467
Reviews
3 years
Zoofy
Paperhanger
Painter
Plasterer

4.78/5 - 467 reviews

TOP PRO

Binaa Construction

TOP PRO

4.78/5 - 467 reviews

Paperhanger
Painter
Plasterer
Purmerend
467 jobs done
3 years at Zoofy as Paperhanger, Painter and Plasterer

About Binaa Construction plumber

Welkom bij Binaa Construction , dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Purmerend. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Binaa Construction zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Binaa Construction staat voor Show more...

Reviews over Binaa Construction

Snel en vakkundig

Ik had een oproep geplaatst op Zoofy voor het zetten van overzetplinten. Contact was snel gelegd en verliep heel soepel, de vakman was erg kundig en heeft alles heel netjes afgewerkt. Het is echt boven verwachting goed gedaan, dus ik ben heel erg blij! Als ik iets als minpunt zou moeten benoemen, dan is het de hoge kosten van de producten die de vakman zelf meeneemt. In dit geval was het de kit. Begrijpelijk aangezien ze een deel van de kosten moeten afdragen aan Zoofy zelf. Ik zou goed nagaan welke producten je nodig hebt en dit zelf van tevoren aanschaffen. Alsnog een dikke aanrader om Mohamed de klus uit te laten voeren!

Mohamed heeft prima werk afgeleverd. Was uiterst correct, keurig aanwezig binnen de afgesproken tijden en flexibel. Goede vakman, zoals het hoort!

Yes all good! We are happy with the work.

Nette vakman, vriendelijk, dacht mee, gaf tips aan ons als doe het zelfers in de andere ruimtes, werkte hard. Daarnaast goede communicatie met de baas die dagelijks informeert naar de klant-tevredenheid.

De heren waren zeer netjes en het resultaat was Top. Een tevreden klant.

Goede communicatie, op de afgesproken tijd aanwezig. Ook bereikbaar in het weekend, nette prijs en alles in overleg. Goed werk geleverd!

Het was super snel klaar! Ze zijn vriendelijk en de klus is heel netjes afgewerkt. Zeker aan te raden voor klussen en voor ons voor de volgende keer.

Prima werk afgeleverd

Professioneel en keurig netjes uitgevoerd; zeer schappelijk geprijst.

De heren waren zeer netjes en het resultaat was Top. Een tevreden klant.

De klus is snel opgepakt. Communicatie met Ibrahim verliep soepel en transparant. De vakman heeft zijn werk goed gedaan. Netjes afgewerkt en alles werkt weer naar behoren. Zeker een aanrader

Mohamed communiceert snel, helder en vriendelijk. Ook over de prijs. Zo kwamen we niet voor verrassingen te staan. Heel prettig. En toen het weer even niet meezat, stelde Mohamed zich flexibel op. Een nieuwe afspraak was zo gemaakt. Stucadoor Ahmed is een vakman. Hij en zijn collega George werken netjes. Zo werd alles keurig afgedekt en toen de klus klaar was hebben ze alles schoongemaakt. Over het resultaat zijn we heel tevreden. Dankjulliewel mannnen!

Het eind resultaat is goed. De vakmannen waren professioneel, vriendelijk en overlegden tijdens de werkzaamheden.werkten schoon en ruimden na afloop netjes op.

Zoofy.nl
4.78

467 reviews

Vergelijkbare paperhangers in de buurt

"
Book a professional