Loodgieter Rotterdam
239 recensies

Onze loodgieters in Rotterdam staan voor je klaar.

bijv. ‘Gootsteen ontstoppen’
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Loodgieter Rotterdam gezocht (met spoed)?

Weten waar je lekkage vandaan komt? Dit kan een groot raadsel voor je zijn. Een professionele loodgieter uit Rotterdam kan dit zo opsporen en verhelpen! In de regio Rotterdam staan meer dan 182 erkende loodgietersbedrijven en zelfstandige loodgieters ingeschreven bij de KvK. Een groot deel daarvan werkt inmiddels met ons samen. Dus bent u op zoek naar een loodgieter met jarenlange ervaring dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Populaire Loodgieter klussen Toon alle klussen
Populaire Loodgieter klussen

Recensies van klanten over de Loodgieters van Zoofy in Rotterdam

De Loodgieters van Zoofy in Rotterdam werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 239 recensies

Een klant
dinsdag 22 januari 2019

Super goede ervaring! Eric is vriendelijk, professioneel en stipt. Klus perfect uitgevoerd. Kan hem iedereen aanraden!

Een klant
maandag 21 januari 2019

Ik heb niets anders dan lof voor deze vakman, hij was op tijd en heeft zijn klus goed uitgevoerd, ik vond het een vakman.

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Helemaal top

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

Eric kwam pas na de daarbinnen afgesproken tijd, maar had de klus binnen 10 minuten geklaard.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Ja, de klus is geklaard, prima contact vóór hij bij mij kon zijn en toen hij er was belde hij mij weer dàt hij voor de deur stond. Elektriciteit werkt weer e hij nam ook de tijd om na te denken hoe hij het probleem op kon lossen: top!

Een klant
donderdag 17 januari 2019

Top werk gedaan. Heel vriendelijk en snel werk geleverd. Heel erg tevreden

De Loodgieters van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Loodgieter klussen op een rijtje

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam

In alle wijken in Rotterdam staan onze vakmannen voor je klaar. Van het centrum tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen Crooswijk tot Feijenoord. Overal in Rotterdam zijn wij in staat jou te helpen. In Zuid, Noord, hillegersberg, IJsselmonde. op alle plekken in de stad met de mooie brug kunnen we snel, ook als er spoed is, bij jou op de stoep staan!

Dat betekent dus ook in alle buurten in Rotterdam. Groot-IJsselmonde, Ommoord, Hoogvliet en Nieuwe Westen en Zevenkamp. Op alle plekken in Rotterdam kunnen wij snel op de stoep staan. En kunnen we je met al je loodgietersklussen helpen.

Zo hebben we een loodgieter Ridderkerkloodgieter Alblasserdamloodgieter Barendrechtloodgieter Hoogvliet,   loodgieter Vlaardingenloodgieter Schiedamloodgieter Lombardijen, loodgieter Charlois., loodgieter Beverwaard., loodgieter Ommoord., loodgieter Vreewijk., loodgieter Zevenkamp., loodgieter Bloemhof., loodgieter Hillesluis., loodgieter Pendrecht., loodgieter Ijsselmonde., loodgieter Blijdorp., loodgieter Schiebroek., loodgieter Kralingen., loodgieter Zuidwijk. en loodgieter Spangen.

Wij bieden jou een snelle service wanneer je een loodgieter in Rotterdam nodig hebt.  Wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Dan regelen we binnen 20 minuten dat je in direct contact komt met een loodgieter of loodgietersbedrijf uit Rotterdam die met spoed ter plaatse kan zijn.

Onze website is dag en nacht bereikbaar. Aan de hand van je postcode tonen we je direct de tarieven die onze loodgieters rekenen. In Rotterdam geldt een vanaf tarief van 65 euro per uur inclusief de BTW. Voorrijkosten doen wij en de bij ons aangesloten loodgietersbedrijven niet aan. Dat is ook niet nodig aangezien je via Zoofy een loodgieter regelt die al in Rotterdam aanwezig is. Wij komen in actie zodra je aanvraag is geplaatst.

Bij een lekkage of verstopping kunnen wij ons voorstellen dat spoed geboden is. Maar voor minder urgente klussen zoals een lekkende kraan of het installeren van een nieuwe wasbak kun je eenvoudig een dag uitkiezen die jou het beste uitkomt. Via de webste kun je 24 uur per dag 7 dagen per week een aanvraag plaatsen. Wij sturen die direct door naar alle beschikbare loodgieters in Rotterdam. Zoals is er altijd wel een vakman die jou op het gewenste tijdstip kan komen helpen. 

Onze loodgieters worden beoordeeld door de klanten van Zoofy. Dat vinden wij belangrijk. We willen alleen met de beste Rotterdamse vakmannen samenwerken. Bij de bevestiging van de afspraak melden we altijd Rotterdams bedrijf jou komt helpen. 

In Rotterdam Noord, Zuid, Blijdorp, Charlois, Centrum en alle andere Rotterdamse buurten hebben wij alles bij elkaar al duizenden Rotterdammers geholpen met hun loodgietersklus. Gemiddeld beoordelen klanten onze loodgieters met een dikke 9! Daar zijn wij blij mee. Wij doen hard ons best om de kwaliteit van ons netwerk op peil te houden. Zo werken wij alleen samen met loodgieters die tenminste een jaar ervaring hebben. 

Veel geboekte loodgieters klussen in Rotterdam zijn het oplossen van lekkages, het verhelpen van verstoppingen en het plaatsen van sanitair. Ook alle ander gas en water klussen kunnen je door onze loodgieter laten verhelpen. Heb je een probleem met warm water of hulp nodig bij het plaatsen van een nieuwe cv ketel dan kun brengen wij je graag in contact met de bij ons aangesloten cv monteurs.

Betalen doe je achteraf als de klus goed is afgerond. De loodgieter stuurt jou via Zoofy een factuur. Afrekenen kan via Tikkie of iDeal.