Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Simply The Best in Home Service

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,79/5 - 19 reviews

Simply The Best in Home Service
19
Reviews
4 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Loodgieter

Elektricien

Cv monteur

Oss
19 klussen uitgevoerd
bedrading nakijken , elektrapunt , alarm installeren
4 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Elektricien and Cv monteur

Over Simply The Best in Home Service loodgieter

Welkom bij Simply The Best in Home Service, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Oss. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Simply The Best in Home Service zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Simply The Lees meer...

Reviews over Simply The Best in Home Service

Alleen jammer dat Willem van Drie de werkzaamheden niet kon uitvoeren om dat hij niet met geprest leiding net doet wel op lossing gezocht misschien de volgende klus beter

De klus is geklaard!!! Doordat muren en vloer ontzettend scheef zijn was t een enorme klus maar ik ben super tevreden!!!! Vriendelijke groet, Marianne Buning

Klus is nog niet geklaard. Maar er komt schot in

Prima en snel een oplossing gezocht voor mijn kapotte warmwaterleiding en netjes in orde gemaakt.

De klus is goed geklaard en ben erg tevreden over hoe Willem het allemaal heeft aangepakt. Zelfs eerst vanaf een afstand, via videobellen, heeft hij mij proberen te helpen. Hij is echt een vakman die weet wat hij doet.

Echte vakman hoor?

Geweldige man Heeft goed zijn werk gedaan

Kraan zit netjes vast, alle afspraken zijn nagekomen!

Netjes op tijd en vakkundig geholpen, ook duidelijk en goed advies gekregen tijdens en na de klus.

Netjes, accuraat en een leuk gezelschap! Een hele fijne ervaring zowel vakkundig als persoonlijk.

Ontzettend snelle, vakkundige en vriendelijke service! Bedankt Willem!

prima vakwerk afgeleverd. Duidelijke communicatie.

Top vakman!!! vriendelijk, doet wat gevraagd word en denkt mee, niks anders dan lof voor deze man, topper!!!!

Vakman pur sang. Zou willem aan iedereen aanraden. Voorziet ons gevraagd en ongevraagd van advies en heeft alles netjes en snel opgelost. Top!

Via Zoofy snel een loodgieter kunnen regelen. Willem heeft de klus snel en goed geklaard. Willem was zeer vakkundig en was correct en vriendelijk in de omgang. Zal zeker bij behoefte terugvallen op Willem.

Willem heeft uitstekend werk verricht. Hij is enorm gedreven en levert vakwerk af. We hadden een lastige lekkage, maar Willem heeft met veel doorzettingsvermogen het lek gevonden en gedicht.

Willem is een ontzettend vriendelijke, kundige vakman. Kwam met spoed zeer laat op de avond, maar had nog het beste humeur. Naast het goede werk gaf hij ook nog uitgebreid advies over het onderhoud. Absolute aanrader.

Willem was fantastisch! Zelfs nog naar de bouwmarkt gereden omdat een stukje niet paste

Willem, belde van tevoren om de werkzaamheden af te stemmen dat was erg fijn. Kwam op tijd en ter plaatsen plan besproken en uitgevoerd. Superintendent en fijn. Werk goed opgeleverd en tussentijds even genoten van de koffie! Ik vond willem een topper! Bel zeker nog een keer als ik een ander klusje heb!

Zoofy.nl 4.79 19 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

keuken gereedmaken voor plaatsen expansievat vervangen verwarming ontluchten opdekdeur afhangen gang verven kookplaat repareren glas in lood repareren per uur wandrails monteren regenpijp monteren daklekkage onderhoud remeha plafond spuiten stortbak vervangen overkapping maken opbouw regendoucheset
Boek direct een vakman