Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Loodgieter in Amstelveen.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

  4.5/5 sterren gebaseerd op 1054 reviews

  Aad van den Broek

  Paul Tumminaro

  Bert Borger

  Jan Burggraaf

  Loodgieter Amstelveen gezocht (met spoed)?

  Onze vakmannen kunnen zowel particulieren als bedrijven een handje helpen. Vul je postcode in op zoofy.nl en zie wie er bij jou in Amstelveen beschikbaar is. Wanneer er voor vandaag nog iemand langs moet komen, is dat geen probleem. Het enige wat je moet doen is op de spoed button klikken. Wij regelen de rest!

  De loodgieters van Zoofy zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Jouw probleem is binnen een paar uur opgelost. Wij geven garantie op de werkzaamheden die de loodgieters bij jou verrichten. Mocht er namelijk iets niet goed gegaan zijn, dan vinden we dat erg vervelend en zorgen we ervoor dat het meteen opgelost wordt! Ook rekenen wij geen voorrijkosten! Dat scheelt al meteen meer dan 30 Euro.

  Zoofy is 24/7 voor je beschikbaar. We willen graag het werk uit je handen nemen. Vertel ons wanneer er iemand langs moet komen en wij passen ons hier zo goed mogelijk in aan.

  Wij hebben altijd per loodgieter een vast tarief per uur. Zo kom je nooit voor hogere kosten te staan. Je mag ook altijd een offerte aanvragen, wanneer je niet zeker bent hoe veel jouw klus gaat kosten.

  Bij onze erkende loodgieters in Amstelveen betaal je hoe dit jou uitkomt. Contant of met iDeal is allebei mogelijk. Sommige loodgieters hebben zelfs een pinautomaat voor je beschikbaar. Alles om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.

  In welke wijken hebben we loodgieters in Amstelveen

  In maar 1 wijk! Maar dat is logisch, want Amstelveen heeft maar één wijk. Amstelveen. En natuurlijk zijn onze loodgieters ook in alle buurten voor jou beschikbaar. In Middenhoven, Westwijk en Groenelaan. In Waardhuizen en Randwijck en Keizer Karelpark. Onze loodgieters zijn zo bij je en helpen je snel met al je loodgietersproblemen.

  Onze locatie in Amstelveen

  Kalfjeslaan 34
  1083AA
  amstelveen
  Telefoonnummer: 020-2615480

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.