Loodgieter Edam
2 recensies

Onze loodgieters in Edam staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 13 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 171 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter in Edam gezocht (met spoed)?

Je hebt lekker weekend en wilt zomenteen naar de kaasmarkt om boodschapjes te gaan doen. Voordat weggaat, zet je nog even snel een wasje aan. Eenmaal weer thuis zie je dat de wasmachine in ontploft. Hier zit je absoluut niet op te wachten er liggen nog veel meer was! Gelukkig kan je via Zoofy.nl snel een loodgieter in Edam regelen!

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Edam

De Loodgieters van Zoofy in Edam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 2 recensies

Eugenie
vrijdag 5 juli 2019, Kraan plaatsen / vervangen

Klus werd groter en duurder dan ik in mijn hoofd had dus is niet doorgegaan.Wel leuke man/jongen die hard werkt en ook goed met je meedenkt! Prima

Carolina
woensdag 29 augustus 2018, Kraan plaatsen / vervangen

Vriendelijk, snel en netjes

Onze Loodgieters zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Edam?

Wanneer je een loodgieter in Edam nodig hebt, dan kun je die boeken in elke wijk. Bijvoorbeeld in Edam-OUde kom, Edam-Singelwijk, Edam III, Edam-Molenbuurt, of Zuidpolder. In elke wijk kunnen wij een loodgieter bij je langs laten komen. Wij zijn 24/7 voor jou bereikbaar en kunnen dus ook helpen als er spoed is en zelfs in het weekend. Bij ons kun je niet de goedkoopste loodgieters vinden maar wel de beste!

Als er iets onverwachts gebeurt is het fijn als er een loodgieter met spoed bij je langskomt. Dit is dan ook zeker mogelijk via Zoofy.nl. Binnen 20 minuten heb je van een een reactie met wie er dezelfde dag nog bij je langskomt. Vul je Edamse postcode in en wij sturen een loodgieter bij je langs. Je hoeft dus niet meer onnodig lang te wachten en bent ook geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Al onze loodgieters zijn zorgvuldig geselecteerde vakmannen. Nadat zij jouw probleem hebben opgelost hoef je niet bang te zijn voor extra werk of rommel. De vakmannen laten alles keurig netjes bij je achter.

Heb je geen spoedklus, maar wil je wel graag dat jouw klus wordt opgelost? Dan is dat ook zeker mogelijk via Zoofy.nl. Wij zijn 24 uur per dag geopend. Vul de datum en tijd in waarop het jou het beste uitkomt dat er een loodgieter langs komt. Wij zorg ervoor dat er op het geselecteerde tijdstip iemand bij je langs komt. Vul je postcode in en selecteer een loodgieter. Aan het aantal beoordeling kan je zien, hoe de vakman Edam bij je voor de deur staat.

Bij elke loodgieter zie je de tarieven online staan. Bij een aantal klussen hebben wij een vaste prijzen en we kunnen ook vrijblijvend een offerte voor je maken.