Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Weesp.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Weesp

5/5 sterren gebasseerd op 6 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Weesp gezocht (met spoed)?

Weesp ligt ten oosten van Amsterdam en is een gemeente die aan de Vecht ligt. Weesp telt meer dan 200 Rijksmonumenten en heeft een beschermd stadsgezicht. Dat betekent dat niet iedereen zomaar zijn of haar gevel of woning mag verbouwen. De gemeente bepaalt in grote lijnen hoe het beschermd stadsgezicht eruit ziet. Dat heeft gevolgen voor de klussen waar een loodgieter voor ingehuurd kan worden. Veelal zullen bijvoorbeeld de zinken dakgoten behouden moeten blijven. Oude stijlen moeten bewaard blijven. Er mogen minder nieuwe technieken gebruikt worden die zorgen voor een beter afwatering. Allemaal redenen waarom je wat vaker een loodgieter in de regio van Weesp zult zien.

Een lekkage, een verstopte gootsteen. Het zijn veelvoorkomende loodgietersklussen in Weesp. Het is inherent aan de bouw en de leeftijd van de woningen in de binnenstad. In de buitengebieden van Weesp, buiten het centrum, zijn veel minder van dit soort problemen te vinden. In die gebieden van Weesp worden onze loodgieters vaker gevraagd om mee te helpen aan verbouwingen of het leggen van leidingen.

In welke wijken hebben we loodgieters in Weesp

Of je nou in Noord-Weesp, Zuid-Weesp of in het centrum van Weesp woont. Bij het Aetsveld of Hoggewey. De loodgieter die je via Zoofy regelt, komt snel bij je langs. Of je nou spoed hebt, of dat het even kan wachten. De loodgieter pas zich aan, aan jouw agenda. Bovendien rekent hij geen voorrijkosten. En een loodgieter zonder voorrijkosten, scheelt al snel een paar tientjes.