Je locatie

  Kies je klus

  Wanneer hulp?

  Boek je vakman

  Je zoekt een Loodgieter in Rotterdam.

  We helpen je daar graag mee!

  Online bestellen (in 30sec)

  - Of ff bellen? -

  Telefonisch contact

  De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

  4.5/5 sterren gebaseerd op 619 reviews

  Mickel van der Wielen

  Peter Alsemgeest

  Stephan Stip

  Lennart Louwman

  Loodgieter Rotterdam gezocht (met spoed)?

  Weten waar je lekkage vandaan komt? Dit kan een groot raadsel voor je zijn. Een loodgieter van zoofy.nl kan dit zo opsporen en verhelpen!

  Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je in Rotterdam langskomt. De loodgieters weten de lekkage snel te vinden en te verhelpen. Onnodig wachten tot er eindelijk een keer iemand langs komt is bij Zoofy niet nodig. Vul een spoedklus op jouw postcode in en een loodgieter uit Rotterdam rijdt dan meteen naar je toe, zonder voorrijkosten!

  Geen spoedklus, maar zou je jouw probleem wel graag de volgende dag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je beschikbaar.
  Geef de datum en tijd aan wanneer jou het beste uitkomt en wij zorgen dat op dat moment een vakman langs komt om het op te lossen. Met een paar gegevens is de afspraak al gemaakt.

  Onze loodgieters worden beoordeeld door de klanten van Zoofy. Aan de aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen loodgieter beoordeeld wordt. Ook hebben de vakmannen een eigen foto. Zo weet jij wie je straks in Rotterdam voor de deur hebt staan.

  Alle tarieven staan bij de vakmannen online. Zo weet je wat er per uur gevraagd wordt. Liever een offerte ontvangen met de totale kosten? Vraag dit dan vrijblijvend aan. Met de factuur kun je het bedrag via iDeal overmaken. Natuurlijk mag je ook contant betalen. Eventueel heeft de vakman een pinautomaat mee. Dan kun je het direct pinnen. Geen stress dus!

  In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam

  In alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Van het centrum tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen Crooswijk tot Feijenoord. Overal in Rotterdam zijn wij in staat jou te helpen. In Zuid, Noord, hillegersberg, IJsselmonde. op alle plekken in de stad met de mooie brug kunnen we snel, ook als er spoed is, bij jou op de stoep staan!

  Dat betekent dus ook in alle buurten in Rotterdam. Groot-IJsselmonde, Ommoord, Hoogvliet en Nieuwe Westen en Zevenkamp. Op alle plekken in Rotterdam kunnen wij snel op de stoep staan. En kunnen we je met al je loodgietersklussen helpen.

  Zo hebben we een loodgieter Ridderkerk, loodgieter Alblasserdam, loodgieter Barendrecht, loodgieter Vlaardingen, loodgieter Schiedam, loodgieter Lombardijen, loodgieter Charlois., loodgieter Beverwaard., loodgieter Ommoord., loodgieter Vreewijk., loodgieter Zevenkamp., loodgieter Bloemhof., loodgieter Hillesluis., loodgieter Pendrecht., loodgieter Ijsselmonde., loodgieter Blijdorp., loodgieter Schiebroek., loodgieter Kralingen., loodgieter Zuidwijk. en loodgieter Spangen.

  Onze locatie in Rotterdam

  Oude raadhuislaan 77a
  3054NR
  rotterdam
  Telefoonnummer: 010-3073166

  Openingstijden en betaalmethodes

  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
  Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.