Regel nu jouw schilder

Schilder per uur

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1377 schilders in jouw regio

Voor verschillende kleine of grote schilderklussen in het huis, kies voor de betrouwbare oplossing. Maak snel en gemakkelijk een afspraak met een schilder voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw schilder
188 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een schilder per uur

Ben je op zoek naar een schilder voor een paar uur? Boek via Zoofy eenvoudig en zonder gedoe een betrouwbare schilder voor verschillende schilderklussen per uur. Je boekt via Zoofy een lokaal schildersbedrijf bij jou in de buurt voor €55,- per uur. Zij kunnen dan voor een vast uurtarief verschillende schilderklussen bij jou uitvoeren.

Vind de schilder per uur die bij jou past

Het vinden van een betrouwbare schilder kan een lastige taak zijn, vooral als je op zoek bent naar een betrouwbare schilder. Gelukkig biedt Zoofy de oplossing. Zoofy is een online platform dat het vinden en boeken van schilders eenvoudig maakt. Met Zoofy kunt u eenvoudig schilderklussen boeken, zoals bijvoorbeeld het schilderen van muren, plafonds, deuren, ramen, kozijnen of het behandelen van houtwerk. Alle schilders die via Zoofy geboekt kunnen worden, hebben vastgesteld tarief van €55,- per uur en dekken heel Nederland, waardoor je altijd een professionele schilder bij jou in de buurt kunt vinden.

Het voordeel van Zoofy

Een van de grootste voordelen van Zoofy is dat schilders die via het platform worden geboekt een uitstekende waardering hebben. Zoofy schilders ontvangen gemiddeld een waardering van 9,2 uit 10 van klanten, wat aantoont dat de schilders die via het platform worden geboekt van hoge kwaliteit zijn.

Waarom schilder per uur boeken handig is

Een ander voordeel van Zoofy is dat er geen voorrijkosten zijn. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de werkzaamheden die worden verricht, zonder extra kosten voor het verplaatsen van de schilder naar uw locatie. Het boeken van een schilder via Zoofy is ook eenvoudig en zonder gedoe. Het proces kan in slechts vier stappen worden voltooid: selecteer de klus, kies je beschikbaarheid, omschrijving van wat er moet gebeuren en laat je gegevens achter. Geen gedoe met het verzamelen van offertes van verschillende schilders of het afwegen van prijzen en kwaliteit.

Andere schildersklussen op Zoofy
Halve dag
Hele week

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach