Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

Je zoekt een Loodgieter in Leiden.

We helpen je daar graag mee!

Online bestellen (in 30sec)

- Of ff bellen? -

Telefonisch contact

De gemiddelde beoordeling van onze  loodgieters

4.5/5 sterren gebaseerd op 373 reviews

Bert Borger

Rob Zirkzee

Arie van Boeijen

Henk Vedder

Loodgieter Leiden gezocht (met spoed)?

Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde vakmannen die je in de onhandigste momenten kunnen helpen.

Over een paar uurtjes visite? Bij zoofy.nl hoef je ze nooit af te bellen. Wij regelen namelijk binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit Leiden. Heeft het minder haast en kan het wachten tot morgen? Maak dan een afspraak via onze site. Door middel van je postcode in te voeren, verschijnen er meteen loodgieters die je bij jouw klus kunnen helpen. Voordeel, ze rekenen geen voorrijkosten!

Wat voor jezelf fijn is, is dat je kunt kiezen welke loodgieter uit Leiden je het liefst op de stoep hebt. Bij elke loodgieter vind je beoordelingen en een foto. Zo kun je op eigen gevoel jouw favoriet uitkiezen.

Bij elke betrouwbare loodgieter is een vast tarief gegeven per uur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een offerte kun je bij ons natuurlijk ook vrijblijvend aanvragen.

Betalen kan gemakkelijk jouw vakman. Via iDeal, contact of zelfs soms met een pinautomaat kun je het bedrag gemakkelijk betalen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de betaling.

In welke wijken hebben we loodgieters in Leiden

In alle 10 wijken van Leiden hebben wij loodgieters voor je klaar staan. Van de binnenstad tot Leiden Noord en het Roodenburgerdistrict. Van het Morsdistrict tot het Hoerhaavedistrict. In elk district in Leiden staan onze loodgieters paraat voor je. En als we in alle wijken in Leiden een loodgieter voor je hebben, dan betekent dat ook wat we in alle buurten je kunnen helpen. In De Waard, De Kooi, Meerburg, De Camp, noem ze allemaal maar op. Onze Leidse loodgieters staan snel bij je op de stoep in jouw mooie stad.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Hulp nodig?+
Connecting...