117
Reviews
3 jaar
Zoofy
Elektricien
Klusjesman
Loodgieter

4,87/5 - 117 reviews

TOP PRO

M.B.Toptechniek

TOP PRO

4,87/5 - 117 reviews

Elektricien
Klusjesman
Loodgieter
Arnhem
117 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien, Klusjesman and Loodgieter

Over M.B.Toptechniek loodgieter

Welkom bij M.B.Toptechniek, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Arnhem. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij M.B.Toptechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. M.B.Toptechniek staat voor je klaar om Lees meer...

Reviews over M.B.Toptechniek

Hij is vriendelijk en werkt heel netjes. Eind resultaat is keurig en mooi geworden. Hij weet wat hij doet en geeft advies over de mogelijkheden. Werkt snel en professioneel. Goede electricen. Zeker aan te raden.

De klus liep anders vanwege een te harde betonnen muur maar er is een creatieve, mooie oplossing gevonden. Erg vriendelijk elektricien.

Mahmud heeft een extra groep aangelegd en een kabel getrokken van de meterkast naar de keuken. Hij heeft dit netjes volgens afspraak gedaan. Van tevoren contact gehad via Whatsapp voor wat vragen, kreeg snel en duidelijk antwoord. Kortom, alles wat je van een vakman verwacht.

Mahmud was erg kundig, de klus is geklaard! We zijn ontzettend blij met zijn hulp en dat zelfs al de volgende dag nadat wij onze klus hebben aangeboden (op een zondag!) Super!

Zoofy.nl
4.87

117 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"
Boek direct een vakman