Zoofy.
LIEVER BELLEN? 085-0654812
contact
aanmelden
veelgestelde vragen

Wat wil je doen?

NU LOODGIETER REGELEN
PRIJZEN VAN KLUSSEN TONEN
TELEFONISCH CONTACT
1. Vul je postcode in
2. Selecteer je klus
3. Wanneer komt het je uit
4. Vul je gegevens in
Onze Top 5 Klussen
1. Lekkage opsporen en oplossen >
2. Gootsteen / afvoer Verstopping >
3. Lekkende kraan repareren >
4. Leiding (ver)leggen >
5. WC Verstopping >

Badkamer kitten >
Gasfornuis aansluiten >
Gasleiding en/of gaslekkage >
Gootsteen / afvoer Verstopping >
Installeren / Vervangen Sanitair >
Kitten >
Kraan / buitenkraan plaatsen >
Leiding (ver)leggen >
Lekkage opsporen en oplossen >
Lekkende douchebak >
Lekkende gootsteen >
Lekkende kraan repareren >
Lekkende WC >
Radiator (ver)plaatsen >
Riool Verstopping >
Stortbak vervangen >
Toiletpot plaatsen >
Vaatwasser aansluiten >
Vaatwasser afvoer ontstoppen >
Wasbak plaatsen >
Wasmachine aansluiten >
WC blijft lopen / spoelt niet door >
WC Verstopping >
Alles tonen
Staat jouw klus er niet bij?
Boek je Loodgieter per uur in!
Per uur >
 
  De loodgieters uit Leiden staan voor je klaar. Zoek of kies je klus. Klus gevonden? Mooi! Klik hem aan en kies daarna wanneer je geholpen wil worden.
Onze loodgieters scoren gemiddeld 4,5 sterren uit 432 reviews.


Michael Hasselbach


Rob Zirkzee


Bert Borger


Henk Vedder
Dit doet Zoofy voor je

We regelen een vakman wanneer het jou uitkomt. Spoed? Morgen? Ander moment? Jij bepaalt!

Alleen de beste vakmannen. Tot nu toe afscheid van 63 vakmannen genomen. Ze waren niet goed genoeg! Balen voor hen. Fijn voor jou.

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs. En die rekenen geen voorrijkosten. Fijn hé? :)

Start nu met vinden van een vakman. Welke klus moet geklaard worden?
VIND VAKMAN
Zoek je klus

We willen graag eerst weten wat er moet gebeuren bij je. We hebben honderden klussen waar we je mee kunnen helpen. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

Wanneer komt je uit?

In de volgende stap geef je aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda.

Vul je gegevens in

Vul daarna je gegevens in. We brengen je dan snel in contact met een goede lokale vakman. Met spoed krijg je binnen 20 minuten reactie. Kies je voor morgen of een ander moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Start nu met vinden van een vakman. Welke klus moet geklaard worden?
VIND VAKMAN
 

Loodgieter Leiden gezocht (met spoed)?Het komt natuurlijk nooit gelegen als je wc ontstopt moet worden. Gelukkig hebben wij gespecialiseerde vakmannen die je in de onhandigste momenten kunnen helpen.

Over een paar uurtjes visite? Bij zoofy.nl hoef je ze nooit af te bellen. Wij regelen namelijk binnen 20 minuten een vakkundige loodgieter uit Leiden. Heeft het minder haast en kan het wachten tot morgen? Maak dan een afspraak via onze site. Door middel van je postcode in te voeren, verschijnen er meteen loodgieters die je bij jouw klus kunnen helpen. Voordeel, ze rekenen geen voorrijkosten!

Wat voor jezelf fijn is, is dat je kunt kiezen welke loodgieter uit Leiden je het liefst op de stoep hebt. Bij elke loodgieter vind je beoordelingen en een foto. Zo kun je op eigen gevoel jouw favoriet uitkiezen.

Bij elke betrouwbare loodgieter is een vast tarief gegeven per uur. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een offerte kun je bij ons natuurlijk ook vrijblijvend aanvragen.

Betalen kan gemakkelijk jouw vakman. Via iDeal, contact of zelfs soms met een pinautomaat kun je het bedrag gemakkelijk betalen. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over de betaling.

In welke wijken hebben we loodgieters in LeidenIn alle 10 wijken van Leiden hebben wij loodgieters voor je klaar staan. Van de binnenstad tot Leiden Noord en het Roodenburgerdistrict. Van het Morsdistrict tot het Hoerhaavedistrict. In elk district in Leiden staan onze loodgieters paraat voor je. En als we in alle wijken in Leiden een loodgieter voor je hebben, dan betekent dat ook wat we in alle buurten je kunnen helpen. In De Waard, De Kooi, Meerburg, De Camp, noem ze allemaal maar op. Onze Leidse loodgieters staan snel bij je op de stoep in jouw mooie stad.

  Onze populairste klussen in Leiden

WC Verstopping

Voor een vaste prijs is jouw wc weer ontstopt. Regel direct een loodgieter die je komt helpen.

99.00
Gootsteen / afvoer Verstopping

Voor een vaste prijs is jouw gootsteen of afvoer weer ontstopt. Regel direct een loodgieter die je komt helpen.

99.00
Lekkage opsporen en oplossen

Last van een lekkage? Wil je de lekkage snel opgespoord en/of opgelost hebben? Regel dan direct je loodgieter.

55.00
Installeren / Vervangen Sanitair

Moet er een kraan vervangen worden? Is je toilet kapot en mag er een nieuwe komen? Regel hier direct een loodgieter voor.

55.00
Leiding (ver)leggen

Heb je leidingwerk te doen? Moet er een waterleiding worden verplaatst of aangelegd? Regel hier direct een loodgieter.

55.00
Vaatwasser afvoer ontstoppen

Is de afvoer van je vaatwasser verstopt? En ligt het niet aan de pomp van je vaatwasser die stuk is? Regel dan direct een loodgieter die voor een vaste prijs je afvoer van je vaatwasser komt ontstoppen.

99.00
Lekkende kraan repareren

Blijft die kraan maar druppen of lopen? Laat je kraan weer repareren. Regel hier direct een loodgieter voor.

55.00
Actuele klussen

Op 20 april 2017 heeft een klant die woont op de Colenbranderstraat in Leiden een aanvraag gedaan voor een Loodgieter die komt helpen met een Gootsteen / afvoer Verstopping klus voor een vaste prijs van €99. Wij konden de klant direct helpen met deze aanvraag. De klant wordt geholpen door Loodgieter Jordy.

Op 20 april 2017 heeft een klant die woont op de Rijn en Schiekade in Leiden een aanvraag gedaan voor een Loodgieter die komt helpen met een Lekkage opsporen en oplossen klus voor een vaste prijs van €55. Wij konden de klant direct helpen met deze aanvraag. De klant wordt geholpen door Loodgieter Karel.

Op 17 april 2017 heeft een klant die woont op de Mies Ruthplaats in Leiden een aanvraag gedaan voor een Loodgieter die komt helpen met een Gootsteen / afvoer Verstopping klus voor een vaste prijs van €149. Wij konden de klant direct helpen met deze aanvraag. De klant wordt geholpen door Loodgieter Mo.

Op 14 april 2017 heeft een klant die woont op de Fie Carelsenstraat in Leiden een aanvraag gedaan voor een Loodgieter die komt helpen met een Gasfornuis aansluiten klus voor een per uur prijs van €83. Wij konden de klant direct helpen met deze aanvraag. De klant wordt geholpen door Loodgieter Danny.

Openingstijden en betaalmethodes

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kunt betalen met pin, contant, iDeal of per bank overschrijven.

Hulp nodig?+
Connecting...