Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Loodgieter in Hoofddorp.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in Hoofddorp.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top loodgieterklussen


Alle loodgieterklussen

Zoek je loodgieterklus

Loodgieter uit Hoofddorp komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

4.5/5 sterren gebaseerd op 522 reviews

Jeroen van Emmerik

Lars Goossens

Matthias Vink

Barry van Beek

Loodgieter Hoofddorp gezocht (met spoed)?

Er wordt een nieuwe keuken geplaatst. Om deze te kunnen plaatsen moeten er eventueel leidingen verlegd worden! Je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk van je keuken kunnen genieten.

Daarom wil je een gespecialiseerde vakman inhuren. De door ons geselecteerde loodgieters in Hoofddorp kunnen deze klus gemakkelijk en vakkundig voor je oplossen. Dat kan zelfs dezelfde dag nog. Ook kan dit op een dag wanneer dat jou uit komt. Plus nog een voordeel: wij rekenen geen voorrijkosten.

Op onze site kun je gemakkelijk je postcode invoeren. Hierdoor heb je meteen een overzicht met de loodgieters die in Hoofddorp werken. Bij deze loodgieters staan ook meteen een foto en beoordelingen bij. Zo krijg je meer zich over de vakmannen in Hoofddorp.

Onze loodgieters zijn geselecteerde, vakkundige en betrouwbare vakmannen die 24 uur per dag bereikbaar zijn. Na jouw probleem opgelost te hebben, hoef je niet bang zijn op extra werk. Ze laten alles netjes bij je achter.

Je ziet van alle loodgieters de tarieven online staan. We hebben voor een aantal klussen vaste prijzen en we kunnen vrijblijvend voor je een offerte maken. Wanneer je geen contant geld in huis hebt, kun je het bedrag ook gemakkelijk via iDeal overmaken. Ook hebben sommige loodgieters hebben een pinautomaat voor je meegenomen.

In welke wijken hebben we loodgieters in Hoofddorp

Hoofddorp is onderdeel van Haarlemmermeer. Overal in Hoofddorp kunnen wij een loodgieter bij je op de stoep krijgen. Of je nou in Overbos of Bornholm of Toolenbourg woont. Onze loodgieters zijn snel bij je thuis of op het werk. We kunnen ook in alle buurten in Hoofddorp een loodgieter sturen. In Pax of Floriande. Ook als je dicht bij het Haarlemmermeer Bos woont. Wij zijn er voor je!

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.