Regel nu jouw elektricien

Laadpaal thuis tot 10 meter

Vanaf €549 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2706 elektriciens in jouw regio

Op zoek naar een elektricien die de laadpaal thuis tot 10 meter van de meterkast voor jouw elektrische auto installeert. Regel hier jouw elektricien.

Regel nu jouw elektricien
3 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laadpaal plaatsen tot 10 meter van de meterkast

Laat je laadpaal plaatsen tot 10 meter afstand van jouw meterkast. Heb je een laadpaal dichterbij dan 4 meter? Plaats dan hier je klus voor een voordeliger tarief.

Jij bent op zoek naar een laadpaal thuis tot 10 meter. Een laadpaal thuis tot 10 meter is een laadpaal die je thuis kunt plaatsen tot 10 meter van de meterkast. Deze laadpaal is ideaal voor het opladen van elektrische auto's.

Voordelen van een laadpaal tot 10 meter

De voordelen van een laadpaal thuis tot 10 meter zijn dat je de auto's gemakkelijk en veilig kunt opladen. Ook is het een stuk goedkoper dan het opladen van de auto's bij een openbare laadpaal.

Laadpaal op 10 meter van de meterkast

Zoofy maakt het gemakkelijk en simpel om een elektricien te boeken voor de aansluiting van je laadpaal die tot 10 meter staat van jouw meterkast. Je boekt via Zoofy eenvoudig een elektricien die dit voor jou in orde maakt.

Geen gedoe met offertes

Zoofy geeft u een offerte met een vaste prijs nadat u uw eigendomsgegevens en het vereiste type procedure heeft ingevoerd. Dit is niet zomaar een offerte, maar een gegarandeerde prijs die met de vakman is afgesproken.

Boek binnen 20 minuten een elektricien

Voer gewoon uw postcode in en vind een gekwalificeerde professional zonder voorrijkosten. Het duurt minder dan 20 minuten om een afspraak te maken, inclusief planning, betaling en boekingsbevestiging.

Waarom kiezen voor een professional

De professionals zijn volledig uitgerust om u te helpen uw laadstation in een mum van tijd aan de praat te krijgen! Zo kun je direct jouw nieuwe laadpaal in gebruik nemen en de elektrische wagen opladen. Het is beter om het plaatsen van een laadpaal thuis tot 10 meter aan een vakpersoon over te laten. Een vakpersoon heeft de kennis en ervaring om de laadpaal op de juiste manier te installeren. Ook kan een vakpersoon je helpen bij het kiezen van de juiste laadpaal voor jouw situatie.

 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach