Zoek hier je klusje
Schilder Kosten plafond witten Kostenoverzicht

Wat kost het plafond witten

donderdag 23 december 2021

Kosten plafond witten

De kosten voor het witten van een plafond variëren van €5 tot €10 per vierkante meter. De werkelijke prijs is hangt natuurlijk af van de grootte van de opdracht, de voorwaarden en de gewenste afwerking opties.

STANDAARD-SERVICES Aantal stuks Laag hoog
Kosten plafond witten / schilderen: 1 plafond € 100 € 500
Plafondschilderwerk, basis 5 UUR € 200 € 500
WAT JE KUNT VERWACHTEN?      
Kosten per vierkante meter :   € 5 € 10
Gem. kosten per plafond:   € 270 € 655
Schatting: € 463
*Dit zijn indicatieve prijzen op basis van eerder uitgevoerde klussen. De uiteindelijke kosten kunnen afwijken van de factuur die je van ons ontvangt.

 

Kosten plafond witten

Verf een plafond: de gemiddelde kosten

De gemiddelde kosten om een ​​plafond te witten / schilderen zijn €5 per vierkante meter. De totale prijs voor arbeid en materialen per vierkante meter is €7. Een typisch project van 50 vierkante meter kost €455, met een bereik van €265,69 tot €644. De werkelijke prijs is afhankelijk van locatie, taakomvang, omstandigheden en de gewenste afwerkingopties.
Kosten Om Een ​​Plafond Te Witten / Schilderen
Gem. Materiaalkosten per vierkante meter € 2
Gem. Kosten ( arbeid en materialen ) voor 50 vierkante meter € 455
Gem. kostenbereik ( arbeid en materialen ) voor 50 vierkante meter € 265 - € 644

Kosten voor het schilderen van plafondraster

Het schilderen van een verlaagd plafond kost €5 tot € 12 per vierkante meter. In de meeste gevallen bedek je het eigenlijke raster waarin de tegels zich bevinden en vervang je eventuele tegels door nieuwe.

De Installatiekosten voor verlaagd plafond variëren van € 1.000 tot € 2.300. Hoewel het iets meer koste, is het meestal een betere optie om de akoestische functionaliteit te behouden.

Opmerking: voor commerciële doeleinden kan het schilderen van een verlaagd plafond zowel de garantie ongeldig maken als brand- of bouwvoorschriften breken. Neem altijd contact op met uw aannemer over mogelijke schending van de voorschriften voordat u dit zelf probeert.

Kosten om een ​​kelderplafond te schilderen

Het schilderen van een kelderplafond kost ongeveer van € 500 tot € 4.500, afhankelijk van de vierkante meters. De prijs kan stijgen voor zichtbare balken, leidingen of elektriciteit. Aangezien elk project uniek is, is het het beste om met de vakman te praten over specifieke kosten die aan uw project zijn verbonden.

Kosten om het plafond zwart te spuiten

De kosten voor het zwart spuiten van je plafond variëren van € 1.000 tot € 3.000 voor een doorsnee plafond. Zwart helpt de plafondcomponenten samen te voegen. Alle balken, elektriciteit en leidingwerk verdwijnen schijnbaar voor de helft van de kosten van een verlaagd plafond. Helaas maakt het de ruimte kleiner en is het moeilijk om het in een andere kleur opnieuw te doen. Je kan ook aan wit denken in plaats van zwart.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om de muur en het plafond van een kamer te schilderen?

Voor een kamer van 20 vierkante meter kost een enkele muur € 100 tot € 200 om te schilderen. De kosten voor het witten van een plafond van een eenpersoonskamer variëren van € 150 tot €300. Grotere kamers kunnen de prijs verdubbelen.

Hoeveel kost het om een ​​badkamerplafond te schilderen?

Het coaten van een badkamerplafond kost gemiddeld € 150 tot € 300, tenzij het deel uitmaakt van een groter huisproject. Doorgaans hebben professionals een minimumtarief dat ze in rekening brengen, vaak € 150 of meer, ongeacht hoe klein de klus is. De gemiddelde badkamer is 10 tot 25 vierkante meter.

Hoeveel kost het om een ​​plafond te patchen en te schilderen?

De kosten voor Plafond reparatie variëren van € 300 tot € 1.000, afhankelijk van de omvang van de schade en het soort materiaal dat erbij betrokken is.

Geen zin in gedoe? Boek eenvoudig jouw schilder via Zoofy. Zoofy werkt met transparante prijzen en garantiemogelijkheid. Je boekt een schilder voor een dag of zelfs een week, maar ook voor specifieke schilderklussen.

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.

Hoe werkt Zoofy?

  • Doe je klusaanvraag
  • Melding naar vakmensen
  • Vakman komt langs
  • Betaal via QR code

Klussen scoren