele telefoon. Zo kun je altijd direct communiceren met je bezoek. Waar je ook bent. De Nest Hello deurbel streamt 24/7. Daardoor kan je op elk moment live meekijken en dient het apparaat tevens als beveiligingscamera. Dat verhoogt de veiligheid. Je weet altijd wat er zich afspeelt bij de voordeur. Zelfs als je niet huis bent kun je de bezoeker zelfs te woord staan met een vooraf ingesproken bericht. De Nest Hello deurbel is, zoals je waarschijnlijk niet ontgaan is, een product van Google. De Nest Hello deurbel werkt daarom goed samen met de smart producten van Google. Via Chromecast kun je de beelden bijvoorbeeld op je TV tonen en als je een Google Nest Aware abonnement hebt herkent deze slimme deurbel vliegensvlug familie, vrienden en bekenden die voor de deur staan. 

Google Nest Hello

Voordat je de Google Nest Hello besteld: Check altijd goed of de bedrading van je huidige deurbel genoeg stroom levert om een Google Nest Hello te kunnen installeren. Bij de meeste deurbellen is dit geen probleem. Mocht het desondanks toch voorkomen dat je deurbel niet genoeg stroom levert, laat dan de deurbel altijd vervangen door onze De Nest installateur.

Nest Hello Installeren

Wanneer je de Hello Nest dan eenmaal in huis hebt, is het tijd voor de installatie. Een Nest Hello installeren is complex. We raden je aan om gebruik te maken van een smart home installateur. Gewapend met een schroevendraaier, boormachine en de Nest Hello transformator aansluiten (om het voltage om te zetten), regelt een van onze Nest Hello installateurs dit zo voor je. 

Of je nou een Nest Learning Thermostat hebt, de Nest Thermostat E, een Nest Protect of een Nest Cam Outdoor: bij elk Nest product geldt dat de eerste stap om het product te installeren het downloaden van de app is op je mobiele telefoon. Heb je al Nest apparatuur in huis, dan kun je dit overslaan. In de app scant de vakman de QR-code van de deurbel. Het apparaat wordt op die manier geregistreerd in de app. 

Vervolgens zal de Nest Home installateur de stroom uitschakelen. Altijd een belangrijke stap voor het werken met stroom. Zo voorkom je dat je per ongeluk een schok krijgt 😉 In het Nest Hello installatiepakket wordt de Nest connector meegeleverd. Deze wordt als eerste geïnstalleerd. De Nest pro weet precies hoe hij de kabels moet aansluiten in de behuizing. Als de connector goed is aangesloten kan hij op een plek naar keuze worden gemonteerd. 

Een volgende stap is het demonteren van de huidige deurbel. De Nest Hello installateur schroeft de deurbel los en trekt de bijhorende kabels iets naar buiten, zodat ze niet per ongeluk in het gat verdwijnen. Wanneer je de Nest Hello videodeurbel wilt plaatsen op de plek van de oude deurbel - wat vaak dat is vaak het mooist!), dan zal de Nest Hello installateur de meegeleverde montageplaat gebruiken. Deze schroeft hij vast over de plek van de oude deurbel. 

De kabeltje worden daarna aangesloten op je nieuwe deurbel en dan is het slechts nog maar een kwestie van monteren. Alles op zijn plek? Top! Test alles wel nog even goed, voordat de monteur weer vertrekt. 

Nest deurbel installateur nodig?

Boek via Zoofy eenvoudig een Nest installateur. Zoofy brengt jou in contact met een erkende domotica specialist die jouw Nest Hello vakkundig installeert. Naast de installatie van de slimme deurbel biedt Zoofy ook andere mannetjes door het land die jou kunnen helpen bij elke klus. We hebben een vakmannen pool van ruim 5.000 man. Denk hierbij aan loodgieters, elektriciens, cv monteurs, witgoed reparatie, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen, schilders, hoveniers, ongediertebestrijding, stukadoors en stratenmakers.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach