Loodgieter Huissen

Onze loodgieters in Huissen staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Huissen gezocht (met spoed)?

Na een dagje lopen langs de Nederrijn wil je graag je kleren wassen en drogen. Helaas doet je droger het niet meer... Geen paniek! De loodgieters van Zoofy staan voor je klaar in Huissen. Met spoed kunnen wij je vandaag nog helpen met een loodgieter. Binnen 20 minuten heb jij een afspraak staan.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Huissen

De Loodgieters van Zoofy in Huissen werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 8 recensies

Een klant
maandag 26 maart 2018

Prima vakman, snel, behulpzaam.

Een klant
dinsdag 6 maart 2018

prima service , vakbekwaam opgelost

Een klant
donderdag 1 maart 2018

Onze afspraak moeten vervroegen van vrijdag naar de zaterdag ervoor door storing in CV: geweldig geholpen!

Een klant
maandag 26 februari 2018

Top monteur

Een klant
dinsdag 23 januari 2018

Snel, vakkundig!

Een klant
maandag 11 december 2017

Loodgieter Willem heeft ons ongelofelijk goed en doelstreffend geholpen. De verstopping is onze keuken bleek een groter probleem dan bij zijn reguliere werkzaamheden horen. Maar toch ging Willem pas weg nadat hij alles had geprobeerd en uiteindelijk voor ons een ontstoppingsdienst had geregeld. Dankzij zijn enorme vakkennis en ervaring weten wij nu hoe we problemen in de toekomst kunnen voorkomen en konden wij uiteindelijk aan het einde van de dag weer gebruik maken van de keukengootsteen. En niet onbelangrijk: Willem straalt een enorme rust en professionaliteit uit. Een zeer sympatieke en klantvriendelijke ondernemer die ik iedereen met een gerust hart kan aanbevelen!

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

Loodgieters in Huissen

Zoofy heeft loodgieters door heel Huissen. Ze zitten in Het Zand, de Hoeve, Loovelden, Zilverkamp en Looveer. Onze loodgieters staan voor je klaar.

Heb je een andere loodgietersklus, zoals het aansluiten van een vaatwasser, het verleggen van een leiding of het kitten van een badkamer. Dan kunnen onze loodgieters uit Huissen dat natuurlijk ook. 

Heeft het geen haast, kies dan zelf je datum en tijd waarop je de klus uitgevoerd wilt hebben. Onze klantenservice gaat dan direct aan de slag om de perfecte loodgieter voor jou klus te kiezen. 


Onze vakmannen komen altijd uit de regio en rekenen daarom geen voorrijkosten. Daarnaast zijn alle (vaste) tarieven te zien op de site. Het is mogelijk om de factuur via iDeal te betalen. Heb je een grote klus? Vul deze dan in bij 'loodgieter per uur' en vraag vrijblijvend een offerte aan.