Loodgieter Almere
157 recensies

Onze loodgieters in Almere staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Almere gezocht (met spoed)?

Onze loodgieters uit Almere staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je paraat via onze website. Als het echt nodig is kunnen we zo snel mogelijk, vaak al vandaag nog een loodgieter met jarenlange ervaring bij je langs sturen. In Almere stad, haven of er buiten is voor ons allemaal geen probleem. Zoofy is altijd bereikbaar met een loodgieter of loodgietersbedrijf uit de omgeving van Almere. De voorrijkosten besparen wij je!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Almere

De Loodgieters van Zoofy in Almere werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 157 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

goede vakman, laat niet los voordat het af is.

Een klant
zaterdag 19 januari 2019

Klus was snel geklaard. Meerdere verstoppingen. Heeft duidelijk kennis en ervaring over werking en samenstellingen van leidingen. Vriendelijk in de omgang en vakkundig.

Een klant
woensdag 16 januari 2019

Snel en soepel opgelost

Een klant
dinsdag 15 januari 2019

Vakman was netjes. Eerder gebeld eerder te plaats.

Een klant
maandag 14 januari 2019

De klus was zo geklaard. Hij was op tijd en heeft goed werk geleverd. Bedankt.

Een klant
vrijdag 11 januari 2019

Resultaat ( tot nu toe uitstekend) complimenten. Nu afwachten voor de wat langere termijn

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Almere

Overal in Almere kunnen onze loodgieters komen. In alle wijken zoals Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. En alle wijken betekent dus ook dat we je in alle buurten kunnen helpen. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk, Kruidenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Ook als je geen muziek-, film- of literatuurliefhebber bent helpen onze loodgieters je graag in Almere

Het kan wel eens voorkomen dat je riool verstopt is. In zo'n situatie kan een erkende loodgieter uit Almere je snel van het probleem verlossen. Door het doorspoelen van verkeerde materialen vergroot je de kans op een verstopping. Wanneer uit een loodgieter met spoed ter plaatse is kan hij voorkomen dat het probleem ergen wordt waardoor je straks niet eens meer kunt douchen. 

De spoedklus is hier ideaal voor. In 20 minuten hebben wij iemand voor je geregeld die vandaag nog in Almere langs komt. Liever een andere dag? Maak een afspraak via zoofy.nl. Vul je postcode in en zie direct welke tarieven de loodgieters uit Almere rekenen.

Liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem. Je kunt dit  aanvragen door te vermelden dat het om een offerte gaat. 

Een aantal van de meest aangevraagde loodgietersklussen betreft het oplossen van een lekkage, het plaatsen van een kraan en het verhelpen van een verstopping. Maar ook voor alle andere loodgietersklussen staan onze loodgieters paraat. Betalen gaat eenvoudig. Met iDeal of Tikke is beide een optie bij ons. 

Naast loodgieters hebben wij ook een groot netwerk van monteurs die je kunnen helpen bij problemen met de centrale verwarming of cv ketel.