Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Loodgieter bestelt, ook in Rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Loodgieter klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je loodgieter per uur.

loodgieter per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Loodgieter?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Loodgieters in Rotterdam

4.6/5 sterren gebasseerd op 576 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Rotterdam gezocht (met spoed)?

Weten waar je lekkage vandaan komt? Dit kan een groot raadsel voor je zijn. Een professionele loodgieter uit Rotterdam kan dit zo opsporen en verhelpen! In de regio Rotterdam staan meer dan 182 erkende loodgietersbedrijven en zelfstandige loodgieters ingeschreven bij de KvK. Een groot deel daarvan werkt inmiddels met ons samen. Dus bent u op zoek naar een loodgieter met jarenlange ervaring dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daardoor bieden wij jou een snelle service wanneer je een loodgieter in Rotterdam nodig hebt. Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Dan regelen we binnen 20 minuten dat je in direct contact komt met een loodgieter of loodgietersbedrijf uit Rotterdam die met spoed ter plaatse kan zijn.

Onze website is dag en nacht bereikbaar. Aan de hand van je postcode tonen we je direct de tarieven die onze loodgieters rekenen. In Rotterdam geldt een vanaf tarief van 65 euro per uur inclusief de BTW. Voorrijkosten doen wij en de bij ons aangesloten loodgietersbedrijven niet aan. Dat is ook niet nodig aangezien je via Zoofy een loodgieter regelt die al in Rotterdam aanwezig is. Wij komen in actie zodra je aanvraag is geplaatst.

Bij een lekkage of verstopping kunnen wij ons voorstellen dat spoed geboden is. Maar voor minder urgente klussen zoals een lekkende kraan of het installeren van een nieuwe wasbak kun je eenvoudig een dag uitkiezen die jou het beste uitkomt. Via de webste kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een aanvraag plaatsen. Wij sturen die direct door naar alle beschikbare loodgieters in Rotterdam. Zoals is er altijd wel een vakman die jou op het gewenste tijdstip kan komen helpen.

Onze loodgieters worden beoordeeld door de klanten van Zoofy. Dat vinden wij belangrijk. We willen alleen met de beste Rotterdamse vakmannen samenwerken. Bij de bevestiging van de afspraak melden we altijd Rotterdams bedrijf jou komt helpen.

In Rotterdam Noord, Zuid, Blijdorp, Charlois, Centrum en alle andere Rotterdamse buurten hebben wij alles bij elkaar al duizenden Rotterdammers geholpen met hun loodgietersklus. Gemiddeld beoordelen klanten onze loodgieters met een dikke 9! Daar zijn wij blij mee. Wij doen hard ons best om de kwaliteit van ons netwerk op peil te houden. Zo werken wij alleen samen met loodgieters die tenminste een jaar ervaring hebben.

Veel geboekte loodgieters klussen in Rotterdam zijn het oplossen van lekkages, het verhelpen van verstoppingen en het plaatsen van sanitair. Ook alle ander gas en water klussen kunnen je door onze loodgieter laten verhelpen. Heb je een probleem met warm water of hulp nodig bij het plaatsen van een nieuwe cv ketel dan kun brengen wij je graag in contact met de bij ons aangesloten cv monteurs.

Betalen doe je achteraf als de klus goed is afgerond. De loodgieter stuurt jou via Zoofy een factuur. Afrekenen kan via Tikkie of iDeal.

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam

In alle wijken in Rotterdam staan onze vakmannen voor je klaar. Van het centrum tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen Crooswijk tot Feijenoord. Overal in Rotterdam zijn wij in staat jou te helpen. In Zuid, Noord, hillegersberg, IJsselmonde. op alle plekken in de stad met de mooie brug kunnen we snel, ook als er spoed is, bij jou op de stoep staan!

Dat betekent dus ook in alle buurten in Rotterdam. Groot-IJsselmonde, Ommoord, Hoogvliet en Nieuwe Westen en Zevenkamp. Op alle plekken in Rotterdam kunnen wij snel op de stoep staan. En kunnen we je met al je loodgietersklussen helpen.

Zo hebben we een loodgieter Ridderkerk, loodgieter Alblasserdam, loodgieter Barendrecht, loodgieter Vlaardingen, loodgieter Schiedam, loodgieter Lombardijen, loodgieter Charlois., loodgieter Beverwaard., loodgieter Ommoord., loodgieter Vreewijk., loodgieter Zevenkamp., loodgieter Bloemhof., loodgieter Hillesluis., loodgieter Pendrecht., loodgieter Ijsselmonde., loodgieter Blijdorp., loodgieter Schiebroek., loodgieter Kralingen., loodgieter Zuidwijk. en loodgieter Spangen.