Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in eindhoven.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Je locatie: (Eindhoven)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.7/5 sterren gebasseerd op 65 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Eindhoven gezocht (met spoed)?

Als je een loodgieter nodig hebt, dan wil je die liefst vandaag of morgen al bij jou in Eindhoven hebben. Want de meeste loodgietersklussen zijn spoed. Een lekkage, een gesprongen leiding, een afvoer die verstopt zit. Allemaal vervelende problemen waar je snel en soms met spoed mee geholpen wil worden.

Via deze site regel je snel een gescreende vakman. Wij laten alleen maar goede vakmannen toe tot ons platform die er geen bende van maken bij je en waar je op kunt vertrouwen dat ze je toko in Eindhoven weer netjes achter laten.

De loodgieter komt langs wanneer het jou uitkomt. We hebben een netwerk in Eindhoven wat er voor zorgt dat we heel flexibel op de vraag kunnen inspringen.

Welk loodgieterswerk je ook hebt liggen, wij hebben altijd een geschikte loodgieter voor je die 24 uur per dag bij je langs kan komen om je uit de brand te helpen.

In welke wijken hebben we loodgieters in Eindhoven?

Of je nou in Noord, Oost, Zuid of West Eindhoven woont, de loodgieters komen overal bij je langs. Stratum, Woensel, Gestel of Strijp (S), overal kan de loodgieter bij jou in Eindhoven langskomen.

Ook in alle buurten in Eindhoven staan wij paraat voor jou als je lekkages, verstoppingen of wat voor problemen dan ook hebt.

We komen in Kortonjo, Putten, het centrum, De laak, Oud-Tongelre, Erp, Meerhoven, Rozenkopje, etc. etc. Een loodgieter gezocht in Eindhoven? Zoek niet verder. Je hebt hem gevonden!