Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Loodgieter in Maastricht.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in Maastricht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen


Alle loodgieterklussen

Zoek je loodgieterklus

Loodgieter uit Maastricht komt wanneer je wil

De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

4.9/5 sterren gebaseerd op 52 reviews

Jos Houssen

Heinz Notermans

Bjorn Schetters

Rob Gubbels

Loodgieter Maastricht gezocht (met spoed)?

Heb je net een nieuwe vaatwasser gekocht die aangesloten moet worden? Of zoek je juist met spoed iemand om de gootsteen, WC of afvoer te ontstoppen? Heb je een klus die klein of groot is, met spoed of juist liever een paar weken van tevoren gepland: via Zoofy.nl regel je gemakkelijk en snel een loodgieter die bij jou in Maastricht langskomt!

Zodra je je Maastrichtse postcode hebt ingevoerd en je het probleem hebt geselecteerd, gaan wij gelijk voor je aan de slag! Als er spoed bij is, zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een vakkundige loodgieter bij je op de stoep staat. Ook voor afspraken die op een later moment kunnen plaatsvinden maken wij binnen een uur een afspraak voor je; hierbij kan je ook zelf aangeven welke tijdstippen voor jou het beste uitkomen! Via onze website, WhatsApp, chat of gewoon telefonisch staan wij 24/7 voor je klaar om je een helpende hand te geven.

Al onze Maastrichtse loodgieters zijn, voordat ze op de website komen, door ons handmatig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en vakkundigheid. Je kan ook van elke vakman zien hoe hij door eerdere klanten is beoordeeld. Om er zo voor te zorgen dat je weet wie er straks bij je op de stoep staat, hebben we van elke vakman een foto op de website staan.

Of het nu gaat om een wasmachine die aangesloten moet worden, een gootsteen of afvoer die verstopt is, lekkage die opgelost moet worden of een WC verstopping; onze Maastrichtse loodgieters kunnen het allemaal. En meer! Mocht je probleem er niet bij staan, ga dan naar ‘per uur’ en omschrijf de klus die geklaard moet worden. Achteraf kun je contant betalen of het bedrag overmaken via iDeal. Sommige loodgieters hebben ook een pinapparaat mee, om het je nog wat gemakkelijker te maken.

In welke wijken hebben we loodgieters in Maastricht

Of je nu woont in Wyck, Villapark, Jekerdal, Biesland, Campagne, Wolder, Pottenberg, Caberg of Daalhof. In elke wijk of buurt komen onze ‘Mestreechse’ loodgieters bij je langs!

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.