Regel nu jouw schilder

Schilder offerteservice

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1311 schilders in jouw regio

Wil jij een offerte op maat voor jouw schilderklus? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze betrouwbare schilders in jouw regio.

Regel nu jouw schilder
1 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Vraag een vrijblijvende offerte aan op maat voor schilderen

Plaats je klus en geef zoveel mogelijk details. Zo kan een van onze schilders een goede prijs op maat geven.

Offerte laten opstellen voor een schilderklus

Het is het beste om een offerte voor een schilderklus te laten opstellen na een inspectie van de ruimte die geschilderd moet worden. Tijdens de inspectie kan de schilder de staat van de huidige verf, de grootte en het aantal muren en plafonds in de ruimte beoordelen, en een realistische schatting maken van de benodigde materialen en arbeid. Dit zal hem in staat stellen om een precieze en realistische schilderofferte op te stellen.

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een vakman voor een schildersklus?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het inschakelen van een vakman voor een schildersklus:

 1. Ervaring: Hoe langer een schilder in het vak zit, hoe meer ervaring hij heeft. Dit kan ertoe leiden dat de kwaliteit van zijn werk beter is.
 2. Licenties en verzekeringen: Zorg ervoor dat de schilder over de juiste licenties en verzekeringen beschikt. Dit beschermt jou tegen eventuele aansprakelijkheid of schade.
 3. Referenties: Vraag de schilder om referenties van eerdere klanten. Neem contact op met deze referenties en vraag naar hun ervaringen met de schilder.
 4. Schilderofferte: Vraag aan verschillende schilders om een offerte op te stellen. Vergelijk deze offertes met elkaar om een beeld te krijgen van de kosten en de te verwachten kwaliteit van het werk.
 5. Communicatie: Zorg dat je een goede communicatie hebt met de schilder, zodat je zeker weet dat hij de taak begrijpt en uitvoert zoals jij dat wilt.
 6. Professionaliteit: Kijk of de schilder gedisciplineerd is en zijn werkplek opgeruimd houdt. Een gedisciplineerde en opgeruimde werkplek is een teken van professionaliteit en waakt voor eventuele onnodige vertragingen in het proces.
Andere schilder klussen op Zoofy
Huis schilderen
Schilder Utrecht

 

 

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af