Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Deurne.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Deurne

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Deurne

Blijft het toilet lopen? Of lekt de kraan? Naast dat je een hoop water verspilt, loopt je water rekening op. Een loodgieter van Zoofy kan je helpen om geld en waterverspilling te voorkomen. Onze loodgieters staan voor je paraat. Loodgieters zijn inzetbaar bij verschillende klussen. Dat kan zijn voor: Het aansluiten van een wasmachine, aansluiten van een vaatwasser, het infrezen van een leiding, een radiator verplaatsen of verwijderen, voor verschillende lekkages en het vastzetten van een kraan. Door de jarenlange ervaring van onze loodgieters zijn deze klussen geen enkel probleem. Een enkele loodgieter heeft ook verstand van de centrale verwarming. Maar omdat omgaan met de centrale verwarming ingewikkeld kan zijn kun je hier beter een CV-monteur voor inschakelen. Bij Zoofy regel je snel een vakman. Of dat nu is voor een spoedklus of een klus voor een ander moment. Gaat het om een spoedklus dan heb je binnen 20 minuten een afspraakbevestiging in je mail zitten. Bij een klus op een later moment kun je zelf ook de loodgieter kiezen die bij jou voor de deur staat. Die keuze kan je maken door de reviews te lezen die klanten hebben geschreven over de betreffende loodgieter. Al onze loodgieter zijn gekwalificeerde vakmannen.