464
Reviews
3 jaar
Zoofy
Behanger
Schilder
Stukadoor

4,78/5 - 464 reviews

TOP PRO

Binaa Construction

TOP PRO

4,78/5 - 464 reviews

Behanger
Schilder
Stukadoor
Purmerend
464 klussen uitgevoerd
dakkapel schilderen , per uur , laminaat verven
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Behanger, Schilder and Stukadoor

Over Binaa Construction loodgieter

Welkom bij Binaa Construction , dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Purmerend. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Binaa Construction zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Binaa Construction staat vo Lees meer...

Reviews over Binaa Construction

Goede timmerman heel secuur, vriendelijk en voorzichtig met de rest van de spullen. Houd goed contact met de klant en weet waar hij mee bezig gaat.

Goede communicatie en kitopdracht netjes gedaan, vriendelijk monteur en kwaliteit uitgebreid gecheckt

Ik kan Mohamed van harte aanbevelen. Werkt nauwkeurig. Denkt mee in het proces en werkt hard om alles mooi af te leveren. Bovendien vriendelijk en professioneel.

Heel tevreden. De twee vriendelijke collega's van Mohamed Ibrahim hebben heel mooi werk geleverd. Ze werkten netjes, snel en ruimden alles op. Blij met deze vakman.

Vriendelijk, professioneel, op tijd. We zijn tevreden met het resultaat.

De klus is geklaard! Wij blij nadat onze Nederlandse klusjesman uit Houten on heeft laten zitten eindelijk bijna uit de troep. Klusjesman werkt netjes, rustig en beleefd. Aanrader

Uiterst vriendelijke en bekwame mensen. Een aanrader!

Yes all good! We are happy with the work.

Alles is gedaan zoals besproken, en waar nodig is goed geïmproviseerd. Goede communicatie.

Feedback ; Stukadoors Voor de derde keer Zoofy ingeschakeld voor een vakman stukadoor En Ja Hoor ; ook dit is weer perfect gedaan net als vorige klussen ; erg mooi geworden ; zeker een aanrader Hartelijk dank Heren !!!

Muur is behangen, ziet er keurig uit. Contact ging op een vlotte en prettige manier. Is me te gemoed gekomen met de betaling toen ze verlaat waren, heel netjes. Ik zou hen zeker weer inroepen voor een klus.

Klus was in 1 dag gereed.. Jongens werken hard en zijn bereid veel uur te werken.. Resultaat was strak. Contact met eigenaar gaat soepel.. Tevreden klant.

De klus is goed geklaard. Helemaal naar wens.

Nee nog niet

Zoofy.nl
4.78

464 reviews

Vergelijkbare behangers in de buurt

"
Boek direct een vakman