Regel nu jouw vakman

Kachel plaatsen

Vanaf €75 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 387 cv monteurs bij jou in de buurt

Een kachel plaatsen kan een ingrijpende klus zijn. Er moet een rookkanaal aanwezig zijn en je wilt zeker weten dat er geen dampen kunnen ontsnappen. Omschrijf je klus en maak dan ook een afspraak met een monteur bij jou in de buurt.

Regel nu jouw vakman
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 10 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

(Gas)kachel plaatsen

Als je een nieuwe gaskachel hebt gekocht dan wil je die natuurlijk direct kunnen gebruiken. Als er al een gasleiding ligt in de buurt van waar je de kachel wil hebben dan is het redelijk eenvoudig plaatsen. 

Staat de oude gaskachel er nog? Dan kunnen we deze voor je afkoppelen en de nieuwe gaskachel redelijk snel voor je plaatsen. We koppelen de gasleiding en controleren met een gasmeter op lekkage. Zo weet je zeker dat er geen gevaarlijke situatie zal ontstaan als je de kachel gebruikt.

Zorg er voor dat je voldoende ventilatiemogelijkheden hebt bij het gebruiken van een gaskachel. Wanneer er gas verstookt wordt komt er CO2 vrij. En dat verdringt zuurstof. Als je dus heel lang je kachel aan laat maar nooit ventileert, kun je hoofdpijn krijgen doordat er te weinig zuurstof in de kamer is.

Ligt er nog geen gasleiding in de buurt van waar je  de gaskachel wil hebben? Dan kan de vakman voor jou een leiding aanleggen. Afhankelijk van hoe netjes je de leiding wil hebben weggewerkt, scheelt dat aanzienlijk in de prijs. Hoe netter hoe duurder.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af