Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Loodgieter in Kerkrade gezocht (met spoed)?

Ook in Limburg gaat je wc weleens kapot. Gelukkig is er dan Zoofy om je te helpen. In Kerkrade hebben wij loodgieters die (met spoed) je problemen op kunnen lossen. Na een spoedaanvraag zorgen wij binnen 20 minuten voor een reactie. Zo weet je razendsnel waar je aan toe bent. 

Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Loodgieters in Kerkrade

Veel Oosterlijker kan het bijna niet in Limburg, maar onze Loodgieters kan je overal in Kerkrade vinden. Of je nu een loodgieter nodig hebt in Gracht, Heilust, Kaalheide, Ham, Rolduckerveld, Kaffeberg of Chèvremont. Zoofy regelt het. Wil je liever niet met spoed, maar op een ander moment? Dan kan je zelf je dag en tijd kiezen waarop Zoofy langskomt.

Of het nu gaat om lekkages verhelpen, het aansluiten van een wc of het verhelpen van al je andere loodgietersproblemen. Vul je postcode in en geef aan wat de loodgieter uit Kerkrade bij jou kan doen.

Onze loodgieters rekenen geen voorrijkosten en hun tarieven zijn inclusief btw. Hierdoor kom je nooit voor vervelende extra kosten te staan. Welk loodgieterswerk je ook hebt liggen, wij hebben altijd een geschikte loodgieter voor je die 24 uur per dag bij je langs kan komen om je uit de brand te helpen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af