Welke klus moet worden gedaan?

Vloer reparatie

Vloer reparatie
Vanaf   €59,-
per uur incl. BTW
4,4/5 (43)
Boek deze klus
158 keer aangevraagd
9190 gescreende vloerspecialisten
Spoed- & garantieservice
Onze vakmannen scoren een 9.2
Geen voorrijkosten

Een nieuwe vloer kopen of een vloer repareren, het is altijd een afweging die je maakt op het moment dat een vloer aan vervanging toe is.

Lees meer

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer je klus
1.

Selecteer je klus

Boek de klus voor een vaste prijs of tarief en deel jouw beschikbaarheid

Een vakman reageert
2.

Een vakman reageert

De vakman in de buurt accepteert de klus, neemt contact op en komt langs

Betaal veilig achteraf
3.

Betaal veilig achteraf

Betaal met iDEAL aan Zoofy via QR code of factuur per mail

Bekijk de top [X] beste vloerspecialisten

Binaa Construction Mohamed Ibrahim

4,53/5 (820 )

Kundige vakman. Oude deur is opmaat gemaakt en in gehangen.

Purmerend
3191 klussen uitgevoerd

4,65/5 (377 )

Een echte vakman en ook nog gediplomeerd ! Hij weet hoe het moet, werkt accuraat netjes en snel.

Haarlem
1088 klussen uitgevoerd
AFK Services André Klaassen

4,78/5 (287 )

De klus is geklaard en hij heeft het uitstekend gedaan

Zandvoort
841 klussen uitgevoerd
NUKTAP Patryk Kunc

4,59/5 (212 )

Patryk heeft zijn best gedaan met het plaatsen van de douchecabine. Alleen toen hij klaar was riep hij mij,toen bleek dat de deur niet sloot Patryk heeft mij uitgelegd dat de magneetstrip te zwak is.Daar kan hij niks aan doen, dus ik heb nu contact gezocht met de klanteservice van de Gamma.

Maassluis
693 klussen uitgevoerd

4,61/5 (178 )

Huizen
495 klussen uitgevoerd

Waarom Zoofy?

  • ✓Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • ✓De plek voor jouw spoedklus!
  • ✓Onze vakmannen scoren een 9.2
  • ✓Geen voorrijkosten
  • ✓De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.

Vloer reparatie door een vakman van Zoofy

Vaak gaat een gemiddelde vloer tussen de 15 en 50 jaar mee, maar veel woningbezitters kiezen al eerder ervoor om een vloer te veranderen. Dat kan zijn omdat de vloer na een paar jaar zijn schoonheid heeft verloren, ze graag een nieuwe inrichting willen of omdat er een vloer reparatie nodig is. Voor elke keuze is iets te zeggen, maar bedenke wel dat een nieuwe vloer leggen vaak weer veel tijd en geld kost. Vloer reparatie kan een goede keuze zijn als het grootste gedeelte van de vloer nog mooi is of als de vloer een dure investering is geweest. Voor een vloer repareren zijn veel verschillende reparatiemethodes. Zo is de werkwijze voor een houten vloer repareren heel anders dan voor een betonnen vloer repareren. Ook zit er verschil tussen een parketvloer repareren of laminaat repareren. Waarom zijn er verschillende werkwijzen en wat zijn de deze dan? En heb je daarvoor de kunde en kennis in huis om het zelf te doen? Dankzij ons hoef je dat niet allemaal zelf te weten, wij hebben de ervaring en kennis in huis om jou daarbij te helpen. Wil je het toch graag zelf proberen, dan vind je op deze pagina alle informatie en ook de kosten mocht je het toch aan een vakman willen uitbesteden.

Een betonnen vloer repareren of een andere vloer reparatie uitvoeren kan om veel verschillende reden voorkomen. Allereerst worden vloeren in hoge mate belast en hebben het daardoor zwaar te verduren. Over een vloer wordt vaak veel gelopen, er kan zand, grind of ander vuil aan je schoenen zitten waardoor er krassen in de vloer kunnen staan. Ook worden meubels er over heen geschoven wat kan zorgen voor butsen, krassen of duiken. Een laminaatvloer is daar zeker gevoelig voor en laminaat repareren is dan ook een veel voorkomende klus. en Door de hoge mate van belasting hebben vloeren het zwaar te verduren. Ook kan het zijn dat een groot deel van de vloer nog goed is maar dat bijvoorbeeld de vloerverwarming onder de pvc vloer kapot is. Om deze te maken moet de vloer worden opengebroken en de pvc vloer repareren. Vaak kan een vloer reparatie voordeliger zijn dan een nieuwe vloer kopen. Daarnaast kan een vloer repareren ook bijdragen aan een langere levensduur van de vloer.

Lees meer

Overige klussen

Vloerverwarming aanleggen Vinyl vloer leggen Visgraat vloer Tegelvloer leggen

Ben jij een vakman? Download de app en pak direct klussen op!

Download de app!

Zoofy App Play Store Zoofy app IOS