Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Loodgieter in Almere.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

  4.6/5 sterren gebaseerd op 342 reviews

  Henk Vedder

  Tom Mulder

  Sylvia van der Poort

  Raymond Bennenk

  Loodgieter Almere gezocht (met spoed)?

  Het kan wel eens voorkomen dat je riool verstopt is. Door het doorspoelen van verkeerde materialen vergroot je deze kans. Dat vervelende luchtje wil je wel zo snel mogelijk weg hebben. En vaak houdt het niet op met een luchtje en heb je echt last van een flinke verstopping waardoor je niet meer kunt douchen of niet meer van de wc gebruik kunt maken. De loodgieters van zoofy.nl kunnen het probleem snel en vakkundig oplossen.

  Voor vandaag kunnen we nog iemand langs sturen. Almere stad, haven of er buiten is voor ons allemaal geen probleem. We zijn 24/7 voor je bereikbaar. De voorrijkosten besparen wij je!

  De spoedklus is hier ideaal voor. In 20 minuten hebben wij iemand voor je geregeld die vandaag nog in Almere langs komt. Liever een andere dag? Maak een afspraak via zoofy.nl. Vul je postcode in en zie welke loodgieters er in jouw omgeving zijn. We helpen je een beetje door een foto en beoordelingen te plaatsen. Nu ligt de keuze bij jou!

  Bij onze vakmannen zie je een tarief per uur. Zo weet je wat je kunt verwachten. Liever een offerte ontvangen? Geen probleem. Je kunt dit vrijblijvend aanvragen. Betalen gaat eenvoudig. Met iDeal of contact is beide een optie bij ons. Zelfs kan er gepind worden, wanneer een vakman over een pinautomaat beschikt.

  In welke wijken hebben we loodgieters in Almere

  Overal in Almere kunnen onze loodgieters komen. In alle wijken zoals Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. En alle wijken betekent dus ook dat we je in alle buurten kunnen helpen. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk, Kruidenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Ook als je geen muziek-, film- of literatuurliefhebber bent helpen onze loodgieters je graag in Almere

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

  Zo werkt Zoofy

  Snel de juiste vakman

  1

  Welke klus moet er gebeuren?

  Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

  2

  Wanneer komt het uit?

  Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

  3

  Vul je gegevens in

  We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.