Regel nu jouw comfort installateur

Verbreden van de binnendeuren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2178 comfort installateurs in jouw regio

Verbreden van de binnendeuren via Zoofy. Hier boek je direct een vakman voor deze klus. Hierdoor kun jij weer eenvoudig door het huis bewegen.

Regel nu jouw comfort installateur
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Via Zoofy binnendeuren verbreden

Laat je binnendeuren eenvoudig via Zoofy verbreden, zodat jij langer thuis kunt blijven wonen. Mocht je gemakkelijker met een rolstoel of rollator door de deuren heen willen? Dan kun je ervoor kiezen om je deurkozijnen te laten verbreden via Zoofy. Bij Zoofy is dit zo geregeld. Lees hieronder waarom je voor Zoofy kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer de vakman bij jou langskomt. Je kan ook met spoed een vakman boeken.

Jouw comfort is onze prioriteit

Zoofy is de beste in de branche als het gaat om het gezelliger en comfortabeler maken van je huis. Het ontwerp en de plaatsing van jouw bredere binnendeuren wordt gedaan door vakmensen die gemiddeld een 9,2 op 10 scoren. Daarom kun je altijd kiezen voor Zoofy wanneer je wil kiezen voor kwaliteit. Gaat er onverhoopt toch wat mis? Dan kun je gebruikmaken van het Zoofy garantiepakket.

Geen kosten, geen gedoe

We maken het gemakkelijker dan ooit om een professional voor jouw huis te vinden - je hoeft ons alleen maar te vertellen wat je wilt dat wij doen, en wij zorgen voor de rest. Geen offertes, geen telefoontjes, geen gedoe! Direct je vakman boeken in slechts vier eenvoudige stappen.

"

Verbreden van binnendeuren is een manier om de deuren in je huis te vergroten. Het is een relatief eenvoudig proces waarbij de deurposten worden verwijderd en de deur wordt vergroot. Dit kan worden gedaan door het toevoegen van een extra stuk hout of door het vervangen van de bestaande deur.

Wat zijn de voor- en nadelen van deuren verbreden

Voordelen

De voordelen van het verbreden van binnendeuren zijn dat het de ruimte in je huis groter en ruimtelijker maakt. Het kan ook de waarde van je huis verhogen.

Nadelen

De nadelen van het verbreden van binnendeuren zijn dat het een tijdrovend proces is en dat het kostbaar kan zijn. Het is ook een klus die best overgelaten kan worden aan een vakpersoon, omdat het een precisiewerk is.

Wat zijn de mogelijke kosten van deuren verbreden

De mogelijke kosten van het verbreden van binnendeuren zijn afhankelijk van de grootte van de deur en de materialen die je gebruikt. Het kan variëren van enkele tientallen euro's tot honderden euro's.

Boek een vakman voor deuren verbreden via Zoofy

Wij raden je aan om het verbreden van binnendeuren over te laten aan een vakpersoon. Zij hebben de juiste kennis en ervaring om de klus goed te klaren. Bovendien kunnen zij je helpen bij het kiezen van de juiste materialen en het bepalen van de kosten. Via Zoofy zijn de uurtarieven vooraf duidelijk. Zo kom jij nooit voor een verrassingen te staan.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af