Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in leeuwarden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (Leeuwarden)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

5/5 sterren gebasseerd op 5 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Leeuwarden gezocht (met spoed)?

In het hoge noorden hebben wij uiteraard ook vakmannen voor je klaar staan. In de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, kun je op elk gewenst moment een loodgieter inhuren. Onze loodgieters helpen je met allerlei klussen. Dit kan gaan om het plaatsen of repareren van sanitair, zoals het repareren van een wc die alsmaar door blijft lopen. Maar het kan ook gaan om het verleggen van leidingen of het opsporen en natuurlijk oplossen van lekkage. Ook wanneer je afvoer op je boot verstopt is, staan onze vakmannen altijd voor je klaar.

Wanneer je dus lekker een dagje aan het varen bent en aanmeert in Leeuwarden, omdat je een verstopping van de gootsteen ontdekt, kun je op de website van Zoofy een vakman regelen. Je ontvangt dan binnen 20 minuten bericht over welke vakman jou dezelfde dag nog kan komen helpen bij bijvoorbeeld de jachthaven De Grote Wielen waar jij hebt aangelegd.

De vakman komt dan langs op de afgesproken locatie langs, helpt je gelijk zo goed mogelijk met het oplossen van het probleem en zal vervolgens een factuur voor je aanmaken. Je hebt dan de keuze om deze factuur gelijk contant of met de pin te betalen, maar je mag de factuur ook op een later tijdstip betalen. Je kunt de betaling dan doen via iDeal of door een overboeking te doen.

Onze tarieven zijn van te voren al bepaald, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Er kunnen slechts materiaalkosten bij komen. Je hoeft je niet druk te maken over extra voorrijkosten. Kortom, wij zijn betrouwbaar en een klusaanvraag is eenvoudig en snel geregeld in elke wijk of buurt in Leeuwarden en omgeving.

Voor het boeken van de klus is het handig als je je postcode, huisnummer, telefoonnummer en e-mailadres bij de hand hebt. Zo is alles in één keer geregeld en hoef je achteraf nergens meer achteraan. Je kunt er dus voor kiezen om de klus met spoed aan te vragen, waardoor al onze vakmannen benaderd worden, maar je kan ook specifiek één vakman kiezen voor een klus later in de week. Je kiest de vakman aan de hand van zijn foto en beoordeling die op de site van Zoofy staat. Wanneer je je postcode invult, zie je gelijk alle vakmannen in de omgeving van Leeuwarden die specifiek jou kunnen komen helpen bij deze klus.

In welke wijken hebben we loodgieters in Leeuwarden?

In heel Leeuwarden hebben wij loodgieters die je direct kunnen helpen. Zo zijn we aanwezig in Huizum, Bilgaard, Snakkerburen, Vrijheidswijk, Camminghaburen, Hemrik, Aldlân-Oost en Nijlân.