Insurance with Zoofy gives peace of mind

Loodgieter Nijmegen gezocht?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Nijmegen, dan heb je bij Zoofy geluk! Er zijn maar liefst 100+ loodgieters beschikbaar die voor je klaar staan om je te helpen bij al je loodgieter klussen. Of je nu een extra afvoer wilt aansluiten, een gootsteen wil laten ontstoppen of een (bad)kraan wil laten monteren er is altijd een loodgieter beschikbaar die aan jouw behoeften voldoet. 

100+ loodgieters in Nijmegen beschikbaar voor jou

De loodgieters in Nijmegen met wie Zoofy samenwerkt zijn zorgvuldig geselecteerde, betrouwbare en professionele loodgieters. Alle loodgieters hebben ruime ervaring op het gebied van loodgieter klussen. Iedereen wordt altijd gescreend en na een nieuwe aanmelding moet de vakman zich eerst bewijzen bij 3 klussen, pas daarna kan/mag de vakman meerdere klussen uitvoeren.

Dus maak je geen zorgen, wij waken over de kwaliteit en gaat er onverhoopt een keer iets mis dan zijn wij er om je te helpen en het zo snel mogelijk op te lossen. Is de klus afgerond dan maakt de loodgieter via de Zoofy app een factuur voor jou aan en kun je die eenvoudig en snel via de QR code of online via iDeal betalen. Al jouw klussen zijn makkelijk en overzichtelijk in de Zoofy app te zien.

Ontdek de Kracht van Zoofy: Snel, Makkelijk en Veilig

Bij Zoofy begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en dat veiligheid voorop staat bij het inschakelen van een loodgieter in Nijmegen. Daarom hebben we ons klusplatform ontwikkeld met jouw behoeften in gedachten. Met Zoofy geniet je van:

 • Snelheid: Geen lange wachttijden meer. Met een paar klikken boek je direct een professionele loodgieter in Nijmegen die past bij jouw wensen en planning.

 • Makkelijkheid: Onze gebruiksvriendelijke website en app maken het boeken van een loodgieter in Nijmagen eenvoudig en intuïtief. Geen gedoe, ieder klusje zo gefikst.

 • Veiligheid: Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. We selecteren en verifiëren zorgvuldig loodgieters in Nijmegen om ervoor te zorgen dat je altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid krijgt. Bovendien biedt ons platform veilige betaalopties en betaal je altijd pas achteraf.

 • Optioneel Garantiepakket: Voor extra gemoedsrust kun je kiezen voor ons garantiepakket. Dit betekent dat als er onverhoopt iets misgaat tijdens de klus of als er later problemen optreden, Zoofy kosteloos zorgt voor een tevredenstellende oplossing. We staan achter ons werk en willen dat je vol vertrouwen gebruikmaakt van onze service.

Bij Zoofy geloven we in het creëren van vertrouwen door transparantie en hoogwaardige service. Ontdek zelf hoe Zoofy jouw kluservaring naar een nieuw niveau tilt.

Top 5 klussen loodgieters in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een loodgieter in Nijmegen, dan zijn er verschillende klussen die je kunt laten uitvoeren. Hieronder hebben we de top 5 klussen op een rijtje gezet:

 1. Kraan plaatsen - Loodgieter Nijmegen: Een nieuwe kraan kan je badkamer of keuken een geheel nieuwe look geven. Een loodgieter kan je helpen bij het plaatsen van een nieuwe kraan of het vervangen van een oude kraan.

 2. Lekkage opsporen - Loodgieter Nijmegen: Als je last hebt van een lekkage, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren om verdere schade te voorkomen. Een loodgieter kan de oorzaak van de lekkage opsporen en deze snel en vakkundig repareren.

 3. Loodgieter divers: Een loodgieter kan je helpen bij diverse klussen zoals het ontstoppen van de afvoer, het vervangen van leidingen en het oplossen van problemen met de waterdruk.

 4. Toiletpot plaatsen - Loodgieter Nijmegen: Als je een nieuw toilet wilt laten plaatsen of je huidige toilet wilt vervangen, dan kan een loodgieter je hierbij helpen. Een loodgieter kan het toilet op de juiste manier aansluiten en ervoor zorgen dat alles goed werkt.

 5. Vaatwasser aansluiten: Als je een nieuwe vaatwasser hebt gekocht, dan is het belangrijk om deze op de juiste manier aan te sluiten. Een loodgieter kan je hierbij helpen en ervoor zorgen dat de vaatwasser goed werkt en geen lekkages veroorzaakt.

Ongeacht de klus die je wilt laten uitvoeren, is het belangrijk om een betrouwbare en ervaren loodgieter in te schakelen. Via Zoofy kun je snel en eenvoudig een loodgieter boeken voor al je klussen in Nijmegen.

Wat kost een Loodgieter in Nijmegen?

Benieuwd naar kosten voor loodgieter Nijmegen. Onze tarieven zijn gebaseerd op de gemiddelden die in de regio Nijmegen door loodgieters worden gevraagd. Het normale tarief voor een loodgieter in Nijmegen komt daarmee op 75 euro incl. btw. Voor een spoedklus (dezelfde dag of morgen) of een afspraak in het weekend of de avond is er sprake van een toeslag. In het uurtarief zijn een aantal vaste kosten van de vakman opgenomen. Bij Zoofy betaal je géén voorrijkosten. Steeds meer loodgieter klussen hebben ook een vaste prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Bekijk ook onze prijsgidsen.

Via onze website helpen wij zowel bedrijven als particulieren. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die een professionele loodgieter in de omgeving van Nijmegen rekent. Vaak zijn dit uurtarieven. Maar voor allerlei soorten klussen wordt soms ook een vaste prijs gerekend. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat onze klanten transparantie erg op prijs stellen.

Steeds meer klussen met vaste prijzen

Naast transparantie staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ook steeds meer klussen hebben een vaste prijs. Voor de exacte prijzen schiet je jouw klus in en selecteer je een of meerdere datums. Zodra je een datum hebt gekozen zie je de prijzen. Staat jouw klus er niet tussen? Selecteer dan loodgieter per uur.

Loodgieter Tarieven Nijmegen Prijs
vanaf per uur incl. btw v.a.€75/u
met spoed v.a.€98/u
servicekosten v.a.€24,95

Professionele Loodgieter in Nijmegen

Wanneer het gaat om een loodgieter in Nijmegen, is het van vitaal belang om veilig een betrouwbare vakman te boeken voor jouw klus. Bij Zoofy begrijpen we de waarde van hoogwaardige loodgietersdiensten die jouw huis in topconditie houden. Met Zoofy kun je moeiteloos een betrouwbare loodgieter in Nijmegen boeken, ongeacht in welke wijk in Nijmegen of omliggende dorpen je woont.

Loodgieter Nijmegen in Diverse Wijken en Dorpen: In Nijmegen zijn er diverse wijken en dorpen met elk hun eigen unieke loodgietersbehoeften. Of je nu in het historische stadscentrum woont, in het groene Nijmegen-Oost, het bruisende Nijmegen-Noord, of in de omliggende dorpen zoals Beuningen en Lent, Zoofy staat klaar om jouw loodgietersklus aan te pakken.

 • Historisch Stadscentrum: Het hart van Nijmegen met oude panden en smalle straatjes. Onze loodgieters in Nijmegen begrijpen de specifieke uitdagingen van het werken in historische gebouwen en leveren hoogwaardige diensten die passen bij het karakter van de buurt.

 • Nijmegen-Oost: Een groene wijk met diverse woningtypes. Of het nu gaat om het vervangen van oude leidingen of het aanleggen van modern sanitair, onze loodgieters in Nijmegen-Oost staan paraat.

 • Nijmegen-Noord: Een snelgroeiende wijk met moderne voorzieningen. Onze loodgieters in Nijmegen kunnen helpen bij installaties en onderhoud van de nieuwste technologieën op het gebied van sanitair en verwarming.

 • Beuningen en Lent: De omliggende dorpen met hun eigen dynamiek. Onze loodgieters in nijmegen begrijpen de behoeften van deze gebieden en bieden snelle en betrouwbare oplossingen.

Hoe Boek je een Loodgieter via Zoofy: Boeken bij Zoofy is eenvoudig en snel. Met onze gebruiksvriendelijke website of app kun je in enkele stappen een betrouwbare loodgieter vinden en boeken die past bij jouw planning en behoeften.

Benut de expertise van Zoofy voor al jouw loodgietersbehoeften in Nijmegen. Of je nu in het historische centrum woont of in de omliggende dorpen, wij staan klaar om hoogwaardige service te leveren. Boek vandaag nog een betrouwbare loodgieter in Nijmegen via onze website of app en geniet van zorgeloos en kwalitatief loodgieterswerk.

Loodgietersbedrijven uit Nijmegen 

Onze loodgieters rekenen geen voorrijkosten en dat vinden de meeste mensen erg fijn. Het is ook niet nodig. De bij ons aangesloten loodgieters en loodgietersbedrijven komen tenslotte uit de omgeving van Nijmegen. Bovendien komen wij langs wanneer het jou uitkomt en niet wanneer het ons uitkomt. Je kunt een afspraak bij onze loodgieters inplannen op een moment dat voor jou schikt. De loodgieter houdt daar rekening mee. Ons netwerk in Nijmegen is groot genoeg om ons te schikken naar jouw agenda.

24 uur per dag 7 dagen per week kun je via onze website een klushulp loodgieter uit Nijmegen vinden die de stad goed kent en dezelfde dag nog bij jou voor de deur kan staan.

Naast loodgieters hebben wij overigens ook een groot netwerk aan cv monteurs in Nijmegen. Zo helpen we je niet alleen bij loodgieterklussen. Maar ook wanneer je een probleem hebt met de cv ketel.

Veilige betalen na voltooien van de werkzaamheden

Wanneer de klus naar tevredenheid is afgerond maakt de loodgieter ter plekke de factuur voor je op. Deze betaal je dan per QR code of online via iDeal. Heel eenvoudig, snel maar vooral ook veilig.

Stel dat je nu niet helemaal tevreden bent, dan komen wij in actie. Wij gaan dan voor jou op zoek naar oplossing. Meestal vragen we de loodgieter of hij alsnog een keer bij je langskomt om het probleem op te lossen zodat je dan alsnog tevreden bent. 

Bekijk een van de vele Loodgieter klussen:

Kraan plaatsen
Bidet plaatsen
Lekkage keuken
Bekijk de top 6 beste loodgieters in Nijmegen

4,86/5 - 7 reviews

Montagebedrijf Raar Ferry Raar loodgieter

4,86/5 - 7 reviews

Nijmegen
7 klussen uitgevoerd
Prima geholpen en heeft me advies gegeven hoe het verder opgelost kan worden.

Boek een loodgieter

4,67/5 - 3 reviews

De Klusbron Jan Bron loodgieter

4,67/5 - 3 reviews

Nijmegen
3 klussen uitgevoerd
gaslek , per uur , afvoer aanleggen
Klus geklaard. Prima resultaat.

Boek een loodgieter

4,74/5 - 27 reviews

TR Installatiebedrijf Tim Roemos loodgieter

4,74/5 - 27 reviews

Nijmegen
27 klussen uitgevoerd
Betrouwbaar, behulpzaam, professioneel en vriendelijk.

Boek een loodgieter

4,68/5 - 31 reviews

HD-Media Hans Dennekamp loodgieter

4,68/5 - 31 reviews

Nijmegen
31 klussen uitgevoerd
Hij heeft de klus netjes opgelost. Ook eerder slecht vakmanschap heeft hij verbeterd.

Boek een loodgieter

4/5 - 1 reviews

Hunik Onderhoud & Klussenbedrijf Wim Hunik loodgieter

4/5 - 1 reviews

Nijmegen
1 klussen uitgevoerd
Vriendelijke man, levert goed werk!

Boek een loodgieter
Alle loodgieters in Nijmegen

Loodgieter Nijmegen gezocht (met spoed)?

Loodgieter Nijmegen nodig? Als je snel een loodgieter nodig hebt in Nijmegen, dan is dat vaak omdat je een lekkage, verstopping of andere loodgietersklus wilt laten uitvoeren. Of het nu gaat om een lekkage in de badkamer of een cv-ketel reparatie of gewoon een nieuwe kraan laten monteren, de loodgieters in Nijmegen op Zoofy zijn 7 dagen per week beschikbaar en kunnen voor ieder gewenst moment geboekt worden.

Ook als je met spoed een loodgieter Nijmegen nodig hebt vanwege een verstopte afvoer of een kapotte leiding dan is een loodgieter in Nijmegen snel geboekt. Via Zoofy regel je snel, makkelijk en betrouwbaar een professionele loodgieter voor al je loodgieter klussen in Nijmegen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!
Loodgieter
Elektricien
Klusjesman
Cv monteur
Witgoed reparatie
Dakdekker
Smart Home
Timmerman
Schilder
Behanger
Stukadoor
Hovenier
Koeltechniek
Slotenmaker
Stratenmaker
Ongediertebestrijder
ICT Specialist
Comfort Installateur
Schoorsteenveger
Telefoonreparatie
Isolatiebedrijf
Klushulp
Glaszetter
Glazenwasser
Vloerspecialist
Keukenspecialist
Verduurzamen woning
Verhuisbedrijf
Schoonmaker
Tegelzetter
Gevelspecialist
Zonweringspecialist
Architect

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach