Regel nu jouw architect

Aanbouw plaatsen

Vanaf €99 per uur incl. btw

De bovengenoemde prijs is exclusief (eventueel) meerwerk en materialen. En betreft alleen kranen voor binnen.

Aanbouw plaatsen? 2.500+ betrouwbare Architecten in Nederland zijn eenvoudig & snel te boeken via Zoofy. Dus kies voor gemak en bestel snel en gemakkelijk een professionele Architect via Zoofy om jouw aanbouw te plaatsen.

Regel nu jouw architect
10 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • De plek voor jouw spoedklus!
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
 • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.

Aanbouw plaatsen

Aanbouw Plaatsen met Zoofy.nl: Veilig, Kwalitatief en Gemakkelijk

Ben je toe aan extra ruimte in huis? Overweeg dan eens een aanbouw. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe leefruimte, het uitbreiden van je keuken of het toevoegen van een extra slaapkamer, bij Zoofy.nl ben je aan het juiste adres. Onze service voor het plaatsen van aanbouw biedt niet alleen kwaliteit en veiligheid, maar ook het gemak van het boeken van een betrouwbare professional. Lees verder om meer te ontdekken over de verschillende types aanbouw, de voordelen ervan, de kosten en waarom Zoofy de ideale partner is voor jouw project.

Types Aanbouw: Van Serre tot Uitbouw

1. Serre: Een Oase van Licht en Ruimte

Een serre is dé manier om meer natuurlijk licht in je huis te brengen en tegelijkertijd extra ruimte te creëren. Of het nu dient als een ontspannen leeshoek, een speelruimte voor de kinderen of een plek om planten te laten gedijen, een serre is een waardevolle toevoeging aan elke woning.

2. Uitbouw: Vergroot je Leefruimte

Met een uitbouw vergroot je direct de leefruimte in je huis. Dit type aanbouw is ideaal voor het creëren van een ruimere woonkamer, het toevoegen van een extra slaapkamer of het realiseren van een thuiskantoor. Het geeft je de mogelijkheid om je huis aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

3. Dakkapel: Meer Ruimte op Zolder

Wil je meer gebruik maken van de ruimte op zolder? Overweeg dan een dakkapel. Hiermee vergroot je niet alleen de stahoogte op zolder, maar ook de lichtinval. Het resultaat is een ruimere en lichtere zolderkamer die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden.

Voordelen van Een Aanbouw Plaatsen: Ruimte, Comfort en Waardevermeerdering

Het plaatsen van een aanbouw biedt diverse voordelen die je woonervaring aanzienlijk kunnen verbeteren:

 • Extra Ruimte: Een van de meest voor de hand liggende voordelen is de extra ruimte die je creëert. Dit kan dienen als leefruimte, hobbykamer, kantoor, of zelfs als verlenging van je tuin.

 • Comfortabele Leefomgeving: Met een goed ontworpen aanbouw verbeter je het comfort in huis. Of het nu gaat om betere isolatie, meer daglicht, of een efficiëntere indeling, een aanbouw draagt bij aan een aangenamere leefomgeving.

 • Waardevermeerdering van je Woning: Een goed uitgevoerde aanbouw kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Potentiële kopers waarderen extra ruimte en comfort, wat zich vertaalt naar een hogere woningwaarde.

Kosten van Aanbouw Plaatsen: Wat Kost het?

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een aanbouw. Hieronder vind je een overzicht van de minimale, gemiddelde en maximale kosten per type aanbouw:

Type Aanbouw Minimale Kosten Gemiddelde Kosten Maximale Kosten
Serre €5.000 €15.000 €30.000
Uitbouw €10.000 €25.000 €50.000
Dakkapel €7.000 €12.000 €20.000

Veilig, Betrouwbaar en Gemakkelijk via Zoofy.nl

Bij Zoofy.nl staan veiligheid en kwaliteit centraal. Wanneer je via ons een professional boekt voor het plaatsen van een aanbouw, kun je erop vertrouwen dat de klus met de hoogste standaarden wordt uitgevoerd. Bovendien bieden we enkele unieke voordelen:

 • Veiligheid voorop: Onze professionals zijn zorgvuldig geselecteerd en worden regelmatig gescreend. Zo waarborgen we dat alleen betrouwbare vakmensen jouw project uitvoeren.

 • Fraude voorkomen: Bij Zoofy.nl ben je beschermd tegen fraude. We hanteren strikte richtlijnen en controleren de identiteit en referenties van elke professional.

 • Kwaliteit waarborgen We streven naar de hoogste kwaliteit in elke klus. Onze professionals zijn ervaren en vakkundig, en we bieden de wettelijke garantie op het geleverde werk.

 • Jouw ideale datum: Bij Zoofy.nl bepaal je zelf de ideale datum voor het uitvoeren van de klus. Geen gedoe met planningen die niet passen, maar maximale flexibiliteit voor jou.

Wil je genieten van de voordelen van een aanbouw en tegelijkertijd profiteren van veiligheid, kwaliteit en gemak? Aarzel dan niet langer en boek de service 'Aanbouw Plaatsen' via Zoofy.nl. Creëer de ruimte waar je naar verlangt en verbeter je woongenot vandaag nog!

Boek nu de klus aanbouw plaatsen 

Ontdek onze professionele architecten

Meer weten over Zoofy's veiligheidsmaatregelen?

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach