Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Groningen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Groningen

4.8/5 sterren gebasseerd op 65 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Groningen gezocht (met spoed)?

Ben je op zoek naar een loodgieter in Groningen dan zijn wij je graag van dienst. Via onze website kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week een afspraak regelen met een erkende loodgieter uit de regio Groningen.

Voor spoedklussen zoals een lekkage, verstopping of ander accuut probleem willen wij u natuurlijk zo snel mogelijk aan een van onze loodgieters koppelen. Daarvoor bieden wij een extra snelle service. Je dient dan simpelweg een spoedaanvraag in. Dit kan dag en nacht. Wij werken er dan hard aan om u binnen 20 minuten in direct contact te brengen met een loodgieter die direct naar u toe kan komen en zo snel ter plaatse is. Dat is wel zo geruststellend.

Omdat Zoofy veel loodgieters in haar bestand heeft staan, is er altijd wel een loodgieter uit Groningen die voor je klaar staat. Zo hoef je zelf niet te bellen en iemand te zoeken. Dat doen wij voor je! En je weet ook dat je een betrouwbare loodgieter over de vloer krijgt. Alle loodgieters en loodgietersbedrijven met wie samenwerken hebben jarenlange ervaring. Zo ben jij verzekerd van betrouwbare vakmannen.

Heb je geen spoedklus, mag het morgen? Dan bent u bij onze loodgieter ook aan het juiste adres. Klik dan de klus aan en selecteer de morgenoptie . Dat is iets goedkoper en werkt hetzelfde. Vind maar eens een loodgieter in Groningen die morgen kan. Dat is lastiger dan je denkt. Via Zoofy is het zo geregeld!

Kan het nog langer wachten? Dan kan het weer een stukje goedkoper, een loodgieter regelen. Kies dan nadat je je klus hebt geselecteerd op ander moment. Aan de hand van je postcode tonen we de tarieven die de loodgieters uit Groningen hanteren. Wil je vooraf een vrijblijvende offerte ontvangen vermeld dit dan in de aanvraag. Dan kan de loodgieter daar rekening mee houden.

Of het nu gaat om lekkages, verstoppingen of het installeren van sanitair. In Groningen staat altijd een loodgieter voor je klaar. Heb je een probleem met warm water, de centrale verwarming of een cv ketel die bijgevuld moet worden, dan brengen we je graag in contact met onze Groningse cv monteurs.

In welke wijken hebben we loodgieters in Groningen

Waar je ook woont in Groningen, de loodgieters die bij ons zijn aangesloten komen je snel helpen. Of je nou in de schildersbuurt, bij het Paddepoel,De hoogte, Vinkhuizen, Helpman, De Wijert, Lewenborg of Beijum woont maakt onze loodgieters niets uit. Zij komen, ook met spoed, snel bij je langs om je uit de problemen te helpen. Voor elke loodgietersklus in de buurt van Groningen hebben wij een loodgieter die je kan helpen.

Groningen Noord, Oost, Zuid, West, voor ons is alles best! De loodgieters helpen je in welke buurt of wijk je ook woont.