Regel nu jouw elektricien

Elektricien per uur

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 5296 elektriciens in jouw regio

Een elektricien helpt jou vakkundig en veilig met alle elektra klussen. In de zoekbalk kun je alle klussen die een elektricien doet vinden. Alleen in het geval dat je jouw specifieke klus niet kunt vinden in de zoekbalk, kies je voor elektricien per uur. Omschrijf je klus in dat geval zo nauwkeurig mogelijk onder ‘Wat moet de elektricien doen?’ Alleen dan kunnen we je koppelen aan de geschikte vakman.

Regel nu jouw elektricien
3395 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Elektricien inhuren op basis van een uurtarief

Ben je op zoek naar een elektricien die je voor verschillende klussen in wil zetten in jouw woning? Zoals het plaatsen van een lichtschakelaar? Boek dan via Zoofy eenvoudig en snel een vakman voor een vast uurtarief. Hierdoor kom jij nooit voor verrassingen te staan. 

Een elektricien vinden die u kunt vertrouwen

Het oplossen van jouw elektrische probleem is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vertrouw op een professionele elektricien, die weet hoe hij de klus moet klaren.

Functies sectie:

Bliksemsnel boekingsproces

Het proces van het vinden van een professional wordt gemakkelijk gemaakt door ons geavanceerde algoritme dat u binnen enkele minuten koppelt aan de best mogelijke professional voor u - meestal binnen 20 minuten. 

Alleen geverifieerde professionals!

We matchen onze professionals op basis van kwalificaties, ervaring en beoordelingen, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze gekwalificeerd zijn voor de betreffende taak en goede feedback hebben gekregen van eerdere klanten.

Klussen voor het inhuren van een elektricien per uur

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af