Regel nu jouw elektricien

Televisie aansluiten + ophangen

Vanaf €69 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 4597 elektriciens in jouw regio

Televisie installeren + ophangen? Kies voor gemak en laat een vakman jouw TV vakkundig installeren en waterpas ophangen.

Regel nu jouw elektricien
15 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat jouw televisie aansluiten + ophangen door een elektricien

Zit je net in die spannende voetbalwedstrijd, valt je televisie uit of je hebt een tweede televisie voor op de slaapkamer gekocht en wilt de televisie aansluiten, maar je weet niet hoe. Televisie problemen kunnen zomaar onverwachts ontstaan. Dit kan uiteenlopen van een televisie instellen, een mediabox die niet goed werkt tot een zwart scherm. Het is vervelend als je televisie niet goed werkt en kan voor frustratie zorgen, zeker als je net midden in een tv-programma of serie zit. Gelukkig kan je het ook vaak snel oplossen. Soms kan je zelf kijken of het kan oplossen, bijvoorbeeld door opnieuw een kabeltje aan te sluiten, maar soms zijn de problemen ook lastiger. Helpt het niet om de TV kabel opnieuw aan te sluiten en heb je ook het internet al een keer gereset om de digitale mogelijkheden te benutten? Met onze elektriciens kijk jij binnen de kortste keren weer moeiteloos verder naar jouw favoriete tv-programma of serie.

Hulp inschakelen

Soms zijn er problemen met je tv die je niet zelf kunt oplossen. Je kunt dan de monteur van KPN, DELTA of Ziggo bellen, maar een goedkopere en snellere oplossing is het inschakelen van onze elektriciens. De elektrciens hebbben verstand van veel soorten tv’s en kennen de tv’s van Philips, Samsung of LG dan ook van binnen en buiten. Ook zij ze bekend met de interactieve tv van KPN of de mediabox van Ziggo. Zo kunnen ze je helpen met:

 • Televisie aansluiten
 • Televisie instellen
 • Verbinding met internet en tv herstellen
 • Bekabeling controleren en aansluiten
 • Tweede tv aansluiten
 • Tv instellingen controleren


Zonder voorrijkosten staan ze binnen de kortste keren voor jouw deur. Ze bekijken wat voor tv problemen Ziggo er zijn of waarom je tv het niet doet. Het kan zijn dat ze de televisie opnieuw moeten instellen of de opnieuw de tv aansluiten.

televisie aansluiten

Een televisie aansluiten en instellen

Heb je een nieuw tv gekocht en wil je de televisie aansluiten en instellen? Vaak is het installeren van een tv helemaal niet zo moeilijk. In de meeste gevallen is het een kwestie van de mediabox aansluiten op de tv en zorgen dat alle kabels op de juiste manier met elkaar verbonden zijn. Maar juist daar gaat het nog wel eens mis met een televisie aansluiten. Zo kan het zijn dat de kabel niet goed aangesloten is op het modem. Of dat je verbinding niet goed werkt. Ga jij tv kijken via ADSL of glasvezel? Ook dan kunnen er problemen ontstaan, maar geen nood, onze elektriciens kunnen je helpen met de traditionele bekabeling, maar ook met deze moderne digitale manieren voor tv aansluiten. Het kan ook voorkomen dat je de tv na een tijdje ineens niet meer zo werkt zoals het hoort. Dan kan het zijn dat er iets is veranderd in de bekabeling of in de aansluiting bij de meterkast.

Tweede televisie aansluiten

Ga jij een tweede televisie aansluiten in de slaapkamer, kantoor of in een andere ruimte? Het kan dan soms voorkomen dat de tweede tv niet succesvol kan worden aangesloten. Dit kan aan allerlei zaken liggen. Zo kan het zijn dat er nog een tweede kabel moet worden doorgetrokken voordat je de tweede tv kan aansluiten of het kan zijn dat er boven nog geen stabiele internetverbinding is. Wil jij je tweede televisie aansluiten zonder een kabel? Ook dan zijn er verschillende oplossingen voor te bedenken, zo kun je dan kiezen voor een stroomkabel met stopcontacten die in de buurt beschikbaar zijn. Het kan ook voorkomen dat alle kabels en verbindingen goed zijn aangelegd, maar je tv nog steeds niet werkt. Dan kan het probleem zitten in de instellingen van je televisie. Er kunnen veel kleine problemen zijn waarom een tweede televisie aansluiten niet lukt. Het duurt misschien soms even om de oorzaak te vinden, maar de problemen met je tv kunnen altijd worden opgelost.

Problemen met de aanbieder

Twee bekende aanbieders voor televisie abonnementen zijn KPN en Ziggo. Zo kun je met KPN gebruik maken van Digitenne of interactieve TV en heeft Ziggo een mediabox om televisie mee te kunnen kijken. Heb je last van KPN tv problemen of de mediabox van Ziggo aansluiten lut niet? Ook dan kun je terecht bij onze elektrciens. Ze zijn bekend met de foutcodes van KPN en kunnen Ziggo tv problemen in een mum van tijd voor je oplossen.

Mijn KPN TV doet het niet: wat nu?

Heb jij KPN tv problemen, dat kan dan van alles zijn. Het kan voorkomen dat je ineens geen geluid meer hebt of dat je beeld blijft stilstaan bij Interactieve TV. Ook kan het voorkomen dat er een bepaalde foutcode wordt gegeven of dat bepaalde zenders niet meer beschikbaar zijn. Een andere veelvoorkomend probleem is dat je niet meer programma’s kunt opnemen. Vaak kun je dat wel gemakkelijk oplossen door te kijken of je oudere programma’s kunt verwijderen om zo ruimte te maken voor nieuwe programma’s op te nemen. Is er een andere oorzaak waardoor je niet kunt opnemen of televisie niet naar behoren werkt? 

Foutcodes KPN

Op het moment dat je tv het niet meer doet kan het voorkomen dat er een foutcode in beeld komt te staan. Zodra je weet wat de foutcode betekent, kun je kijken je zelf het probleem kunt oplossen. De foutcodes vind je op de website van KPN. Veelvoorkomende foutcodes bij KPN tv problemen zijn bijvoorbeeld de foutcode 142, 143, 303 of 843, dit betekent dat je tv geen verbinding meer heeft met het internet. Het is dan zaak om te kijken of je modem nog goed is aangesloten. Een ander veelvoorkomende foutcode is 561, dan krijgt je tv-ontvanger een verkeerd IP-adres binnen.

Ziggo tv problemen


Loopt de tv vast tijdens een series of werkt Ziggo On Demand niet meer of zijn er andere problemen waardoor je tv niet goed werkt? Net zo als bij KPN kunnen er ook veel Ziggo tv problemen zijn waardoor jij niet meer tv kunt kijken. Op het moment dat jij de tv gids niet meer kunt oproepen of het beeld hapert belemmert jou dat in tv kijken. Je kunt natuurlijk de klantenservice bellen, maar liever wil je gelijk weer verder met het kijken naar je favoriete programma. Ziggo staat bekend om zijn extra’s waardoor het tv kijken nog leuker maakt. Bijvoorbeeld de replay TV of Interactieve televisie. Het is vervelend als je niet meer een programma kunt terugkijken of als je niet meer kunt bepalen waar je zelf naar wilt kijken. Een ander veelvoorkomend probleem bij Ziggo is dat je afstandsbediening niet meer goed werkt of dat de meddiabox regelmatig uitvalt of uit zichzelf opnieuw opstart. Gelukkig zijn al deze problemen ook op te lossen en kun je daarvoor een elektricien inschakelen.

Ziggo tv aansluiten

Heb jij een nieuwe tv en wil je Ziggo aansluiten? Dan kun je ook hulp inroepen. Voor het succesvol Ziggo aansluiten moet je ervoor zorgen dat je de juiste kabels in huis hebt. Weet je niet wat je nodig hebt of heb je ze niet in huis? Geen probleem, de elektriciens nemen het vor je mee. Met de juiste bekabeling wordt Ziggo aansluiten in een mum van tijd gedaan. Daarna kunnen ze je ook nog helpen met de vervolgstappen van de tv aansluiten, zoals de televisie installeren. Zo wordt dan het abonnement geconfigureerd, de juiste internetinstellingen bepaald en Digitale tv ingesteld. Ook wordt de CI+-module die je bij de Mediabox hebt ontvangen ingesteld. Daarna ben jij klaar voor tv kijken.

Hulp nodig bij televisie aansluiten of andere tv-problemen?

Wil jij je televisie aansluiten en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken of werkt je On Demand van Ziggo niet of heb je last van KPN tv problemen? Wat het ook is, het stoort je in het tv kijken, en dat is vervelend. Met de hulp van onze deskundige elektriciens zijn die problemen zo opgelost. Je kan gemakkelijk een elektrcien bij jou in de buurt vinden door op de website te zoeken naar beschikbare elektriciens. Ze hebben verstand van verschillende tv merken en hebben al vaker KPN of Ziggo tv problemen opgelost. Je mag rekenen op de laagste kosten en ook worden er geen voorrijkosten gerekend. Jouw tv opnieuw instellen of een internetverbinding maken? De elektriciens stellen jouw tv in zodat jij de tv optimaal kunt gebruiken. Ook testen ze nog even de HD-zenders en alle interactieve mogelijk zodat alles naar behoren werkt. Weet jij niet goed hoe het werkt? Ze leggen het stap voor stap voor jou uit zodat jij precies weet hoe jij tv werkt. Ook verlaten ze jouw woning niet voordat alles weer optimaal werkt. Zo kun jij weer verder kijken naar die spannende voetbalwedstrijd of serie. Wil jij een elektricien inschakelen, neem dan contact op via de website en plaatst een oproep. Onze ervaren en deskundige vakmannen staan altijd voor jou klaar om je te helpen met de problemen met jouw televisie.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af