37
Reviews
6 jaar
Zoofy
Loodgieter
Timmerman
Elektricien

4,84/5 - 37 reviews

TOP PRO

Absoluut Goed

TOP PRO

4,84/5 - 37 reviews

Loodgieter
Timmerman
Elektricien
Eindhoven
37 klussen uitgevoerd
6 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Timmerman and Elektricien

Over Absoluut Goed loodgieter

Welkom bij Absoluut Goed, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Eindhoven. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Absoluut Goed zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Absoluut Goed staat voor je klaar om elk Lees meer...

Reviews over Absoluut Goed

Hij geeft het probleem prima opgelost. Zo goed opgelost zodat ik de volgende keer het zelf kan! ??

Ging om een douchecabine reparatie maar het was toch beter het te retourneren naar de winkel omdat het van slechte kwaliteit was. Hij had het zo gedemonteerd. Verder vriendelijk geholpen. Goed en eerlijk advies.

Schutting is snel en netjes gezet

Ferry is to the point, fast and efficient. But more importantly he is honest, kind and genuinely helpful. He is knowledgeable about most house related things and gives good advice. Was refreshing and stress free (unlike many times before) to have him as contractor.

Ferry is really professional and responsible. Really glad to meet him!

De klus is geklaard. Het eindresultaat van het werk van Ferry was uitstekend. Ook een beleefde, attente en vriendelijke man.

Bedankt ferry ! Nette intelligente vakman die weet waar die aan begint. Super bedankt Nogmaals ! En zeker een aanrader Voor eventueel andere mensen die klusjes hebben !

Erg tevreden!

Werkt netjes en goed Tevreden

Zoofy.nl
4.84

37 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"
Boek direct een vakman