Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Roosendaal.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Roosendaal

4.6/5 sterren gebasseerd op 119 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter in Roosendaal gezocht (met spoed)?

Voordat je naar Rosada Outlet gaat, zet je nog even snel de vaatwasser aan. Als je aan het eind van de middag thuiskomt van een leuke dag, is de hele vloer nat. De hele vaatwasser is overstroomd. Gelukkig kan je via Zoofy snel een loodgieter regelen.

Heb je een spoedklus? Dan hebben wij al binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag bij je langskomt in Roosendaal. Zo krijg je geen stapels borden op je aanrecht. Vul je Roosendaalse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft niet onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Je kunt er op rekenen dat er een vakkundige, betrouwbare loodgieter bij je langskomt in Roosendaal. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat er iemand langskomt op te helpen? Dan is dat zeker mogelijk via Zoofy. Vul je Roosendaalse postcode in en selecteer de datum en tijd waarop het jou het best uitkomt. Aan het aantal beoordeling kan je zien hoe de gekozen loodgieter wordt beoordeeld. Elke loodgieter heeft ook zijn eigen foto, zodat je precies weet wie er straks in Roosendaal bij je voor de deur staat.

Bij elke loodgieter zie je tarieven online staan. Voor een aantal klussen hebben wij vaste prijzen en er kan ook altijd een vrijblijvende offerte worden gemaakt. Betalen kan contant en via iDeal. Wat je zelf het makkelijkste vindt. Sommige loodgieters hebben ook een pinautomaat voor je meegenomen.

In welke wijken in Roosendaal hebben wij loodgieters?

Wanneer je een loodgieter nodig hebt, dan kun je deze boeken in elke wijk in Roosendaal. Onder andere in Kortendijk A, Wouw, Kalsdonk, Tolberg-Centrum, Kortendijk C, Minnebeek-Watermolen en Fatima-Villapark. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen je helpen met spoed en zelfs in het weekend.Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren hele nette tarieven, ook in het weekend.