Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Loodgieter in Nijmegen.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

  4.8/5 sterren gebaseerd op 128 reviews

  Chr├ęti├źn Muitjens

  Jan Bron

  Gert van Gessel

  Alex Hommes

  Loodgieter Nijmegen gezocht (met spoed)?

  Als een loodgieter in Nijmegen wordt gezocht, dan is dat vaak omdat je een lekkage of verstopping hebt. En dan wil je snel geholpen worden. Zeker als je de hoofdkraan hebt moeten afsluiten of als je de gootsteen niet meer kan gebruiken wegens een verstopping, dan is er spoed. Wij zorgen er voor dat er snel een loodgieter bij jou in omgeving Nijmegen aanwezig is. We hebben een groot netwerk met gescreende erkende loodgieters die jouw loodgieterswerk snel oppakken.

  Onze loodgieters rekenen geen voorrijkosten en dat vinden de meeste mensen erg fijn. Bovendien komen wij langs wanneer het jou uitkomt en niet wanneer het ons uitkomt. Je kunt een afspraak bij onze loodgieters inplannen op een moment dat voor jou schikt. Ons netwerk in Nijmegen is groot genoeg om ons te schikken naar jouw agenda.

  24/7 vind je bij ons loodgieters die Nijmegen goed kennen en met spoed bij jou voor de deur kunnen staan.

  In welke wijken hebben we loodgieters in Nijmegen?

  Of je nou in Hazenkamp de Biezen of Heijendaal woont... Overal in Nijmegen komen onze loodgieters jou (met spoed) helpen. Het maakt dus niks uit waar je woont. In Noord, Oost, Zuid of West, over komen we bij je langs om je te helpen met allerlei loodgieterswerkzaamheden. Zelfs in het centrum. Liefst parkeren we de loodgietersbus voor de deur, maar als het niet kan leggen we zelfs een kleine Nijmeegse vierdaagse af om bij je thuis te komen en je te helpen met je problemen.

  Onze locatie in Nijmegen

  Heyendaalseweg 141k 1.300
  6525AJ
  nijmegen
  Telefoonnummer: 024-202 2336

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.