Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt, ook in rotterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! ­čśÇ

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 499 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Loodgieter Rotterdam gezocht (met spoed)?

Weten waar je lekkage vandaan komt? Dit kan een groot raadsel voor je zijn. Een loodgieter van zoofy.nl kan dit zo opsporen en verhelpen!

Met een spoedklusje hebben we binnen 20 minuten een loodgieter voor je geregeld die dezelfde dag nog bij je in Rotterdam langskomt. De loodgieters weten de lekkage snel te vinden en te verhelpen. Onnodig wachten tot er eindelijk een keer iemand langs komt is bij Zoofy niet nodig. Vul een spoedklus op jouw postcode in en een loodgieter uit Rotterdam rijdt dan meteen naar je toe, zonder voorrijkosten!

Geen spoedklus, maar zou je jouw probleem wel graag de volgende dag opgelost willen hebben? Bij Zoofy is dat mogelijk. Wij zijn namelijk 24 uur per dag voor je beschikbaar.
Geef de datum en tijd aan wanneer jou het beste uitkomt en wij zorgen dat op dat moment een vakman langs komt om het op te lossen. Met een paar gegevens is de afspraak al gemaakt.

Onze loodgieters worden beoordeeld door de klanten van Zoofy. Aan de aantal beoordelingen zie je hoe de gekozen loodgieter beoordeeld wordt. Ook hebben de vakmannen een eigen foto. Zo weet jij wie je straks in Rotterdam voor de deur hebt staan.

Alle tarieven staan bij de vakmannen online. Zo weet je wat er per uur gevraagd wordt. Liever een offerte ontvangen met de totale kosten? Vraag dit dan vrijblijvend aan. Met de factuur kun je het bedrag via iDeal overmaken. Natuurlijk mag je ook contant betalen. Eventueel heeft de vakman een pinautomaat mee. Dan kun je het direct pinnen. Geen stress dus!

In welke wijken hebben we loodgieters in Rotterdam

In alle wijken in Rotterdam staan wij voor je klaar. Van het centrum tot Delfshaven en Overschie. Van Kralingen Crooswijk tot Feijenoord. Overal in Rotterdam zijn wij in staat jou te helpen. In Zuid, Noord, hillegersberg, IJsselmonde. op alle plekken in de stad met de mooie brug kunnen we snel, ook als er spoed is, bij jou op de stoep staan!

Dat betekent dus ook in alle buurten in Rotterdam. Groot-IJsselmonde, Ommoord, Hoogvliet en Nieuwe Westen en Zevenkamp. Op alle plekken in Rotterdam kunnen wij snel op de stoep staan. En kunnen we je met al je loodgietersklussen helpen.

Zo hebben we een loodgieter Ridderkerk, loodgieter Alblasserdam, loodgieter Barendrecht, loodgieter Vlaardingen, loodgieter Schiedam, loodgieter Lombardijen, loodgieter Charlois., loodgieter Beverwaard., loodgieter Ommoord., loodgieter Vreewijk., loodgieter Zevenkamp., loodgieter Bloemhof., loodgieter Hillesluis., loodgieter Pendrecht., loodgieter Ijsselmonde., loodgieter Blijdorp., loodgieter Schiebroek., loodgieter Kralingen., loodgieter Zuidwijk. en loodgieter Spangen.