Regel nu jouw comfort installateur

Drempelhulp plaatsen

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4741 comfort installateurs in jouw regio

Drempelhulp plaatsen? Via Zoofy boek je een wooncomfort installateur die helpt bij de installatie van drempelhulp. Geen gedoe met offertes of voorrijkosten

Regel nu jouw comfort installateur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat een drempelhulp plaatsen via Zoofy

We begrijpen hoe vervelend het is om lastiggevallen te worden met offertes van timmermannen, loodgieters en elektriciens. Daarom hebben we Zoofy gemaakt om het leven voor jou gemakkelijker te maken. Hier hoef je geen offertes te vergelijken. Je boekt vakman via Zoofy voor het plaatsen van een drempelhulp. 

Transparante tarieven en duidelijke gegarandeerd goede prijzen

Alle prijzen op Zoofy zijn vooraf en transparant; geen verborgen kosten of voorrijkosten. Ook bieden wij jou bij iedere dienst die via ons wordt geboekt een garantie aan, zodat je altijd met een gerust hart van onze dienst gebruik kunt maken.

Krijg een best beoordeelde professional voor uw Zoofy

Zoofy is het enige toonaangevende Nederlandse bedrijf dat een breed scala aan diensten voor woningverbetering biedt, met een team van volledig opgeleide professionals.

Kwaliteit, waarop je kunt vertrouwen

Wij beschikken over het grootste aantal vakdiploma's van Nederland. Naast onze jarenlange ervaring scoren alle Zoofy professionals gemiddeld een 9,2 op onze kwaliteitsschaal. Geen enkel ander bedrijf kan concurreren met deze beoordelingen!

Boek gemakkelijk en onderweg

Geen gedoe met offertes of papierwerk - log gewoon in op onze app, kies uw vereisten en wij vinden de beste professional voor u! U kunt ook reserveren via chat of e-mail, zonder voorrijkosten.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach