93
Reviews
4 years
Zoofy
Paperhanger
Painter
Plasterer

4.74/5 - 93 reviews

TOP PRO

Binaa Construction

TOP PRO

4.74/5 - 93 reviews

Paperhanger
Painter
Plasterer
Purmerend
93 jobs done
4 years at Zoofy as Paperhanger, Painter and Plasterer

About Binaa Construction plumber

Welkom bij Binaa Construction , dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Purmerend. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Binaa Construction zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Binaa Construction staat voor Show more...

Reviews over Binaa Construction

Goed werk geleverd. Top

Great work, very professional (showed up on time, discussed the problem with me, set about fixing it), for a good rate. Very pleased!

De klus naar tevredenheid uitgevoerd, vriendelijke mensen ook!

Mohamed heeft prima werk afgeleverd. Was uiterst correct, keurig aanwezig binnen de afgesproken tijden en flexibel. Goede vakman, zoals het hoort!

Van tevoren werden er duidelijke afspraken gemaakt over o.a. wie wat zou regelen. Ondanks dat ik niet alle materialen goed had gehaald, waren ze hierop wel voorbereid, zodoende kon de klus snel en vakkundig opgelost worden. Wat vooral prettig was, was dat de elektricien gewoon duidelijk vakkennis had. Hij wist waar hij moest zoeken, had het juiste apparatuur/gereedschap bij zich en had ook de vaardigheden om het netjes af te maken. Al met al zeer tevreden en zal in de toekomst wederom contact met ze opnemen.

Klus geklaard en erg vriendelijke manier van werken

Het team was op tijd, ijverig en hard aan het werk. Mohammad nam zeer proactief contact met me op voordat ik een besluit nam over het project. Ze probeerden de klus zo snel mogelijk af te maken. Het was geweldig om met Mohammad en zijn team samen te werken. Het was professioneel. Mohammad ten zeerste aanbevelen.

Mijn tuin is klaar gemaakt voor de lente. De twee hoveniers hebben goed werk geleverd. Ze werkte snel en hebben het ook weer keurig opgeruimd. Zelfs de ramen zijn schoongemaakt na het spuiten van de tegels. Mijn complimenten ?

Netjes van te voren overlegd, zodat ik wist wat de prijs per m2 en per uur ging worden. De mannen die kwamen hebben netjes gewerkt en alles weer schoon opgeleverd.

Prettige communicatie, werk zeer goed uitgevoerd, geen gezeur dat het uiteindelijk toch wat langer duurde dan gepland. Gewoon goed.

Mohamed heeft geweldig werk verricht. De pvc vloer in de hele woning is mooi en vakkundig gelegd. Zeker een aanrader!

Vandaag hebben medewerkers van dit bedrijf mijn tegelvloer gelegd. Het ziet er prachtig uit. Vriendelijke mensen die de klus vlot klaarden. Afspraken worden keurig na gekomen. En alles is ook weer keurig achter gelaten.

Prima vakmanschap

Het kamertje is prima behangen, met keurig behang in het raam, en ook om de verwarming heen. Ze hebben twee kleuren behang erop gedaan. Prima werk, netjes en sneller dan ik had verwacht. Dit werk zou ik zelf willen kunnen, maar het is fijn dat iemand anders het voor me kon doen! Dank je wel Mohamed.

Zoofy.nl
4.74

93 reviews

Vergelijkbare paperhangers in de buurt

"
Book a professional