Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in alkmaar.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.8/5 sterren gebasseerd op 13 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Alkmaar gezocht (met spoed)?

Je herkent het wel. Al een tijdje loopt het water niet altijd even goed weg, maar toch denk je, ach dat doe ik binnenkort wel even. En dan ben je te laat. Je gootsteen of afvoer zit verstopt. Een van onze loodgieters die in Noord-Holland zitten, kunnen je hier direct bij helpen. Zo is het probleem binnen no-time opgelost met zoofy.nl.

Geen zin om lang naar de juiste loodgieter te zoeken? Bij Zoofy is dat geen probleem. Voer je postcode in en zie welke loodgieter bij jou in de buurt is. Bij elke loodgieter staat een foto. Zo weet je welke loodgieter er straks bij jou voor de deur staat. Door de beoordelingen van de klanten die je voor gingen, zie je ook meteen hoe jouw loodgieter beoordeeld wordt.

Al onze loodgieters zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Jouw probleem is binnen een paar uur opgelost. De vakman geeft garantie op de werkzaamheden die de hij als loodgieter bij jou verricht. Mocht er namelijk iets niet goed gegaan zijn, dan vinden we dit erg vervelend en zorgen we ervoor dat dit meteen opgelost wordt. Ook rekenen wij geen voorrijkosten!

Zoofy is 24 uur per dag voor je beschikbaar in Alkmaar. Heb je een loodgieter per direct nodig, dan is dit binnen 20 minuten geregeld. Een loodgieter op een bepaalde dag en tijd nodig? Geef het aan en wij houden er rekening mee. Zo hoef je zelf geen rekening met ons te houden, maar houden wij rekening met jou!

Wij hebben altijd per loodgieter een vast tarief per uur. Zo kom je nooit voor hogere kosten te staan. Je mag ook altijd een offerte aanvragen, wanneer je niet zeker bent hoe veel jouw klus gaat kosten.

Bij onze erkende loodgieters betaal je hoe dit jou uitkomt. Contant of met iDeal is allebei mogelijk. Sommige loodgieters hebben zelfs een pinautomaat voor je beschikbaar. Alles om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

In welke wijken hebben we loodgieters in Alkmaar?

We kunnen in alle wijken in Alkmaar voor jou een loodgieter regelen. Van Overdie tot Oudorp en Huiswaard. Overal, ook in de binnenstad kunnen we je aan een loodgieter helpen.

Ook in alle buurten van Haarlem zijn onze loodgieters beschikbaar. t Rak, De Hoef en De Horn. Overal in Alkmaar komen onze loodgieters je helpen.

Ook buiten Alkmaar en in omgeving Alkmaar kunnen wij je helpen!