Loodgieter Helmond
5 recensies

Onze loodgieters in Helmond staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Helmond gezocht (met spoed)?

Na een avondje je flink in het zweet werken ben je wel toe aan een lekkere douche. Op het moment dat je onder de douche springt merk je dat het water steeds van koud naar warm gaat en weer terug. Dat is niet de welverdiende douche waar jij je zo op verheugd had. Wie kun je zo laat op de avond nog een belletje geven om hulp te schieten? De loodgieters van Zoofy in Helmond natuurlijk. 

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Helmond

De Loodgieters van Zoofy in Helmond werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 5 recensies

Een klant
donderdag 27 december 2018

Luc deed het goed was vriendelijk en ruimde alles netjes op ben tevreden over luc 👍🏻

Een klant
dinsdag 11 december 2018

Luc was op en top vakman. Erg deskundig en communicatief!

Een klant
dinsdag 25 september 2018

Is echt een vakman,zeker aanbevelen aan andere.

Een klant
maandag 23 oktober 2017

Ik heb zelden zo een goede service gehad, ondanks dat ik niet wist van het bestaan van Zoofy. Na zoeken op internet kwam ik op de betreffende dienstverlener met een telefoonnummer, hetwelk ik Ook meteen gebeld heb, en waar meteen aktie werd ondernomen. Binnen een uur stond Luc bij mij aan de deur , na gebeld te zijn door Luc dat hij onderweg was, geweldig dus. Hij heeft volgens mijn ervaring, op velerlei gebied en weet ook waar hij over praat zinnig en begrijpelijk. Ik zal hem zeker aanbevelen geweldig.

Een klant
vrijdag 20 oktober 2017

Super snelle reactie. Meteen aan de slag gegaan. Zijn belofte nagekomen. Heel erg tevreden. Dank je wel.

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Helmond?

In iedere wijk zijn we wel vertegenwoordigd. Van de Binnenstad tot Helmond- Oost, - Noord, - West , ‘t Hout, tot Warande, Stiphout, en Rijpelberg. Zo is er altijd wel een vakman bij jou in de buurt. We zijn 24/7 beschikbaar voor spoed, zelfs op zaterdag, zondag en later op avond. Daarnaast zijn we ook erg betaalbaar in het weekend en rekenen we geen voorrijkosten. Dus verhelp je probleem in Helmond snel met een echte vakman van zoofy.nl.Binnen 20 minuten laten we jou weten wie er bij je langs kan komen om jouw douche weer aan de praat te krijgen.

Op Zoofy.nl vul jij je Helmondse postcode in en wij zorgen dat er een vakman zo snel mogelijk op de stoep staat. Doordat de vakman praktisch om de hoek woont, rekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast heb je daardoor een korte wachttijd. 

Of het nu gaat om badkamers kitten, het gasfornuis aansluiten, het opsporen van lekkages of een kraan plaatsen. Onze vakmannen weten er wel raad mee. De vakmannen hebben de nodige ervaring en zijn stuk voor stuk erg betrouwbaar. Ze zullen je huis dan ook weer netjes achter laten bij vertrek zodat je na hun komst niet met extra werk wordt opgezadeld. 

Zijn het klussen die niet vandaag hoeven te gebeuren, zoals het plaatsen van een nieuwe wasbak, de wasmachine aansluiten of de leiding verleggen ook dan schieten wij graag te hulp.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar om de juiste vakman voor je probleem te vinden. Via de site kun je gemakkelijk jouw voorkeur doorgeven. Hier kan je aangeven welke tijd en datum het beste uitkomen. Dan zorgen wij ervoor dat de juiste vakman op dat moment voor je klaar staat. In twee minuten is de afspraak al gemaakt via de site.