Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Almere.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Almere

4.6/5 sterren gebasseerd op 400 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Almere gezocht (met spoed)?

Het kan wel eens voorkomen dat je riool verstopt is. In zo'n situatie kan een erkende loodgieter uit Almere je snel van het probleem verlossen. Door het doorspoelen van verkeerde materialen vergroot je de kans op een verstopping. Wanneer uit een loodgieter met spoed ter plaatse is kan hij voorkomen dat het probleem ergen wordt waardoor je straks niet eens meer kunt douchen.

Onze loodgieters uit Almere staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor je paraat via onze website. Als het echt nodig is kunnen we zo snel mogelijk, vaak al vandaag nog een loodgieter met jarenlange ervaring bij je langs sturen. In Almere stad, haven of er buiten is voor ons allemaal geen probleem. Zoofy is altijd bereikbaar met een loodgieter of loodgietersbedrijf uit de omgeving van Almere. De voorrijkosten besparen wij je!

De spoedklus is hier ideaal voor. In 20 minuten hebben wij iemand voor je geregeld die vandaag nog in Almere langs komt. Liever een andere dag? Maak een afspraak via zoofy.nl. Vul je postcode in en zie direct welke tarieven de loodgieters uit Almere rekenen.

Liever eerst een vrijblijvende offerte ontvangen? Geen probleem. Je kunt dit aanvragen door te vermelden dat het om een offerte gaat.

Een aantal van de meest aangevraagde loodgietersklussen betreft het oplossen van een lekkage, het plaatsen van een kraan en het verhelpen van een verstopping. Maar ook voor alle andere loodgietersklussen staan onze loodgieters paraat. Betalen gaat eenvoudig. Met iDeal of Tikke is beide een optie bij ons.

Naast loodgieters hebben wij ook een groot netwerk van monteurs die je kunnen helpen bij problemen met de centrale verwarming of cv ketel.

In welke wijken hebben we loodgieters in Almere

Overal in Almere kunnen onze loodgieters komen. In alle wijken zoals Almere Haven en Stad. Buiten en Poort. Hout en Pampus. Wij zijn er snel bij om je te helpen. En alle wijken betekent dus ook dat we je in alle buurten kunnen helpen. In de Muziekwijk, de Filmwijk, Stevenwijk, Kruidenwijk en Literatuurwijk. Overal in Almere staan we zo bij je op de stoep. Ook als je geen muziek-, film- of literatuurliefhebber bent helpen onze loodgieters je graag in Almere