Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Almelo.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Almelo

4.6/5 sterren gebasseerd op 9 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Almelo gezocht (met spoed)?

Na een middag genieten op het terras van het marktplein kom je thuis. Bij thuiskomst loop je naar de keuken om te beginnen aan de zomerse salade die je vanavond op tafel wilt zetten. Terwijl je bezig bent met de sla schoon te maken in de gootsteen, merk je dat het water nauwelijks wegloopt. Je probeert alles om de verstopping te verhelpen, maar niks lijkt te werken. Zelfs grootmoeders handigheidjes bieden geen oplossing. Wat nu? Geen nood, bij Zoofy staat er altijd een loodgieter klaar die voor je het weet bij jou voor de deur staat met een oplossing.

Lang wachten is er niet bij, want binnen 20 minuten laten wij je weten welke loodgieter vandaag nog bij je in Almelo lang komt. Zo kun jij ‘s avonds nog lekker genieten van de laatste zonnestraaltjes van deze mooie lentedag. Op zoofy.nl vul jij je postcode in en wij zoeken naar de vakman die bij jou in de buurt zit. Zo heb je geen voorrijkosten en hoef je ook niet voor niks een middag binnen te wachten.

Onze loodgieters zijn stuk voor stuk bekwame en betrouwbare vakmannen. Daarnaast zullen ze je huis in goede orde achterlaten na het oplossen van jouw probleem. Dus voor extra werk hoef jij niet bang te zijn!

Zit er geen haast bij, maar wil je de afspraak het liefst al in je agenda hebben staan? Ook dat is mogelijk bij Zoofy. Wij werken namelijk 24 uur per dag een om voor jou de juiste oplossing te vinden. Onze klantenservice is zelfs te bereiken van acht uur ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds, week en weekend. Dus geef de datum en tijd op waarop jij het liefst hebt dat de vakman op de stoep staat en wij zorgen dat hij langs komt. Je kunt ons hiervoor een belletje geven, maar het kan nog gemakkelijker via zoofy.nl. Binnen twee minuten is je afspraak op de website al gemaakt. Je kunt aan de beoordelingen zien, hoe de loodgieter door klanten die je voorgingen is beoordeeld. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen foto. Zo weet jij wie er straks in Almelo voor je deur staat.

De tarieven van onze vakmannen zijn online te vinden. Een aantal klussen, zoals het ontstoppen van de gootsteen hebben een vaste prijzen en daarnaast kun je geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Cash in huis hebben is niet noodzakelijk, je kan gemakkelijk via iDeal betalen. Sommige vakmannen hebben zelf een pinautomaat tot hun beschikking

In welke wijken hebben we loodgieters in Almelo?

Loodgieter nodig in Almelo? Ongeacht welke wijk je woont, er is altijd een vakman te vinden. Zo zitten we in natuurlijk in de Binnenstad, De Riet, het Noorderkwartier Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, maar ook Ossenkoppelerhoek, Hofkamp en Schelforst. In ieder stadsdeel is een vakman dicht bij jou in de buurt. We zijn dag en nacht te bereiken en kunnen dus helpen met spoed, zelfs laat op de avond in het weekend! Ook in de buurten Windmolenbroek, Aadorp en Bornerbroek zijn wij te vinden.