Regel nu jouw vloerspecialist

Cement vloer leggen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 3416 vloerspecialisten in jouw regio

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is een cement vloer een goede keuze. Met een vloer van cement in huis creëer je een klassieke en stijlvolle look.

Regel nu jouw vloerspecialist
10 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 2 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Cement vloer laten leggen door een vloerspecialist

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zijn cementdekvloeren een goede keuze. Met een vloer in jouw woning creëer je een klassieke en stijlvolle uitstraling. Wij boeken een professionele vloerenspecialist voor jou in. Wij hebben een netwerk van professionele vloerenspecialisten door heel Nederland klaarstaan. Wij nemen je alle rompslomp en moeite uit handen die gepaard kunnen gaan met het vinden van een vloerenspecialist voor jouw project. Je hoeft ons alleen maar te vertellen wanneer je beschikbaar bent voor het cementdekvloer project en wij zorgen voor de rest. Geen gedoe met offertes, maar eenvoudige en begrijpelijke prijzen vooraf. 

Stappenplan voor cementvloer leggen

Een cementvloer is een prachtige en duurzame oplossing voor elk interieur. Het is een stijlvolle en unieke keuze voor een vloer, die ook nog eens gemakkelijk te onderhouden is. In deze blogpost geef ik je een stap-voor-stap uitleg over hoe je zelf een cementvloer kunt leggen.

 • Stap 1: Bereid de ondergrond voor Voordat je begint met het leggen van de cementvloer, is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Zorg dat de vloer schoon, droog en egaal is. Eventuele oneffenheden moeten worden opgevuld met vloerbeton of egalisatiebeton.
 • Stap 2: Maak de juiste afmetingen Meet de ruimte waar je de cementvloer wilt leggen en knip de cementtegels op maat.
 • Stap 3: Leg de eerste rij begin in een hoek van de ruimte met de eerste rij tegels. Gebruik hiervoor een waterpas en zorg dat de tegels recht liggen.
 • Stap 4: Leg de rest van de tegels Leg de rest van de tegels vervolgens in een visgraatpatroon. Let erop dat de naden tussen de tegels nauwkeurig op elkaar aansluiten.
 • Stap 5: Voeg de tegels aan Als je tegels zijn gelegd, is het tijd om de voegen aan te brengen. Dit kan met een speciaal voegsel of kit.
 • Stap 6: Geniet van je nieuwe vloer! Nu je klaar bent, kun je genieten van je nieuwe cementvloer. Het is een prachtige en moderne toevoeging aan je interieur.

Laat het cement vloer leggen over aan een vakman

Het leggen van een cementvloer is een technisch karwei, dat best uitgevoerd wordt door een vakman. Als je liever geen zelfwerkzaamheid verricht, dan kun je een vakman boeken via Zoofy. Zoofy biedt een eenvoudige en overzichtelijke manier om een betrouwbare vakman te boeken, zonder het vergelijken van offertes. Zoofy werkt alleen met vakmannen die een gemiddelde score van 9,2 uit 10 halen. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af