Regel nu jouw klusjesman

Klusjesman per uur

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4823 klusjesmannen in jouw regio

Voor divers kleine klussen in en om het huis schakel je via ons een klusjesman in. Ga voor gemak en boek een betrouwbare klusjesman voor het moment dat jou het beste uitkomt.

Regel nu jouw klusjesman
3946 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Boek een klusjesman per uur

Heb jij enkele uren een klusjesman nodig? Boek eenvoudig en zonder gedoe een klusjesman voor verschillende soorten klussen. Een klusjesman per uur is een service waarbij je een vakman kunt inhuren om kleine klussen in en om het huis te doen. De klusjesman komt bij je thuis en doet de klusjes die je hem opgeeft. Je betaalt de klusjesman per uur.

Voordelen klusjesman per uur inhuren

Voordelen van een klusjesman per uur zijn dat je geen lange contracten hoeft te tekenen en dat je alleen betaalt voor de tijd die je nodig hebt. Je kunt ook kiezen voor een klusjesman die gespecialiseerd is in een bepaald gebied, zoals elektriciteit of verfwerken.

Kosten klusjesman per uur

De kosten van een klusjesman per uur verschillen per wanneer je de klusjesman nodig hebt. Het normale tarief is €55,- per uur. Wanneer je de vakman nodig hebt met spoed of weekenden betaal je een hoger tarief.

Waarom klusjesman per uur boeken via Zoofy

Het is vaak beter om een vakpersoon in te huren als je een grote klus hebt. Een vakpersoon heeft meer ervaring en kennis en kan je helpen om de klus goed en veilig uit te voeren. Ook heb je meer zekerheid dat de klus goed wordt uitgevoerd.

Wat kun je de klusjesman laten doen
Vouwdeur installeren

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach