Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in amstelveen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (Amstelveen)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Een loodgieter uit Amstelveen regel je online.

Onze vakmannen kunnen zowel particulieren als bedrijven een handje helpen. Vul je postcode in op zoofy.nl en zie wie er bij jou in Amstelveen beschikbaar is. Wanneer er voor vandaag nog iemand langs moet komen, is dat geen probleem. Het enige wat je moet doen is op de spoed button klikken. Wij regelen de rest!

De loodgieters van Zoofy zijn geselecteerde en vakkundige vakmannen. Jouw probleem is binnen een paar uur opgelost. Wij geven garantie op de werkzaamheden die de loodgieters bij jou verrichten. Mocht er namelijk iets niet goed gegaan zijn, dan vinden we dat erg vervelend en zorgen we ervoor dat het meteen opgelost wordt! Ook rekenen wij geen voorrijkosten! Dat scheelt al meteen meer dan 30 Euro.

Zoofy is 24/7 voor je beschikbaar. We willen graag het werk uit je handen nemen. Vertel ons wanneer er iemand langs moet komen en wij passen ons hier zo goed mogelijk in aan.

Wij hebben altijd per loodgieter een vast tarief per uur. Zo kom je nooit voor hogere kosten te staan. Je mag ook altijd een offerte aanvragen, wanneer je niet zeker bent hoe veel jouw klus gaat kosten.

Bij onze erkende loodgieters in Amstelveen betaal je makkelijk veilig online via iDeal.

In welke wijken hebben we loodgieters in Amstelveen

Waar je ook woont in Amstelveen, onze loodgieters helpen je graag. Natuurlijk zijn onze loodgieters ook in alle buurten voor jou beschikbaar. In Middenhoven, Westwijk en Groenelaan. In Waardhuizen en Randwijck en Keizer Karelpark. Onze loodgieters zijn zo bij je en helpen je snel met al je loodgietersproblemen.