Regel nu jouw elektricien

Laadpaal thuis tot 10 meter

Vanaf €449 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 2393 elektriciens in jouw regio

Op zoek naar een elektricien die de laadpaal thuis tot 10 meter van de meterkast voor jouw elektrische auto installeert. Regel hier jouw elektricien.

Regel nu jouw elektricien
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 7 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laadpaal plaatsen tot 10 meter van de meterkast

Laat je laadpaal plaatsen tot 10 meter afstand van jouw meterkast. Heb je een laadpaal dichterbij dan 4 meter? Plaats dan hier je klus voor een voordeliger tarief.

Laadpaal op 10 meter van de meterkast

Zoofy maakt het gemakkelijk en simpel om een elektricien te boeken voor de aansluiting van je laadpaal die tot 10 meter staat van jouw meterkast. Je boekt via Zoofy eenvoudig een elektricien die dit voor jou in orde maakt.

Functies sectie:

Geen gedoe met offertes

Zoofy geeft u een offerte met een vaste prijs nadat u uw eigendomsgegevens en het vereiste type procedure heeft ingevoerd. Dit is niet zomaar een offerte, maar een gegarandeerde prijs die met de vakman is afgesproken.

Boek binnen 20 minuten een elektricien

Voer gewoon uw postcode in en vind een gekwalificeerde professional zonder voorrijkosten. Het duurt minder dan 20 minuten om een afspraak te maken, inclusief planning, betaling en boekingsbevestiging.

Maak in een mum van tijd verbinding

De professionals zijn volledig uitgerust om u te helpen uw laadstation in een mum van tijd aan de praat te krijgen! Zo kun je direct jouw nieuwe laadpaal in gebruik nemen en de elektrische wagen opladen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af