Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Loodgieter in Zoetermeer.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in Zoetermeer.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top loodgieterklussen


Alle loodgieterklussen

Zoek je loodgieterklus

Loodgieter uit Zoetermeer komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

4.5/5 sterren gebaseerd op 803 reviews

Hans Duivenvoorden

Rob Zirkzee

Martin Lek

Gert de Knikker

Loodgieter in Zoetermeer gezocht (met spoed)?

Net geland op Schiphol, je bent net op een lekker zon vakantie geweest. Lange vlucht achter de rug, dus je wil lekker snel naar huis. Je pakt snel de trein richting Zoetermeer. Eenmaal thuis zie je dat er een enorme vochtplek op je plafond is ontstaan, gedurende je vakantie. Dit is natuurlijk flink balen en je schiet al meteen weer in de stress. Dit is niet nodig, want via Zoofy.nl regel je snel een loodgieter!

Met een spoedklus regelen we binnen 20 minuten een loodgieter zodat jij ondertussen rustig je koffer kan uitpakken. Vul je Zoetermeerse postcode in en wij regelen snel een loodgieter bij jouw in de buurt. Je hoeft dus niet onnodig te wachten en je bent geen extra geld kwijt aan voorrijkosten.

Onze loodgieters zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd het zijn betrouwbare en vakkundige vakmannen. Je hoeft niet bang te zijn voor extra werk, ze zullen alles netjes achterlaten.

Heb je nou niet zoveel haast en kan het tot morgen of een ander moment wachten, dan is dit ook mogelijk bij Zoofy.nl. Wij helpen u graag met een passende loodgieter vinden bij je in de buurt van Zoetermeer. Wij zijn 24 uur per dag geopend. Geef de datum en tijd door en wij zorgen ervoor dat er een loodgieter bij u langskomt. Via onze website kunt u gemakkelijk en snel een afspraak maken. Vul je postcode in en je krijgt een overzicht van alle loodgieters. Je kunt zelf kiezen voor een loodgieter, daarbij zie je ook de beoordelingen staan en een foto. Zo weet je wie er straks in Zoetermeer voor de deur staat.

Van alle loodgieters zie je de tarieven online staan, dit is inclusief voorrijkosten. Voor een aantal klussen worden er vaste prijzen gerekend ook kunnen we altijd een vrijblijvende offerte voor je maken. Geen probleem als je geen contant geld in huis hebt, je kunt het geld gemakkelijk via iDeal overmaken. Sommige loodgieters hebben ook een pinautomaat in hun bezit.

In welke wijken in Zoetermeer hebben we loodgieters?

Waar je ook woont in Zoetermeer, onze loodgieters komen je overal helpen en rekenen geen voorrijkosten.

Of je nou in Meerzicht, Palenstein, Rokkeveen, De Leyens, Buytenwegh of Seghwaert woont. De loodgieters weten je altijd snel te vinden. Oost, Zuid, Noord of West Zoetermeer, het maakt allemaal niks uit. Ook in Oosterheem, Noordhove en Lansinghage komen ze bij je langs.

Onze locatie in Zoetermeer

Noordeloosstraat 67
2729ET
zoetermeer
Telefoonnummer: 079 - 2033141

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.