Regel nu jouw comfort installateur

Wandbeugel monteren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4522 comfort installateurs in jouw regio

Wandbeugel monteren? Zodat je langer thuis kunt wonen en voor een hoger woongemak. Regel direct een vakman. Geen voorrijkosten.

Regel nu jouw comfort installateur
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wandbeugels plaatsen in de woning

Zoofy is een platform waarmee je professionals, waaronder klusjesmannen, timmermannen, elektriciens en loodgieters, kunt boeken om het huis van je dromen te krijgen. Zij plaatsen voor jou wandbeugels monteren, zodat je langer thuis kunt blijven wonen.

Wanneer je lastig uit bad of de voordeur uit kan komen dan kun je kiezen om een wandbeugel te plaatsen. Onze aangesloten vakmannen weten als geen ander hoe ze deze aan de muur dienen te bevestigen. Wanneer je een klus plaatst op Zoofy dan kun je zelfs al dezelfde dag geholpen worden. 

Regel een wooninstallateur via Zoofy

Als het gaat om verbeteringen aan jouw huis en andere projecten, wil je dat de klus in één keer goed wordt gedaan. Via Zoofy regel je een betrouwbare wooninstallateur om wandbeugels te plaatsen. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 4.6 uit 5. Hierdoor weten wij zeker dat ook jij een goede vakman zult treffen. Wanneer een vakman van Zoofy jouw klus oppakt dan zie je ook zijn reviewscore. 

Je boekt al een klusjesman vanaf €49,- per uur. En het plaatsen van een wandbeugel zal niet langer dan één uur duren. Wanneer je met spoed een vakman nodig hebt dan betaal je een iets hogere uurtarief.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af